Böyle komikli şakalı bazen ihtiraslı mı yoksa full alfa sürekli ihtiras hep ciddili mii ya da işte nasıl?
Ben sürekli gülebildigim güldürebildiğim bi ilişki isterdim bol bakışmalı, hep sevecen.
Böyle komikli şakalı bazen ihtiraslı mı yoksa full alfa sürekli ihtiras hep ciddili mii ya da işte nasıl?
Ben sürekli gülebildigim güldürebildiğim bi ilişki isterdim bol bakışmalı, hep sevecen.
Şu an hala hazırda içinde bulunduğun ilişki tam hayal ettiğim ve arzuladığım ilişki içindeyim. Her şeyin bulunduğu ve ölçüyü kaçırmadı güzel bir ilişki içindeyim.
Yanında rahat edebildiğim huzur bulduğum eğlenceli birbirimizi her şekilde anladığımız dışarıdan bakıldığında ya ne güzel anlaşıyorlar denildiği ya da bunlar ne saçmalıyor denildiği bir ilişki mükemmel olurdu
Cevap
10Cevap
Bana takıntılı bir şekilde aşık olan bir kız sevgilim olsun isterdim
Bıkkınlık, bezginlik, naletleşme, küfür, kavga, kıyamet, gudubet, nemrut, bazen güldürmeceli falan işte.
Ldskdmdmdmdmdmdmc dldldödösmdmsmsmsm gene güldürdüb gelir gelmez
çok komik olunca da fazla sulu diyorsunuz anlamadım ki ben sizi 😀😀
Komik ve susulık arası fark var ama
o farkı biliyorum ama karşı taraf bilmiyor
Hem tutkuyu hem şefkati hissedebileceğim bir ilişkim olsun isterdim
İlişki içinde değilim, ne istediğim ise ruh halime göre sürekli değişiyor
Seçim yapma şansım olsaydı bol romantik isterdim
Niye yok sansın
Hayal kurmak bedava ama gerçeği yok işte o yüzden
Ballı böreğim sen nerelerdesin ya Ankara keçim benim flalfnakdşşaskb
Sldldldö burdayım
Ha senin haberin yok o hesabı öylesine açmıştım silinecek bu hesabim askıdaydı diye açmıştım tlslsmsk bugün sana istek atacaktım vazgeçtim tanımazsın diye flslsksj eee neler var anlat bakam
Sksmdmdmxmx ne hesabı at istek kskdmd ne anlatiyim nerde kaldın en son
Ne bilem bebeğim en son at çalıp gidiyorduk mk ögmsmdhs
Karslıı smmsmdmx
Bebiş sana istek attım haaa öfksksjsj
Gidelim buralardan mk bana Maria lazım flsksjs
Ay slslsldlckd
Evlendir beni onunla kfkekdksj sana safkan ingiliz atı çalacağım kapya biberim benim flsksjsh
Düne kadar çok iyiydi
Komiklikli. Ciddiyetten hiç haz etmem
Surekli guldugum bir iliskideyim su an
ilişkim yoki istemiyorum sevgili
ciddi
Hepsi olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?