"Daraltıyosun beni bi sal!" dedi sonra da sevgili yaptı. Şimdi tekrar bana yakınlaşmaya çalışıyor. Sizce ne hissediyor?

iş yerinden Bi kızla çok yakindim Bayaa içli disliydik bana ailesini geçmişini herseyini anlatır onu güldürürdum dinlerdim beraber yemek yerdikk sigara molasi yapardik konusmaya başlayınca laf lafı açıyo neredeyse 1 saat konusuyoruz sonradan bu sevgili yaptı wp den yazdım tartıştık falan ben iş dışında görüşmek istemiyorum dedi sevgili yapınca böyle bana karşı değişti senle gidip gelmem iş yerine ben böyle uygun görüyorum bu benim kararım sorgulama çok daraltiyosun sal beni dedi , bende mesafe koymayı denedim bu sefer kendisi bana gelmeye başladı konusmaya calisiyo benle dikkatimi çekmeye calisiyo moladayim geliyo yanıma oturuyo madem sevgili yaptı bana mesafe koydu neden hayla bana geliyo ben geri adım atmama rağmen mesafe koydurtmuyo ne hissediyordur ne yapmam lazim
"Daraltıyosun beni bi sal!" dedi sonra da sevgili yaptı. Şimdi tekrar bana yakınlaşmaya çalışıyor. Sizce ne hissediyor?