Birşeyleri çok ister ve aldığınız zaman da artık ona değer vermez misiniz?

Birşeyleri çok ister ve aldığınız zaman da artık ona değer vermez misiniz?

Burada olumsuz olarak bahsedilen şey. fakat ben kendimi bildim bileli bu durumun içindeyim. bunun elbet tüketimle alakası var ama kanımca insan belli bir noktadan sonra doyuma ulaşıyor. ve bu durumun modern tüketim toplumu ile ilgisi yok. arayış içindeki insan bir noktada takılıp kalmaz..
Geçer geçer. Benim hevesim şöyle ya, mesela bir şeyi çok istediğim zaman o şey olmayınca hevesim hemen kaçıyor. Hevesim kaçtıktan sonra istediğim şey olunca da bu sefer sinirleniyorum. Mesela birinin bana çikolata almasını istiyorum. O oyalanıyor, o oyalandıkça da benim hevesim kaçıyor. Sonrasında o kişi markete gidip çikolata aldığı zaman da bu seferde istemeyip sinirleniyorum. O çikolatayı geri götürdüğünde de bu sefer daha çok sinirleniyorum içten içe geri getirmesini istiyorum. Niye bu örneği vererek anlattığımı hiç bilmiyorum dşcjcşdşd
Onu erkekler çok güzel beceriyor!
Peşindw fır fır dönüp ulaşınca çöp gibi buruşturup kenara atıyorlar
Ulaşamayınca da Türk kızları egolu kendini bir şey sanıyor
İnsan bir organik makinadır. Bütün duygularımız aslında hormonlsr sayesinde olur. Beyin bir hormons gerek kalmayınca onun salgılanmasını durdurur.
Arzuladığımız bir şeye ulaşınca beyin o istek hormonunun salgılanmasını durdurur.
Yani kısaca özgür iradeye sahip varlıklar değilsiniz. Sizi siz yapan her şey gözle görülemeyecek kadar küçük birkaç molekülden (DNA) ibaret.
Cevap
38Cevap
Çok istediğim bişeyse hevesim geçmez, çünkü ben o hevesime ulaşana kadar neler yaşamışımdır...
Hiç öyle biri olmadım. Bana ait olan her zaman değerli kalır.
İstediğim şeyin olması ve olduktan sonra devam etmesini hep her zaman sonsuz isterim
Sevdiğim konularda geçmez
Hevesim çabuk geçer, özellikle değmezmiş dediğim her konuda
İstediğim bir şeyi elde ettiysem hevesim kolay kolay bitmez, elimdekinin kıymetini de bilirim.
Kıymet bilen insanlardan çokça olmalı dünyada
Kesinlikle ☺
Tam tersi ben çok istediğim birine sahip olduğumda bende istek arzu tavan yapiyor.
Ona daha çok bağlanıyorum.
Daha fazla istek artıyor.
Hevesimin kaçması gibi bir şey söz konusu olamaz.
Bu bir oyun değil ki.
Hayır, geçmez hele ki çok istemişsem kolay kolay geçmez
Normal olan bu
Kaçabiliyor tamamen o istediğim şeyin ne ya da kim olduğuna göre ve bana karşı sergilediği tutuma göre değişebiliyor.. Keyifli geceler..
Elde ettiğime değen bir şeyse hevesim asla geçmez. Beklediğim gibi çıkmadığı zamanlarda çabucak soğuyorum sadece.
Hevesim cabuk gecmez ama cok cabalattiriyorsa istedigim sey bikarim hemen. Mesela oyun oynarken falan cok cabuk bikarim ugrasmayi sevmiyorum
Tam tersine çabuk bağlanırım. İlişkilerde de böyle oluyorum. Hiçbir zaman maymun iştahlı değilim.
Aldığım veya ablamdan kalan kitaplardan soğudum
Pek hevesim falan olmaz. İstek ve ideallerim olur, onlar için de savaş verilir zaten
Evet hevesim bir anda geçer içim içime sığmaz hemen başka hevesler ararım kendime 😀
Geçmez benimse artık benimdir örnek olarak tepefon değiştirmem bozulmayana kadar
Hayır hevesim geçmez ama başkaları beni soğutursa o ayrı
Çook istiyorsam geçmez. Anlık sahip olmak istiyorsam saman Alevi gibi olur
hevesmi kaldı arkadaş tükettiler..
Gençken evet.. Şimdilerde ise hayır..
o an bir şey olmasını isterim olmazsa daha benim için bitmiştir belki alınsa o an en mutlu kişi ben olacaktıysam da bir kere o an olmamışsa da bitmiştir
Evet hevesim çabuk geçiyor. Işık hızıyla yarışır
Hevesim kırılırsa çabuk geçer.
Bunu yaşayanlar genelde çocukluk travması olan yaralı ve ezik bireylerdir. Elde edince soğuma ancak böyle hasarlı ruhlarda görülür.
Evet Çabuk geçiyor elde etme hırsı var bende.
Çoğu insanda var sanırım
Mesela dünyanın en güzel kızı karşımda olsun beni reddetse çekici olur gözümde ama elde etiğim an soguyorum.
eşyalarıma değer veririm aldığım falaka kişisel bakım spor vs konularında hevesim çabuk geçiyor
Maddi konularda hep daha iyisini isterim elime ne geçerse geçsin beni tatmin etmez
Bazı konularda evet
Yok öyle huylarım.
Hevesim geçmez ilk günkü gibi kalır
hevesim hemen geçmez hatta Kolay kolay geçmez bile
Çok maymun iştahlıyım evet
hayır maymun iştahlı olmadım hiç
Evet çok çabuk geçiyor
Hayir sadik ve vefaliyim
Hayır aksine dahada artar
hayır ama doyurabilene
Güzel şeylerden geçmez.
Hevesim çabuk geçer ama hiçbir şeyden vazgeçmem.
Hayır geçmez
Kalmadı hevesim kaçtıııığ
Geçiyor, özellikle ilişkilerde
Ne kadar istediğime bağlı
Hayır aksine benim için daha değerli olur
Zor elde edilenin daha değerli olması gerek bence de
Kolay geçmez, geçerse de dönüşü olmaz.
Hevesler zaten geçici olur.
Öyle bir durumum olmadı hiç.
Hayır tam tersi
Bir şeye heves etmem ben.
Geçmez daha çok istek