Güncellemeler
+1 yıl
Sizin sevgiliniz veya eşiniz de açık giyinip bn gbi davrandığı oluyor mu? Hiç ben gbi olabileceği aklınıza geliyor mu
Erkek arkadaşım var seviyorum da onu ama ben bütün erkekler bana bakıp iç çeksin a. sulasin istiyorum. Erkek arkadaşıma bunu itiraf edemiyorum tabii ve açık saçık giyinmeme karisinca onu medeni ol diyerek manipüle ediyorum. O da zannediyor ki bn modern biriyim, kendim için giyiniyorum vs:) oysa aklına hiç gelmiyor kendim için giyinsem evde eşofman ile mi dolaşırim😅 bu masum hallerini çok seviyorum..
Başka kadınlar beni teşhircilikle suclayinca onlari da kıskançlık ve özgüvensizlikle suçlayıp ağızlarını kapatıyorum veya yallah Arabistan'a diyip dalga geçiyorum😅
Her neyse esas sıkıntım şu;
içten içe milleti a. zdırmak hoşuma gidiyor. Erkeklerin bakmasi hoşuma gidiyor. Onların karılarını kız arkadaşlarini değil de beni a. rzuladiklari düşüncesi bile tahrik ediyor beni. Bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Bu durumda erkek arkadaşımı aldatmış oluyor muyum:/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Direk ayrılma sebebi hiiiçç kıskançlık krizlerine girmeme gerek yok almıyım usta
Ve azdıramayacağın erkekler de olucak o yüzden emin olma o konuda usta
Alın kanıtı 😅😅😅 insanlar birileri için bi cikari olmayan şeyler yapmaz.. çoğunluk olarak kızlar boyledirler...
Senin ben derdini ızdırıbanı, izzeti itibarını ve dahi fakr u zaruretini seveyim. Ailene de selamlarımı iletiyorum.
Ben de senin gibisini hayatıma sokmayı düşünüyorum, cuckold birisiyim ve sevgilim olursa onun istediği erkek ile ilişkiye girmesini isteyecegim, nasıl sizce?
Ha yani diyorsun ki sevgilisini/karısını açık saçık giydirip sokağa bırakan, milletin bakacağını bildiği halde lades diyen biri, sen gbi "ç. kü cold" biri yani namidiger d...
Senin yaptığın masumca yani? Ruhun 0rospu senin yalniz :Dd
Seninki de çok farklı değil bay d..😇
Ama üzülme yalnız değilsin, Bnce senden çok var. Hem niye tek bn o.. oluyorum? Baksana etrafta bnden çok daha açıklar var. Millet sütyen ile dolaşıyor. Gt meme herkesin ortada. Bnce herkes sen gbi😇 bn dürüst davranıp net bir şekilde söylüyorum en azından. Onlar aynı haltı yiyip 3 maymunu oynuyorlar sadece
Çekirdeğimi aldım okuyorum, ee? 🧐
😇😅😅
Var senin gibiler. Grup denedin mi hiçÇ
Yo. Zevkli mi. Normaldem farkı ne
Özele gel
Yaz işte yaa:)) teeeeh hemen de özele gel yavrum moduna geçiyorsunuz.. yaz şöyle aleni aleni de millet de nemalansin
Denemen lazım anlaman için. Yaşın kaç
22
Yalnız bn hor kullandirtmak istemem vücudumu😅 sadece fantezi bnmkisi
Hmm anladım. Oral vajinal aynı anda peki?
Senin eşin veya sevgilin de açık giyiniyor mu veya istiyor mu
Hayır
Kendini aldatıyor sun
Yok milleti😇 onları güzel manipüle ediyorum 😅
Sana öyle hissettiriyoe
Ruhun kaşar ne diyelim
Oldu olucak s. i. k. s. i. n
Açık giyinmemin amacı zaten bu😇 ahh niye böyleyim acaba bn.. ama çoğu kadın böyle, sadece itiraf edemiyorlar k.. damgası yememek için.. yoksa niye evde eşofman ile dolaşan kadın, insan içine çıkınca açılır di mi.. bn en azından dürüstum
Helal olsun Gerçek ten yani Çok net ve dürüst severim
Senin sevgilin de açık giyiniyor mu
Çünkü daha ergensin :)
Yo gayette yetişkin insanım
Burcun ne senin?
İkizler
Tamam bakalım
Aldatıyosun tabi
Harika.