Aşk İlişkileri Erkekler neden numara tutarlar (eski sevg)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullanmak için demeyin o tarz şeyler yaşamadık Güncellemeler+1 yıl Jsjjcjdj Erkekler neden numara tutarlar (eski sevg)? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Porshemilao Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. Bende cok numara var açıkçası gereksiz tabi durması ama silmeme durumu usendigimden genelde e ticaretten abiler hep doldurdu listemi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dursun niye silsin ki :))? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden duruyor ki gereksiz kişileri silmiyor musun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki barışırız diye silmez. Durumlarına bakar vs satalklar Yorumla Soran +1 yıl Benim onu sildiğimi anlamıştır durum görme vs söz konusu değil çünkü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Unutmuştur silmeye ya da üşenmiştir 0 48 Yorumla Soran +1 yıl Normal bi kız arkadaşını silmiş benimkine mi üşenmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek seninkini silmemiş hımmmm 🧐 Yorumla Soran +1 yıl Niye sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Unutamamış seni Yorumla Soran +1 yıl Ama o bıraktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki sadece cinsellik düşünüyordur Yorumla Soran +1 yıl Öyle bişey yaşamadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte içinde kalmıştır senle yaşamayınca acaba diyordur şimdi Yorumla Soran +1 yıl yaşamayacağımızı biliyor Yorumla Soran +1 yıl Benden etkilenmiş mi yani cinsel manâda Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin nasıldır bilemem Yorumla Soran +1 yıl Fizik mi yani olay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet fizik tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin iyiyse çoğu erkeği düşürürsün Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim iyi ama sadece cinsellik üzerine bi ilişki istemem Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim iyi diye mi tutuyor numaramı🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek açısından düşünmek gerekirse erkekler fiziği güzel kızları herzaman isterler ilişki içinde cinsellik içinde Yorumla Soran +1 yıl Pes Yorumla Soran +1 yıl Ama ben yatan elleten bi tip değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İster ellet ister elletme ona bakmaz hiçbir erkek Yorumla Soran +1 yıl Sence bu yüzden mi silmemiş numaramı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu yüzden olma ihtimali yüksek ama fiziksel olarak iyimisin kötümüsn bilmiyorum açıkçası Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim gayet güzel Yorumla Soran +1 yıl Övgü alırım genelde Yorumla Soran +1 yıl Ama bu yüzden tutması üzdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler biraz kadınlarda kalça ve meme olsun isterler Biraz belirgin hatlı kadınları tercih ederler Yorumla Soran +1 yıl Biliyoruz Yorumla Soran +1 yıl Sevmezler ki s*ikilmek için istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende haklısın tabi bu şekilde sana yaklaşması sırf cinsellik için numaranı tutması ayıp doğrusu Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver onu seni haketmiyor Yorumla Soran +1 yıl Yüzümü beğenmiyor muhtemelen o yüzden😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzün güzeldir de o farkedememiştir Yorumla Soran +1 yıl Ona güzel gelmemiş işte ne anlamı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelden anlamayan biridir belki o yüzden bi önemi olmamalı Yorumla Soran +1 yıl Sadece cinsellik düşünmesi bu anlama geliyor değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet o anlama geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada merak ettim seni neden gizlisn? Yorumla Soran +1 yıl Yüzümü beğenmediyse duygularımla neden oynuyor kendimi iğrenç hissediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzün güzeldir onun beğenmemesinin bir önemi yok bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksana ordan yazayım sana bu şekilde zor oluyor Yorumla Soran +1 yıl Soruyu gizli sormuştum sen de gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam çıkamıyormusun gizliden Yorumla Soran +1 yıl Hayır çıkamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ben çıkayım sen yaz bana Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
cileklipudinqq Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Eski sevgililerinin numarasıni silmiyolar mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Silmemiş Yorumla cileklipudinqq +1 yıl Demekki hâlâ unutmamış Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne numarası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende cok numara var açıkçası gereksiz tabi durması ama silmeme durumu usendigimden genelde e ticaretten abiler hep doldurdu listemi
Dursun niye silsin ki :))?
Neden duruyor ki gereksiz kişileri silmiyor musun sen
Belki barışırız diye silmez. Durumlarına bakar vs satalklar
Benim onu sildiğimi anlamıştır durum görme vs söz konusu değil çünkü
Unutmuştur silmeye ya da üşenmiştir
Normal bi kız arkadaşını silmiş benimkine mi üşenmiş
Demek seninkini silmemiş hımmmm 🧐
Niye sence
Unutamamış seni
Ama o bıraktı
Belki sadece cinsellik düşünüyordur
Öyle bişey yaşamadık
İşte içinde kalmıştır senle yaşamayınca acaba diyordur şimdi
yaşamayacağımızı biliyor
Benden etkilenmiş mi yani cinsel manâda
orada mısın
Fiziğin nasıldır bilemem
Fizik mi yani olay
Evet fizik tabi
Fiziğin iyiyse çoğu erkeği düşürürsün
Fiziğim iyi ama sadece cinsellik üzerine bi ilişki istemem
Fiziğim iyi diye mi tutuyor numaramı🙄
Erkek açısından düşünmek gerekirse erkekler fiziği güzel kızları herzaman isterler ilişki içinde cinsellik içinde
Pes
Ama ben yatan elleten bi tip değilim
İster ellet ister elletme ona bakmaz hiçbir erkek
Sence bu yüzden mi silmemiş numaramı
Bu yüzden olma ihtimali yüksek ama fiziksel olarak iyimisin kötümüsn bilmiyorum açıkçası
Fiziğim gayet güzel
Övgü alırım genelde
Ama bu yüzden tutması üzdü
Erkekler biraz kadınlarda kalça ve meme olsun isterler Biraz belirgin hatlı kadınları tercih ederler
Biliyoruz
Sevmezler ki s*ikilmek için istemiyorum
Sende haklısın tabi bu şekilde sana yaklaşması sırf cinsellik için numaranı tutması ayıp doğrusu
😔😔
boş ver onu seni haketmiyor
Yüzümü beğenmiyor muhtemelen o yüzden😔
Yüzün güzeldir de o farkedememiştir
Ona güzel gelmemiş işte ne anlamı var
Güzelden anlamayan biridir belki o yüzden bi önemi olmamalı
Sadece cinsellik düşünmesi bu anlama geliyor değil mi
Evet o anlama geliyor
Bu arada merak ettim seni neden gizlisn?
Yüzümü beğenmediyse duygularımla neden oynuyor kendimi iğrenç hissediyorum
Yüzün güzeldir onun beğenmemesinin bir önemi yok bence
Gizliden çıksana ordan yazayım sana bu şekilde zor oluyor
Soruyu gizli sormuştum sen de gizlisin
Tamam çıkamıyormusun gizliden
Hayır çıkamıyorum
O zaman ben çıkayım sen yaz bana
Olur
Çıktım
Eski sevgililerinin numarasıni silmiyolar mı
Silmemiş
Demekki hâlâ unutmamış