Erkek arkadaşımla 3 senedir birlikteyiz ama ikimizin instagram hesabındada sevgilimiz olduğuna dair hiçbir paylaşım yok. Ben gayet normalim hiçkimseyi eklemiyorum ama o sürekli değişik tarzda kızlar bikinili çok takipçili kızlar takip edip duruyor. Ben bu durumdan rahatsız olduğumu defalarca kez söyledim hala düzelme yok ve hatta ben suçlu oluyorum onun takip listesine baktığım için. Vay efendim neden bakmışım neden kontrol etmişim. Ulan sevgilin var bikinili fotoları olan 5k takipçili kızlar takip ediyosun dönen dönüyo dönmeyeni takipten çıkıp yenisini takip ediyosun. Bu arsızlık nedir yani. Benimde artık sabrım taştı. Sizce son eklediği kıza yazıp onunla bi plan mı kursam? Şu kişi benim sevgilim ama sürekli kız ekliyor sende onlardan birisin bana yardım eder misin ona yaz konuşmaya çalış dönücek mi konuşcak mı diye? Sizce böyle bişeye girişmeli miyim yoksa direkt yol mu vermeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen gerçekten erkeklerde şu mantığı anlamıyorum Ben de Erkek olduğum halde bu mantı anlamıyorum gerçi neden sevgiliniz varken tutup hala bir başka kızları takip edersiniz Ben bunu gerçekten anlayamıyorum yani oturun ilişkinize Bence Değer verin bir sevgiliniz olduğu için dua edin çünkü bu devirde Gerçekten güveneceğin insan bulmak çok zor yani bilmiyorum Bana çok saçma geldi şu anda Tabii aynı şekilde lafım kadınlara da cinsiyet ayırmıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki. Yaşadığımız yer turizm bölgesi burada sadık insan bulmak dahada zor. Karşımdaki insan benim kadar saygılısını bidaha bulur mu hiç sanmam. Kendi kaybeder
- +1 yıl
Sanırım başka kızları ekleyince sevgilisinin kafasında yer ediniyor ve sevgilisi diğer kızlarla mücadele etmek zorunda kalıyor bu da erkeği zor erkek yapıyor ama çok kötü bir şey emek vermesi lazım ciddiye alması lazım ilişkisini yoksa erkekte kızda bir dikiş tutturamaz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılBu tip erkekler düzelmiyor ayrılmadıkça sonsuz abazalık serüveni devam eder aynısını yaşadım kızları ekliyor seri begeniler yapıyor devamlı karı kız ekliyordu neden diye sorunca geveliyordu yemin ettigi halde dayanamadı diye ekledi abazalık kanına işlemiş adam duramıyor eklemeden. Ayrılıyorum bitti dedim agladı üzüldü falan neyse ayrılıgımızdan bi hafta sonra aldıgı motorun üstüne Instagram kullanıcısını yazmış :D bıçak kemige dayanmış abazalıktan bir tane kız yetmiyor abimiz hepsini istiyor motora kullanıcı adını yazacak kadar ileri gitmiş iyi ki ayrılmış kurtulmuşum dedim çünkü ne yapsam asla karı kız sevdasından vazgeçmedi anlayacagın bu gip erkekler kangren gibidir kesmezsen daha kötüye gider
01 Yorumla- +1 yıl
Ay şaka gibi motorada adını yazmazsın ne iğrenç insanlar var ya
+1 yılBir ünlüyü takip etmekte mesele görmüyorum ama takibine dönmesene unf attığı halde 3 yıldır da aynı şeyi yapmaya devam ettiği halde niye böyle yapıyor yaa dediğin ayrılmadığın için sorunu sende görüyorum. Aldattığını yakalamamış olman asla aldatmadığı anlamına gelmiyor ve okuduğumdan anladığım kadarıyla da sen başka erkekleri takip etsen bunu mesele edecek biri. Doğru vega yanlış o bu ilişkide bi sınır çizmiş ve sen ötesine geçemiyorsun. Bunu senin de yapabilmen gerekirdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız o beni tamamen bastırdı. Benim yaptıgım doğru şeyi bile bana yanlışmış gibi lanse edip hatalının ben olduğuma inandırdı. Ben o kızı neden takip ettin dediğimde sen neden hala bakıyosun cevabını aldım. Kendisi neden takip ettiğine bakmadı hiç
- +1 yıl
O bunları yapıyorsa tamam o zaman diyip sırt dönme şansın hala var. Hala sadece onu suçluyorsun evet suçlu ama kendine en önce senin değer vermen sınırlarını senin koyman gerek. Koymazsan herkes böyle suistimal eder. İsimler değişir hikaye hep aynı olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yol vermeye niyetin yok da bahane arıyorsun. Adamın senin karşına geçip, gözünün içine baka baka mı yapması gerek yani nedir, mahkemeye delil mi sunacaksın. Belli ki gözü dışarı da, sana da saygısı yok. En azından senin kendine saygın olsun da bırak gitsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki senin gibi bir çok sevgilisi vardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ağzınızla "bu arsızlık nedir" demişsiniz, sizce bu arsızdan adam olur mu?
Siz gidin, çok kısa sürede sizin yerinize birini koyacaktır muhtemelen. Görünen o çünkü. Siz de ona "benimlesin ama dilediğince, dilediğinle takıl" ihtivası vermeyi bırakmış olur, mutlu olmaya bakarsınız.
Kendinizi sevin, kendinize değer verin.
05 Yorumla- +1 yıl
Başarıcam bunu :((
- +1 yıl
Boşa üzülmeyin.
Midesizin teki olmasa, yanında olan hanıma saygı duyup onu mutlu etmeye çalışır. Nefsini doyurmak adına her türlü karaktersiz ve uçkurunu düşüren harekette bulunmaz.
Hem, birçok erkek için normal bunlar, siz de neyin doğru olup, neyin olmadığını bu örneğe bakarak, ondan kurtularak öğreniyorsunuz işte.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, üzülecek bir şey yok. - +1 yıl
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏼
- +1 yıl
Amin, Allah razı olsun.
Hayırlı cumalar. - +1 yıl
Hayırlı cumalar
+1 yılAy biraz gururun yok mu kızım senin? Yazacak mı diye uğraşacağına ayrıl. Ha eklemiş bakıyor ha yazmış yani fark ne? Her halükarda gözü senden başkalarını görüyor işte.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten ilginç, 3 yıllık bir ilişkiniz var ve o başka kızların resimlerine bakıyor, ekliyor. Bu durumda yapmanız gereken oturup onunla bu durumu konuşmak ama pek zannetmiyorum ki sana karşı bir ilgisi olsun. Seni sevseydi rahatsız olduğun bu durumdan kurtarmak için kendini elinden geleni yapar sana değer verirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinize öz saygınızı yitirmenize sebep oluyor yavaş yavaş. Durup bir dışarıdan bakmak lazım durumlara. Kıza yazıp plan kurmak gibi çok uç bir düşünce bile makul gelmeye başlamış size. Dengenizi bozan ve bunu asla umursamayan bir adam var karşınızda. Bence terk edin tereddütsüz şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey yapma. başkasını alet etme. çok merak ettiysen kendin sahte profil açıp yazabilirsin. Gerçekçi yaparsan, inanırsa ne olur bakarsın. Veya hiç uğraşma, kibarca son bir uyarı yap, hatta ilişkimizin sürmesi için rica ediyorum gibi şeyler diyebilirsin ve olumsuz tepki alırsan ayrılman şart ne yazık ki...
00 Yorumla
+1 yılO durum riskli. Kız pislik çıkarsa sevgiline bu durumu anlatır sonra ikisi sana oyun yapar. Ama güvenilir bir kız olsa iyi olabilirdi. İçimden bir ses erkek arkadaşın kesin cevap verir ve flörtleşir diyor. Tanımıyorum ama öyle gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
Banada kesin cevap verir gibi geliyo %100 hatta
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç böyle şeylere gerek yok. Bir anda ortadan kaybol. Mesajlarına görüldü yap, bırak. Kendine başka sevgili bul. Harcadığın zamana yazık. Bir insana bir şey 3 kez söylenir. Devam ediyosa direk kapat sayfasını 👌
02 Yorumla- +1 yıl
Devam etti ve defalarca uyardım
- +1 yıl
Bak, sevmek dediğin kavram çok basit. Sevdiğin insanı mutlu görmek seni de mutlu ediyorsa seviyorsun demektir. Benim sevdiğim insan bundan mutlu olacaksa başka hiç bir şeyin önemi yok. Bazı konular vardır hassastır. Karşındaki insanın hassasiyetlerine önem vermeyen biriyle saygın bi ilişki kuramazsın.
Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Millet buldumu bunuyor deger bilmiyor niye ugrasiyorsunki deger görmedigin biri kisi Icin sana deger verecek birileri elbette var yeryüzünde zamanini Bosa harcama derim anca daha fazla sinir stres olursun 🤷♂️
010 Yorumla- +1 yıl
Sağlığımdan oldum psikiyatriye gittim ilaç kullandım seans aldım. Gece uykularım sıfır yine doktora gittim uyku ilacı aldım. Bacaklarım ağrımaya başladı yine ilaç aldım. Bana katkısı sıfır
- +1 yıl
Neden kendine bu iskenceyi yapiyorsun halen onca sey yasadigin Halde kendine saygini yitirirsin kendine bile deger vermezsin zamanla neler yasamisin gercekten üzüntü verici ve bunlarin farkinda olarak artik bir saniyeni bile kaybetme önce can derler en cok kendini hayatini sev ve bir an önce kendin Icin yasa hayat su gibi akiyor hayatini zindan etme..
- +1 yıl
Evet çok haklısınız. Bu yaşıma bir daha gelmicem sonuçta
- +1 yıl
Karşımdaki asla değecek biri değil aslaa
- +1 yıl
Umarım hayat benim için güzel şeyler getirir
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Güzel yorumunuz benim için değerli
+1 yıl3 yilin zaten cop olmus bi 3 yilini daha mi cop etmek istiyorsun neyin pesindesin? hayir bir de bir maymun icin bu kadar caban. ne vasfi var acaba soyler misin?
023 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir vasfı yok ne işi var ne bi gelecek planı
- +1 yıl
peki neden hala o?
- +1 yıl
Emeklerim çabalarım geçen zaman :(
- +1 yıl
apt*l oldugun icin bu kadar kayiptasin ama apt*l olmaya ve kaybetmeye de devam ediyorsun 😊 et bakalim.
- +1 yıl
Yok akıllandım artık o eski aptal kız yok tekmeyi nasıl koyuyorum bu sefer izlesin
- +1 yıl
go girl 💅
- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
Benim de bu lafları duyup soğumam lazım ahahaha
- +1 yıl
Sende durumlar nedir :(
- +1 yıl
Of of bir bilsen var ya kriz geçirirsin
- +1 yıl
Anlat bacım anlat
- +1 yıl
Kanka burdan yazamam ya
- +1 yıl
Sağlık olsun be
- +1 yıl
Sana tek tavsiyem hiçbir erkeğin söylediklerine değil yaptıklarına bak gerçekten benim gibi üzülürsün
- +1 yıl
Yaptıkları herşeyi gösteiryo aslında
- +1 yıl
Hiç beklemediği bi anda bi kişiyi hayatımdan çıkardım yaptıklarından dolayı çok üzüldüm ama pişman değilim sen de kaybetmekten korkma seni cepte gören birini
- +1 yıl
kizlar inanin ben de zeki oldugumdan degil bu kadar seyi yasadigim icin konusuyorum belki sizden daha bile apt*ldim ama canim ne kadar yansa da bitirdim ve su an krali gelse uzemez beni
- +1 yıl
Beni net cepte görüyo yoksa bu yaptıklarının hiçbir açıklaması olamaz
- +1 yıl
Ben daha dün yaşadım ve o kadar koyuyorki
- +1 yıl
Ama ne yaptıysa artık vazgeçmişsin
- +1 yıl
Hala seviyorken çok zor bunu yapmak
- +1 yıl
kizlar benim gorusumun altinda sohbet etmeyeceksiniz degil mi?
- +1 yıl
Kusura bakma dikkatimden kaçmış benim
+1 yılİğrenç bir durum. Böyle bir şeye asla tahammül etmem ayrılırım. Sen de tepkini koy lütfen. 3 sene olmuş hala kız eklemek nedir. Abaza mı sevgilin
10 Yorumla
1 yılAbla sen bırak onu ondan hayır gelmez düzeltmeye çalışma düzelmiyor benimki de gizli fake hesap açıp ordan kız ekliyor amaç tatlım çocukluğu annesini * verilen zamanı * yani at çöpe vallha ben çok çabaladım hala aynı bende onu aldatıcam bana şerefsizlilktwn yaparsa bedelini ağır ödeyeck
00 Yorumla
+1 yılKendisi sevgilisi varken o kızları eklemeye utanmiyor birde baktığın için sana suçlu gibi davranıyor. Manipüle etmeye çalışıyor kanma bunlara. Kavga da etme sakin bir ses tonuyla kredin azaldı de
00 YorumlaBenım sevgılımın ılk aylarında eklıyfı bakıyodu ve kadınlık gururumu kırdıgını ve bakmamasını ıstedım ozguvenımı kırdıgını bır dıke getır baktın yapıuo hala yol ver kımı eklıuo bakıyosa baksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki sen hiç erkeklere bakmıyosun ya bu kadar saçmalık olmaz
Siz kızlar kendinizi ne sanıyorsunuz anlamıyorum çoğunuz defalarca sevgili yapıp yiyişiyor ediyor sonra bi fotoya baktı diye erkeği terk ediyorsunuz çok ilginç
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun sence başka kızlara bakması mı yoksa benim sinir olacağım şeyi defalarca yapması mı? Bence sende bahsettiğim arkadaş gibi bi yapıdasın
Abimiz düşman havasahsına sorti yaparken radara yakalanmış. Ama politik yönü kuvvetli
110 Yorumla- +1 yıl
Canım çok sıkkın ya
- +1 yıl
Hemde nasıl manipüle ediyor felaket bişey
- +1 yıl
Doğru hissettin :) Kimseyi kırmak istemeyen biriyim
- +1 yıl
Savundum çok savundum ama hep ezip geçmeye çalıştı
- +1 yıl
O tam bir manipülasyon ustası
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbi bak inan okumadan bitir diyorum ne işiniz var abaza çocuk erkeklerle a. mk
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten beyin bırakmadı bende
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPlan kurmana gerek yokki. Hayalet gibi takılıyor başkalarını eklemesindeki amaç belli. Sadece aldattığından emin olursun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Onun için çantada keklik gibisin. Aldatma potansiyeli yüksek biri. Hele ki evlenirseniz tamamen (sözde) onun olacaksın. Daha rahat aldatacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de erkek eklemelisin. Gayet makul bir davranış olur bu. Ekle kaslı kaslı çok takipçisi olan çocukları.. kendin de bikinili resim paylaş.. hak müstahak böyle tiplere
05 Yorumla- +1 yıl
Benim karakterim o değil ki ama
Cevap sahibi+1 yılKudurunca o da kızları silecek
- +1 yıl
Hayatta silmez o
Cevap sahibi+1 yılDenemesi bedava sonra terk edersin ise yaramaz ise güzel kardeşim zaten
Cevap sahibi+1 yılG a v a t
+1 yılİnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Değişmez. Bırakman en iyisi olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle akıl sağlığım için bunu yapmalıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılayril kızım sanki dünyadaki tek erkek ya ayrica böyle bir erkekle olmaktansa yalnız ol daha iyi
00 Yorumla Bbu abazanla 3 yil niye beraber oldun bi insan neden kizlari ekler
06 Yorumla- +1 yıl
Başlarda böyle değildi ki
- +1 yıl
Yazık ya onca emeğe çabaya geçen zamana yazık
- +1 yıl
Versek kıymetli oluruz anca
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. yaw bakarsın felanda takip nedir arkadaş abazan adam
015 Yorumla- +1 yıl
Takipleşiyo ya bide gözüme soka soka
- +1 yıl
Evet bencede ben gideyim diye ne yapcaksa yapıyor
- +1 yıl
Bide bana suç buluyo sen busun diye lan sen takip et ben suçlu olıyım böyle bişey mi var
- +1 yıl
Evet bide benim görceğimi bilerek takip ediyo
- +1 yıl
Benim attıgım fotoğrafı beğenmez ama elalemin kızlarını anında beğenir mesela
- +1 yıl
Valla insanlara güvenmeye korkuyorum artık
- +1 yıl
Zamanla oda olur
- +1 yıl
Ayrılmak istiyorum tabi ki
+1 yılbu aldatmaya girer ya çıkar hayatından ama önce bi dene bakalım
05 Yorumla- +1 yıl
Bu sefer yaparsam rezil olurum diyede korkuyorum aslında
- +1 yıl
bişi olmaz ya
- +1 yıl
sonra el aleme rezil edersin onu neymiş anlar
- +1 yıl
Kız bunu kabul ederse tabi
- +1 yıl
o etmezse öbürü eder
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrilman gerekirken hala erkek arkadaşım diyorsun. Sende malsin bence. Biraz gururun olsun. Ne plan yapması. Sktr et o malı. Ne saçma sorular soruyorsunuz ya.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Nedir la bu sosyal medya meraki
Bi hesabim bile yok 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Bunu yapmak yerine tanımadığı bir arkadaşının Instagram hesabından sen yaz. Sonucu apaçık yaşa.
00 YorumlaDirek ayrılırım. Bunu kız arkadaşım olarak düşüneyim. Erkekleri eklese?
00 YorumlaYa ne biçim insan bu bırak Allah aşkına yol ver gitsin bi de uyarmışsın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekt yol vermen gerekiyor. Ki belli ki biseyler çeviriyor. Ne sevgilim ne bne bu konuda zıt bisey yapıyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
O benim kızcağımı bilerek yapıyor bide
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılSon vermelisin konfor alanı sen değilsen geçmiş olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı bir durum her an her şey olabilir uyarman lazım onu
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen ekledikleriyle konuşuyordur zaten, plana gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılHobim bu benim, içkim yok, kumarım yok bi kız eklemem var ona da karışmayın
01 Yorumla- +1 yıl
Onda hepsi var
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılSana bi video önerebilirim bu konuyla ilgili bana özelden yaz asko
00 Yorumla Erkek arkadaşın sana sırtını dayamış ve seni CEP’TE görüyor. Başka kızları da av olarak görüyor. O avlara ulaşamazsa seninle teselli bulacağını biliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aciz insan nasıl kalitesiz olunu göstergesi
benimde sevgilim aynı binlerce kez uyardım hatta aldatmasını bu stalklamam sayesinde yakaladım geri döndü yalvardı orası ayrı ama özellikle bir kavga edip ayrılmayalım tüm piyasa instagramında
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medya zaten ilişkileri bu hale getirdi
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. istekli bir eniştemiz var kabullenmek istememek hakkındır. Oyuna dolaba gerek yok
02 Yorumla- +1 yıl
Kabullenmicem bu durumu
+1 yılBu soruyu daha onceden de sormustun sanirim ve hala yol vsrmemissin
018 Yorumla- +1 yıl
Evet :(
- +1 yıl
Kendini yipratma bu kadar boş ver kendisi kaybeder
- +1 yıl
Acıyorum kendime yemin ederim
- +1 yıl
Neden vazgecemiyorsun peki
- +1 yıl
Saçma bi bağımlılık. Ben mi abartıyorum diyorum ama o kızları gördükçe abartmadığımı biliyorum.
- +1 yıl
Yani bence saçma hayatinda biri varken baska kizlara istek atmak bu resmen arayis yani bide goz gore gore yapiyor.
- +1 yıl
Evet göreceğimi bile bile gözüme soka soka yapıyor
- +1 yıl
Biz senle bu konuyu daha onceden konusmustuk ama sende hala degisen birsey olmamis🙄
- +1 yıl
Evet ama bu sefer olucak
- +1 yıl
😅😅😅 umarım kendini bu kadar basitlestirme bence böyle birsey kabullenilebilcek birsey değil cunku
- +1 yıl
Değil yemin ederim içim buz gibi oldu
- +1 yıl
Ee seni hala tutan şey ne?
Ne kadar suredir berabersiniz - +1 yıl
3 senedir beraberiz
- +1 yıl
Baya da olmuş uzuldum senin adina.
- +1 yıl
Evlensem daha kötü olurdı belki
- +1 yıl
Evett belki dee bu durumu kabullenip kendini hasta edebilirdin
- +1 yıl
Bence gözü dışarda olan erkek kabul görücek bir tip değil
- +1 yıl
Kiz erkek farketmez 2 taraf icin de gecerli
+1 yılKendini prens sanıyor herkes bana ilgi duysun istiyor galiba
06 Yorumla- +1 yıl
Evet tamda öyle. 3 senelik bebek gibi ilişkin var ama hala karı kız ekliyosun. Benimle bir şey paylaşmaya gelince asla paylaşmıyor bide
- +1 yıl
Bence bu zarar verir çünkü sana önem vermesi daha güzel şeyler yaratır
- +1 yıl
Zarar verdi o benim için sadece bağımlılık şu an
- +1 yıl
Uzaklasmak en iyisi olur ama inan
- +1 yıl
Evet kesinlikle. Kendi zamanımada yazık ediyorum
- +1 yıl
Dm gelsene takp at
Yaparsan güncelle burayı... Heyecanlı hikaye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılY@vşak erkekleri bırakma hattı alo 131
01 Yorumla- +1 yıl
Hshshshsh
+1 yılSevgilin abazan
Ayrıl01 Yorumla- +1 yıl
Hemde baya abazaymış
+1 yılSana saygısı kalmamış hiç uğraşma yol ver
07 Yorumla- +1 yıl
Kalmadı saygı falan. Benimde ona sevgim kalmadı. Eskiden anılara çok üzülürdüm şimdi onlara bile üzülmüyorum
- +1 yıl
Uzun süreli ilişkilerde olur böyle şeyler kalitesiz insan belli eder kendini
- +1 yıl
Kalitesiz basit bir insanmış buz gibiyim ona karşı
- +1 yıl
boş ver en azından severek ayrılmıyorsun soğumuşsun aşk acısı çekmezsin😊
- +1 yıl
Evet pişman olucağım bir şey bırakmadı bana vicdanım rahat olucak
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin hepimizin inşallah
+1 yılgözü dışarfda olandan hayır gelmez yol ver
00 YorumlaVermediğin için, verecek kız arıyodur.
00 Yorumla
+1 yılBence kurtar kendini bu çocuktan
00 YorumlaÇok sinir olurum öyle erkeklere
00 Yorumla
+1 yılyol ver gecsin arkadas onunu acmissin zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Tekme zamanı gelmiş sanki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Adam kingdir eklerler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılDirek yol ver ne ugrasiyon işsiz gibi mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeyini deneyeceksin, yol ver gitsin.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bacım ayrıl
01 Yorumla- +1 yıl
Hemen
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
00 Yorumlabu cocuktan olmaz kanka sall
00 YorumlaAyrılmalısın
00 Yorumla
+1 yıl31 ihtiyacı var eklemesi normal
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımın bi̇tmek bi̇lmeyen kız ekleme serüveni̇ hakkında ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler