Şöyle bir etrafıma bakıyorum da nerede boş beleş , üç kağıtçı, düzenbaz, ayyaş, aynı anda 3-5 kişiyi idare eden tip varsa hepsinin bir alıcısı var. Sıkılmaktansa böyle hayatımıza renk katarak gerekirse... tercih ederiz mi diyorlar acaba 🤔 Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Bu sorunun cevabını gerçekten çok merak ediyorum.
Düzgün, sıradan, işinde gücünde insanlar erkekler neden tercih edilmez? Kadınların tam olarak istediği şey nedir?
bunun nedeni bence şudur eğer bir kız işi gücü yerinde olan birine gitmiyorda serseri tipli insana gidiyorsa bu ciddi ilişki düşünmediği anlamına gelir
çünkü eli yüzü düzgün işinde gücünde olan kişi evlilik ister ama serseri bir tip evlilik değil zaman geçirmek ister kızda zamanımı geçiririm zamanı geldiğinde de ayrılırız düşüncesinde davranıyor ve böylelikle kendini özgür sanıyor bu tarz bir ilişkiden kopmak kolay olur ama ciddi ve ailelerin içine girdiği bir ilişkiden kopmak zor olur ve özgürlüğü kısıtlanmış gibi olduğunu düşünüyor
Bence ilk etkileşim ile ilgili. ilk etapta o serseri tipler özgüvenleri duruşları ve aura ları ile göze çarpıyorlar ve kadında merak duygusu oluşuyor hali ile sonra kafasındaki hayali o serseriye yükleyip ilişki yürütmeye çalışsa da bir yerde patlak veriyor. Çünkü bedene istediği ruhu yerleştirdi. Düzgün tipli kişiler ilk etapta etkilemeselerde aslında uzun vadede doğru kişiler belki ilk karşılaşmada daha gizemli daha ulaşılmaz durup sonra karakterlerini ortaya koysalar bnce çok daha etkili olurlar.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Düzgün, sıradan, işinde gücünde insanlar erkekler neden tercih edilmez? Kadınların tam olarak istediği şey nedir?