Erkekler bireysel konuları konuşmayı çok sevmez. Kadınlara göre daha resmiyiz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emin misin? Instagram fenomenine bu bana bakmaz yazmıştı benimki o adama atmış bide evli olana. İlk tanıştığımızda ben ona iç çamaşırlı foto attım sabah böyle uyandırıyo falan demiş ama adamın şu an benim o olduğumdan haberi yok
Instagram fenomenine bu bana bakmaz yazmıştı benimki de o adama atmış bide evli olana. İlk tanıştığımızda ben ona iç çamaşırlı foto attım sabah böyle uyandırıyo falan demiş ama adamın şu an benim o olduğumdan haberi yok
Yok bacim, şahsi mizahi becerilerim kâfidir. Hem, her önüne gelene de amca deme, olur yaz tanıdık çıkar, genç çıkar, hiç olmazsa sizleri cebinden çıkarır 😅 Rezil olmamak iyidir.
Instagram fenomenine bu bana bakmaz yazmıştı benimki , o adamda evli olan sürekli karı kız atıyor gruplara sence sevgilim mi burada hatalı adam da bi gariplik yok mu bu adam sadıkmış eşine öyle diyor sevgilim. Ben sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kız gruplarındaki gibi orada kimse çekiştirilip dedidoku yapılmaz, havadan sudan konular konuşulur genelde.
Karı kız?
Hayır, biz erkekler sevdiğim hatunları paylaşmayı sevmeyiz kimseyle bizim olan sadece bizimdir.
Sevmediği fenomen birine bu bana bakmaz yazmış sevgilim evli arkadaşına p adam da sürekli bikinili kız atıyor sevgilime gruplara
Seninkini yoldan çıkartma peşindeler demek ki.!
Sevgilim fenomen birine diyecektim
karı/kız - ekonomi -spor-flim dizi - iş - araba - bilim - teknoloji. konular bunlar grubun kalitesine göre de hangisinin ne kadar konuşulduğu değişir
Sevmediği fenomen birine bu bana bakmaz yazmış sevgilim evli arkadaşına , o adam da sürekli bikinili kız atıyor sevgilime gruplara
nomal normal olur öyle şeyler bizim gruplarda da var
Daha çok reeel videolar üzerinden şu anda Galatasaray transferleri ve dışarı çıkıyoruz şu saatte tamam yazarız budur
Erkekler bireysel konuları konuşmayı çok sevmez. Kadınlara göre daha resmiyiz.
Emin misin? Instagram fenomenine bu bana bakmaz yazmıştı benimki o adama atmış bide evli olana. İlk tanıştığımızda ben ona iç çamaşırlı foto attım sabah böyle uyandırıyo falan demiş ama adamın şu an benim o olduğumdan haberi yok
İstisnai durumlar olabilir ama genellikle olarak öyle değil.
Futbol siyas3t ve olmazsa olmaz kadınlar hakkında konuşurlar
Sevgilim fenomen birine bu bana bakmaz yazmış evli arkadaşına p adam da sürekli bikinili kız atıyor sevgilime gruplara
Severler öyle şeyleri benim eski eşimin de telefonunda arkadaşlarının attığı p*rno videolar oluyordu değişik bir varlıklar 😅
Sen yine rahatsın ben gelemem böyle ya@vşaklıklara. Biz yapsak olay olur. Kimse kusura bakmasın benimki de yerini bilecek
Bosadim işte daha ne yapım 🤣🤣
Sebebi bu muydu
Tek bu değil tabiki birikmisler
kar kız, makara muhabbet, futbol ve siyaset. gerisi hikaye
Karı kız olarak ne konuşuyorsunuz evli var mı
Evet var, konu kendiliginden gelisir. Genelde kasarlar hakkinda konusuruz
Of ya
Haha ama hicbiri ciddi olmaz onlarin merak etme 😂
Instagram fenomenine bu bana bakmaz yazmıştı benimki de o adama atmış bide evli olana. İlk tanıştığımızda ben ona iç çamaşırlı foto attım sabah böyle uyandırıyo falan demiş ama adamın şu an benim o olduğumdan haberi yok
Benimki lafta diyor bir de bana.
O zaman seninki direk cuckold
Para karı kız gelecek
İstersen paylaşım sana 😂
Her şey konuşulabiliyor sizler ne konuşuyorsunuz?
Cikarip boy ölçüyoz bacim.
Twitterdan mı gördün amca
Yok bacim, şahsi mizahi becerilerim kâfidir.
Hem, her önüne gelene de amca deme, olur yaz tanıdık çıkar, genç çıkar, hiç olmazsa sizleri cebinden çıkarır 😅
Rezil olmamak iyidir.
siyaset futbol muzik konser vb.
Karı kız?
hayır
Bence sizde yok
olabilir bilemem diğer grupları
Para kız
Arkadasım yok
Mac kadin araba vs
Makara kukara
Karı kız da konuşuluyor biliyorum ama evli bir adamın çıplak kadın atması falan normal mı
Tabiki değil o ne öyle
Instagram fenomenine bu bana bakmaz yazmıştı benimki , o adamda evli olan sürekli karı kız atıyor gruplara sence sevgilim mi burada hatalı adam da bi gariplik yok mu bu adam sadıkmış eşine öyle diyor sevgilim. Ben sanmıyorum