Arkadaşlar sevgilim beraber olduktan sonra bana ben sevdiğim kızı unutmak için seninle beraber oldum ayrılalım dedi?

Çok üzüldüm. Beraber olduğumuz gün konu açıldı ve bana ben o kızı seviyorum. Sana karşı dürüst davranıcam. Onu unutturursun diye belki seninle beraber oldum ama unutamıyorum. Çocuğun hesabına baktım. Çocuk kızı , kızın patronunu , kızın kız kardeşini ve kızın sevdiği şarkıcıyı takip ediyor o kadar. O kadar kırgınım ki o kadar üzgünüm ki. En kötüsü yattıktan 10 dakika sonra bu olayın olmasi. Ona yattıktan sonra aşırı baglandım. Çok üzgünüm kızı baya kıskandım. Kız kısa boylu kilolu ve ben kendimi övmek için söylemiyorum ama cidden çok güzelim. Estetiğe hiç ihtiyacım yok diziyim güzel okuyorum. Ama o kız terzi ve hiç güzel değil yani baya kıskandım. Neden böyle bir şansım var. Ama şöyle bir ders aldım. Allah neyi yasakladıysa boşuna yasaklamadı. Zina yapmanın kötü bir sonucu. Nasıl unutabilirim bu iğrenç olayı? Başımdan kaynar sular döküldü. Çocuk yanımdan ayrıldıktan sonra sokağın ortasında ağladım. Aşırı kötü oldum

Arkadaşlar sevgilim beraber olduktan sonra bana ben sevdiğim kızı unutmak için seninle beraber oldum ayrılalım dedi?