Hayatına bir heyecan, bir renk katmak istersen neler yaparsın?
#mutlugünler
:) :) :)
Hayatına bir heyecan, bir renk katmak istersen neler yaparsın?
#mutlugünler
:) :) :)
Genelde böyle bir şey yapmak istediğim zaman o zamana kadar hiç deneyimlemediğim bir şeyi deneyimlemek isterim. Misal daha önce gitmediğim bir yere gitmek görmediğim bir yeri görmek ya da yapmak isteyip de yapamadığım bir faaliyeti gerçekleştirmek gibi. Ancak bu şekilde hayatıma renk katabilirim ya da kendimi böyle daha iyi hissedebilirim.
Çok ayıp olur söyleyemem 😀
Şaka bir tarafada aklımda olan şeyleri hayata geçirmeye çalışırım. Spor salonuna yazılır, atış poligonuna giderim vs vs
Gecenin köründe apartman boşluğunda torpil yakar ve patlayana kadar sessizce içeriye geçerim. Patladıktan sonra nereden bilecekler kimin yaptığını?
Hiç bilmediğim bi şehir seçip oraya seyahat ederim ve hiç bilmediğim o şehrin sokaklarında valizimle gezerken kalıcak yer aramak yerine herhangi bi kafede oturan arkadaş ortamına girip “selam, ben blabla sohbetinize dahil olmak isterim” derim. Sonrasında da o kişilere çılgın planımdan bahsedip peşimden sürüklerim 😂
Cevap
5Cevap
Aşkı bulurdum
Başka mesela
Düşündüm de yok başka :)) Ot gibi yaşıyorum ben ya 😄😄😄
Ailemle piknik olur, arkadaşlarla cafeye giderdik ama fahiş fiyatlar yüzünden rafa kalktı ya da arabamla uğraşıyorum felan..
En son hamama gittik Haymana'ya.. Yüzmek iyi geldi hepimize :)
Senden de bişey çıkmadı ne monoton yaşıyoz ya :D
Sen ne bekliyodun acaba 😄
Bilmiyorum ki ben de :D
Sen ne yapıyorsun mesela 🤔
Seyahat haricindeki sıradan şeyler. :/
yeni bir kız arkadaş edinmeye çalışırım ilk zamanları çok heyecanlı oluyor :D
Eşeğin yemediği karpuz kabuğu başını ağrıtırmış 😀 renksiz alıştım bilmiyorum
Farlı farklı camilere giderim..
Neden peki
Ne güzel maşallah :)
Cuma vakti duana beni de katarsan mutlu olurum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?