AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Koç burcuyum ama kendimi hiç anlatamam. Dediğim dediktir diyebilirim ama. Detayları ancak soru-cevap şeklinde olabilir.
Fena birimisin kurnazlik var mı sende
Yerine göre ve iyi niyetle.
Çok inatcilar. Aslında kişilik olarak çok iyi biriler ama. Bir mukemmeliyetcilik halleri var. Aslan burcu gibi biraz. Ama dobralar.
Dobra diyince ne oluyor
Yani ici dışı bir..
Şimdi bunlar o*rspu çocuğunun diğer versiyonudur efenim, uzak durulması gerekir.
Gercekten mi?
Daha cok bilgin varsa söylrmisin
Karşılarındakine hayvan muamelesi yapıyorlar hiç öyle üzülür kırılır yok. Düşüncesizler, aşırı inatçı ve sinirliler, libidoları aşırı yüksek, yok evlenmeden olmaz dersen ya bırakır ya aldatır net. Küçük dağları ben yarattım havasındalar egoları aşırı yüksek.
Koç burcu erkeğini güzellik ve cinsellikle kendine aşık etmen mümkün. Öyle de karaktersizler.
Hepsi aynı olacak diye bişey yok tabi ama genel olarak böyleler, benim 4 sevgilim oldu 4ü de koç burcuydu, hayır ben de nasıl denk getiriyorum anlamıyorum ki awk.
Aşırı çekiciler ama onu da söylemeden geçmeyeyim ahhajaja
Artık biriyle tanışırken düşük zekalı gibi burcunu soruyorum abhaja koç burcuysa bas engeli şeklinde ilerliyoruz😂
Ha bi de ben yengeç burcuyum, çok zıt karakterlere sahibiz koçlarla. Belki de ondan böyle oluyordur
Kizzzz abooo ayni dediklerin cikti varya benimkide böyle 😂😂😂 Allah seni nasil bildin herseyiiii
Ben sok yeminle😂
Bekimkiside acaip cinselik seviyor bide galiba beni arzuladiğini felan söyledi ama ben dedim beni obje gibi görme dedim o da dediki seni obje gibi görsem sana yazar boşalırım sonra konuşmam dedi aynen böyle dedi
Peki bu burcun koc yukseleni hangi burc billiyonmi?
Onların sevgi dili cinsellikmiş, obje olarak gördüklerinden değil de sevgilerini öyle belli ediyorlarmış. Ama hassas duygusal kızlara böyle hissettiriyor işte sürekli cinsellik cinsellik yeter be agjajsj tam doğum saati değil de sabah öğle veya akşam hangi zaman diliminde doğduğunu biliyorsan ona göre bakabilirsin doğum tarihi ve bu zaman dilimi önemli. Öğlense mesela öğle saatlerinde bi saat salla işte yine doğru çıkıyor
Yükseleni de etkiliyor karakteri cidden. şu an benim erkek arkadaşım var o da yengeç burcu, benim yükselenim de güneş burcum da yengeç. Ben histerik bi insanım böyle titiz falan değilim erkek arkadaşımın yükselen burcu başak, dağınıklıktan nefret ediyor. Ben sadece kendi kişisel temizliğimi önemsiyorum, evi falan b*k götürse umrumda olmaz 😂
😂😂😂 hshshs komiksin kiz vala sagol yardimci oldun simdi bunun hangi saat dogdun ögrensem nasil bakcam? Internetenmi ne yazmam gerek
Bende duygusalim o galiba sevgisini bana cinselik olarak göstertiyor
Ahhsjdj teşekkür ederim. Evet googlea yükselen burcu hesaplama yaz ordan yükselen burç hesaplama net diye bi site çıkıyor ona gir en doğru bilgiyi o veriyor. Sadece saat, doğum tarihi ve doğduğu ili ilçeyi yazıyosun çıkıyor.
Teseku ederim
Rica ederim, umarım psikolojinin içine s*çıp bırakmaz sjısmnd mutluluklar dilerim
Sagol insallah niye bu kadar cinselik seviyor ya Allah kahretmesin😁
Ne kadardir sevgilisiniz? Bide cinsellige duskunlugunu nerden biliyrosunuz? Benimde koc tanidik varda ondan sordum
Agrasif olur güzel olan kadınlara içten içe düşer.