Beni aldattığına dair şüphelerim var çok kötüyüm. Onun yakın bir arkadaşı dün bana yazdı Haberin yok ama sevgilin başkasınin kollarinda falan diye.
1 haftadir ortada birsey yokken tersleyip soguk davranmalar. İlgi de göstermiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni aldattığına dair şüphelerim var çok kötüyüm. Onun yakın bir arkadaşı dün bana yazdı Haberin yok ama sevgilin başkasınin kollarinda falan diye.
1 haftadir ortada birsey yokken tersleyip soguk davranmalar. İlgi de göstermiyor
gizlifbbxbx sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aldatıp aldatmadığını bilemeyeceğim ama belki ailesiyle yaşadığı veya sana anlatamadığı bir sorunu yüzünden böyle davranıyor olabilir arkadaşı da sevgilini kıskandığı için böyle söylemiş olabilir. Ya da aldatmak değil de sana karşı olan hislerini kaybetmiştir. Belki de aldatıyordur bilemeyiz tabii ama araştırmanı sadece buna odaklı yapma.
Hisleri kaybettiyse bitiyor otomatikman. Bak gaza gelip bitirmek istiyorum yazacagim simdi. Sıkıldım bunun umursamaz ilgisiz tavirlarindan
Ben sana bitir veya bitirme diyemem ne hissediyorsan neyin doğru olduğunu hissediyorsan öyle yap. Hayat senin hayatın kimse bir şey diyemez, yargılayamaz.
Bitirdim az once. Cok sukur. Ve haber geldi. Hayatinda baska biri varmis daha once o soyleyecekmis de soyleyememis
Bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum, şaşırdım. İyi mi kötü mü bilemeyeceğim ama en azından hissettiklerinde yanılmamışsın.
Dersimi aldim artik. Yalniz kalacagim bundan sonra. Hayatima ne bir kadin alirim ne baska birsey. Benden uzak artik. İyi oldu bu bana. Cok ilgi gosterdim. Dersimi aldim
Öyle deme yine de bir sorunla karşılaştın diye her şeyi bırakamazsın. Ha ben sana demiyorum hemen hayatına birini al bu yanlış bir şey zaten önce bu başına gelen olayı atlatman lazım ama bu süreçte ve bundan sonrasında kadınlara, ilişkiye küsemezsin. Sen sadece hayatına yanlış kişiyi almışsın o kadar.
Büyük ihtimalle aldatiyordur
Ya sıkıldım bunun ben umursamaz ilgisiz tavirlarindan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?