Erkek arkadaşımın bi̇tmek bi̇lmeyen kız ekleme serüveni̇ hakkında ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımla 3 senedir birlikteyiz ama ikimizin instagram hesabındada sevgilimiz olduğuna dair hiçbir paylaşım yok. Ben gayet normalim hiçkimseyi eklemiyorum ama o sürekli değişik tarzda kızlar bikinili çok takipçili kızlar takip edip duruyor. Ben bu durumdan rahatsız olduğumu defalarca kez söyledim hala düzelme yok ve hatta ben suçlu oluyorum onun takip listesine baktığım için. Vay efendim neden bakmışım neden kontrol etmişim. Ulan sevgilin var bikinili fotoları olan 5k takipçili kızlar takip ediyosun dönen dönüyo dönmeyeni takipten çıkıp yenisini takip ediyosun. Bu arsızlık nedir yani. Benimde artık sabrım taştı. Sizce son eklediği kıza yazıp onunla bi plan mı kursam? Şu kişi benim sevgilim ama sürekli kız ekliyor sende onlardan birisin bana yardım eder misin ona yaz konuşmaya çalış dönücek mi konuşcak mı diye? Sizce böyle bişeye girişmeli miyim yoksa direkt yol mu vermeliyim?
Erkek arkadaşımın bi̇tmek bi̇lmeyen kız ekleme serüveni̇ hakkında ne yapmalıyım?