Niye böyle oldum?

Önceden bir sürü arkadaşım konuştuğum flörtlerim görüştüğüm bir sürü kişi vardı dışarı çıkmak için onlarla görüşmek için can atardım sürekli sevgili yapardım mesela instagrama whatsapa girmeden duramazdım sürekli konuşurdum mesajlaşırdım ama artık hiçbirini istemiyorum be flört ne sevgili instayı dondurdum whatsapa 2 3 günde bir girer oldum sadece annem abimle bi yerlere çıkıyorum gezmeye gidiyorum harici bişey yapmak gelmiyo içimden sadece kendime odaklanmak ister oldum son ilişkimden sonra
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz da erkekleri tanıdıktan sonra böyle oldum asıl amaçlarını anladım uzaklaştım her yaklaşımları bana yapmacık gelmeye başladı zaten kimseyi de sevemedim bi sevgim de olmadı kimseye hoşlantıdan ilerisini geçmedi hiç acaba bende mi sorun var
Güncellemeler
+1 yıl
Son ilişkim toxicti kıskançlığı herşeye karışmaları sürekli sorgulaması sorgu sorması herşeyden beni soyutlaması herşeyden uzaklaştırdı kıskançlığı yüzünden sürekli ayrılıyoduk ama barışıyoduk en son artık bıktığımı anlayınca ayrılmak istedim o bile sıkıntılı oldu
Niye böyle oldum?