Eşimle nasıl arkadaş olurum? İlgi alanı çay ocağına gitmek maç izlemek klasik öküzgillerden?

Eşim haftanın üç günü garanti çay ocağına gidip gece 12 olmadan eve gelmiyor orada olduğundan eminim balkondan görüyorum. Ama benim çevrem yok çok sıkılıyorum. Diğer günlerde ya geç geliyor ya uyuyor. Haftada ancak iki gece benle oturup kahve içiyor yani. Onlarla daha mutlu sanıırm ve bu zoruma gidiyor. Okey oynayalım diyorum adam yok diyo arkadaşlarının eşleriyle tanıştır diyorum. kendin kaynaş diyo. Rakı sofrası kurdum eşlik ettim ama onu da ayda birden fazla yapmasını istemiyorum. Al bira sahile gidelim diyorum. Bana baskı yapma diyo. Seksi giyiniyorum beni eve bağlamak için yapıyosun diyo. bu kadar şeyi yazınca anladım ki ben Yanlış bir evlilik yapmışımmmm😢😢 bu akşam kesin bi boşanma konuşması yaparız 😶😕😢 ama eşimi çok seviyorum. Üç aylık evliyim. Haftada bir kavga ediyoruz. Üç gün iyi ise dördüncü gün evde işkence var gibi kaçıyor. Ağlamaktan içim karardı. Kavgadan sonra gönül alsa da bidaha yaşayacağımı biliyorum. Modum düzelmiyor. Yeni işe başladım. Çevrem olursa belki kafam dağılır

Eşimle nasıl arkadaş olurum? İlgi alanı çay ocağına gitmek maç izlemek klasik öküzgillerden?