EVLENİP AYRILMAM GERÇEKTEN BÜYÜK BİR PROBLEM Mİ YAŞIM 25?

Dün biri ile görüştüm yaklaşık bir senedir üç beş kez karşılaştığım ve bakışlarından benden hoşlandığını anladığım biriydi neyse görüştük her şey güzeldi. Sohbet akıcıydı gülüyorduk sürekli. Sonra laf arasında evlenip ayrıldığımı söyledim durgunlaştı ve düşünceli bir hal aldı yüz ifadesi. Nasıl ya daha çok gençsin felan dedi ben de yaşamam gerekiyormuş dedim evlilik dışı ilişkiler yaşamak yerine resmi olarak evlendim bunun nesi garip dedim (bunu söylediğimde ben her türlü ilişkiye saygı duyuyorum dedi , ben de öyle ama bana ters dedim). Sonra konu kapandı. Sonrasında bir espri yaptı ama ben anlamadım o ne demek diye sordugumda sizin gibi dullarında sohbeti hiç çekilmiyor dedi. Ben de o dul lafını sana yediririm densiz dedim. Sonra özür diledi yanlış anladın cart curt dedi beni eve bırakmak için af dilemek için yolu felan uzattı. Ben de sıkıntı yok konu kapansın dedim. Sonra eve geldim inerken problem yok dimi mutlu musun dedi ben de sorun yok dedim indim. Gece yazmadı sabahta takipten çıkarmış gerçekten aşırı zoruma gitti. Ezik gibi hissettim kendimi ama asla sormadım neden diye. Ya evlenip boşanmamı sorun etti ya da benimle takılamayacağını anladı erkek olarak siz nasıl yorumlarsınıx merak ediyorum. Bu arada dış görünüş olarak bakımlı güzel biriyim ve meslek sahibiyim

EVLENİP AYRILMAM GERÇEKTEN BÜYÜK BİR PROBLEM Mİ YAŞIM 25?