Eski sevgilime wpden yanlış anlama ama ben artık numaramın sende durmasını istemiyorum lütfen siler misin dedim o da hemen cevap yazdı tabi kide sildim bile dedi ama baktım silmemiş silmiyorda neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer aranızda büyük bir olay yoksa numaramı sil demek yerine sohbet acmaya çalış konus o numaranı silmediyse o zamana kadar bence kendi içinde de bisiler bitmemiş demekki. Sende ilişkinizi en iyi bilensin ona göre davran eğer istiosan dişini göster. Yoo diosan pisman olsun boş ver kendini bu saçmalıklar ile yorma. Yuvana çekil ve ses etme yazana kadar seni sessiz görünce o zaman gün yüzüne çıkar. Nasıl keyfin isterse
057 Yorumla
Soran+1 yılAma çok üzüldüm yani yazdıkları şeyler çok kötüydü üstelik ben yapmadimda en azından bana sorabilirdi sen misin dige ayrıldığımız için ben sanmış ama bana daha onceden demisti boyle biri var diiye
Soran+1 yılSonra zaten özür diledi kusura bakma hakkınıda helal et edebilirsen dedi helal olsun sende helal et dedim çok tepki göstermedim ama içimde hâlâ bi burukluk var aklıma geliyor üzülüyorum hatırlamak istemediğimden silmesini istedim engellersemde engelli listesinde görmek istemedim
- +1 yıl
Her ilişkide inan olaylar oluyor. Benim bu uyglamada olamamdaki tek sebep de bu ilişkideki sorun. Hepimiz mutlu hayat geciremiyoruz maalesef hayatımıza giren insanlar için çoğu şeyi feda ediyoruz. Bence eğer karşıdan eminsen sana sevgisi varsa hala birbirinizi affedin konuşup dertlesin inan çok iyi geliyor. Her ne olursa olsun sevgi çok farklı onunla yaşadığın şeyler çok farklı sadece senden istegim ileride keşke deme eğer böyle mutlu olacam inanıyorum diosan bu şekil uzak dur ama diosan Bi yanım hala ona hiç durma yarına ya da müsait olduğun bir anda buluşş.
Soran+1 yılAma insanda bi gurur oluyo ya artık yemin ederim sevdim , sevdim ne hâle geldim dediği yerdeyim o kadar ya aslinda ben cok sevdim ve o sevginin karsidan senin kadar verildigini goremeyince o hissettiğin duygu seni yoruyor üzüyor bu kacinci ayrilip barisip ayrilmamis her seferinde ikimizinde hatalari oldu tabii ki ben zaten hep sen yaptin sen yaptin diyen biri degilim hatamida kabul ederim zaten ama bu bana çok ağır geldi ya 1 ay oldu ayrilali 1 ay sonra bana bu sekilde yazdi anneside evine gittigimde kızım gel sana bi sey gostercem dedi odasina goturdu ve ona aldigim esyalari hâlâ aynı yerde durduğunu gösterdi ikimize aldigim cift bilekligi vardi birine ben takicaktim birini o o bile masanin üstünde duruyordu şaşırdım galiba tokamıda çıkarmamış ama çok öfkeli birisi öfkesini biraz daha korumasi lazım çok inat ve öfkeli yani ben her zaman katlandim sevdigin icin hepimizin iyi kotu huylari var tabi ki ama ben hep soyle dusunurum bi insani tanimak istiyorsan hani baskalarina nasil davrandigina bakarim adam babasina bile bagirip cagiriyo annesinede babasina boyle ofkeli banada onlara davrandigi gibi davrandi bu olay beni ondan soguttu yoksa deli gibi sevdim hep pesinden kostum ayrildiktan sonra hep yazdim baristik birakmadim pesini
- +1 yıl
Aynı şeyi yaşıyoruz sen sevginin önüne gecebilmissin zorla yapmışsın ben gecemedim dün yanındaydım aşırı öfkeli babasıyla kavga etmiştir annesine bagirmistir umursamaz. Ama bana hiç öyle deildir taaa ki 1 yılı atlattık işte dün kayislar koptu bağırdı çağırdı elini vurdu her yere yaklaşma sana zarar veririm üstüne yürüdüm baya bi bağırdım boğazımı tuttu iteledi orada yatağa düştüm kolumu carpmisim ztn. Hani böyle oluyor ama sorsan seni çok severler ama bu siniriyle bas edemeyen erkekler böyledir onları adam etmek çok zor oluyor o seni inan sevio ama kendisini adam etmeli bende aynısını savaşarak yapmaya çalışıyorum belki sen en doğrusunu ben yanlışını yaptım. Ama en sonunda mutlu ve gerçekten kendini istediğin yerde bulursun. Sevgisinden şüphe etme ama bu hareketleri düzeltmeden aslaa
Soran+1 yılBende öyle düsünüyordum evet çok doğru zaten annesi gercekten cok iyi babasida aileyede cok onem veririm ailesi kotu olsa bi sey hosuma gitmese birakirdim hic cabalamazdim bosuna ama anneside dedi kizim ben ona dedim hani senin bu ahlaksızlıklarından dolayı artık o kızın sana yanaşmasını istemiyorum dedim dedi ya beni kendi kızı yerine koyup öyle davranıyor oğluna bile dedim hani siz kendi kızınıza böyle bir damat ister miydiniz istemezdim diyo
Soran+1 yılÖfkesini aşamadığı sürece bunu kendime yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Evet evet bu sorunları bir kenara atması gerek çünkü ileride sana zararı büyük olur ailesiyle iletişimde kalmak ztn çok güzel oluyor böyle durumlarda. Hep destek oluyoruz inan kendi çocuklarından çok bizi onemsiolar ne derlerse doğrudur. Gerekirse bir psikolog ile görüşmeli bile. Bunca sevgiye aniya ve senin gibi bir kız arkadaşı için bunu yapmalı tabiki destekle
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum tedavi olabilir ailesindede varmis bu öfke kendisi derdi dedemden geliyor diye benim öfkem derdi anneside amcasından almış derdi bende babasıda önceden öyleymis annesi anlatırda bizde çok kötü günler gecirdik kızım ama bak simdi cok iyiyiz diyor öylelerde gördüm gercekten masallah ama ben kin tutmam zaten suclamam ofkeli diye aşabilir yeter ki bana göstersin sakin kalmaya calistigini benin icin cabaladigini su an ayriyiz ama beni seviyorsa bence dönecek zaten seven gitmez ki gidemez o bana son ayrildigimizda defalarca git dedi ben defalarca gidemedim
- +1 yıl
İnan o git kelimesi senin için biliomusun sevgisinden yapıyor sana zarar vermekten korkuyor belkide. Zamanla düzelecek şu an ikimizin durumu aynı hatta yazdığın şeyler şu an benim ağzımdan çıkmış gibi geldi tuaf oldum. Sen hiç merak etme bak aynısı bire bir cidden bir süreç yetiyor zaman ilav oluyor. Pişman oluyolar diolar nasıl yapabilirimm falan filan işte o zaman rahat ediceksin sabret sen
Soran+1 yılYa teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz
Soran+1 yılEvet zaten her ofkesi zamanla geciyordu bunu fark ettim diger ayrildiklarimizdada bana o kadar ofkeli oluyordu tamam diyordum bidaha bizden olmaz ama zaman gectikten sonra 1 ay sonra donuyordu her seyi unutup benimle olmak istiyordu
- +1 yıl
Rica ederim eğer biraz da olsa içini ferahlata bildiysem. Sen ztan merak etme o sensiz yapamayacagini biliyor sorunun ne olduğunu da biliyor kendini dizginlemeden yanına gelmeyecekdir. Seni üzmek belkide daha istemiyor kendini duzeltmesini bekle ve destek ol sende
Soran+1 yılBende öyleydim zamanla hicbir sey olmamis gibi birbirimizi ozluyorduk bizim birbirimize donme sebebimizi surekli ayrildiktan sonra zaman geciyordu ofke bitiyordu asiri ozluyorduk birbirimizi ve donuyorduk birbirmize
Soran+1 yılTamam tekrar teşekkürler
- +1 yıl
Aynennn cidden bizde de öyle şu an bende ayrıyim sorunumu paylaşmaya yardım almaya geldimm. şu an konuşuyoruz dünde beraberdik bunun sebebi de özledik birbirimizi fazlasıyla hemde direkt öp kokla oh ama şu an soğuğuz. Cidden birbirini seven iki insan araya ne kadar zaman girerse girsin yine aynı yolda karşılaşıyor buna eminim sonsuzcaaa
Soran+1 yılNe güzel o halde sizin içinde en hayırlısı olsun eğer aşabilecekseniz Allahtan tek dileğim tüm sorunlarınızı konuşarak insan gibi birlikte aşıp saygınızı bozmadan devam edersiniz mutlu olursunuz Allaha dua edin gercekten bunun icin bile olsa sorunlarinizi birlikte asmak icinde ısrarla dua edin ben duaya çok inanırım ya zaten ayrildigim sevgilim onceden beni sevmiyordu ilk sevgili oldugumuzda benimle takilmalik olmus sonradan beni sevip sevgili olunca demisti ben takiliriz ayriliriz sanmistim demistim ben şöyle dua ettim Allaha Allahım eğer o benim için hayırlıysa hani bizi birbirimize nasip et diye o da beni sevsin bende onu eğer bizden olmazsada ona olan içimdeki sevgiyi dindirmesini istemiştim çok seviyordum cunku hep dua ettim sonra o da beni sevdi çok sevdi aşık oldum sana dedi evliligi dusunuyordu 18 yasindayiz ama ilerde tabiki hemen degil 2 sene sonra isterdi o hep erken isterdi bende en fazla 4 sene sonra derdim zaten o da sonradan bana katildi 2 sene sonra olsa bile para biriktiriyim falan diyene kadar dedi 2 sene daha bulur demisti çok güzel günlerimiz oldu gercekten eminim beni özlemistir bende onu cok ozledim sürekli rüyalarimda umarim sizin hakkinizda en guzeli en hayirlisi olur
- +1 yıl
Amin güzelim ikimiz içinde boylesi en güzeli olsun. Allah'tan en hayırlısı istemek ondan sevdiğini istemek en güzel şey dua her şeye dermandır. Ben sende kendi ilişkimi gördüm sana çok dua edicem bu konuda emin olabilirsin. Bizim de böyle düşüncemiz var 18 yasindayiz seneye söz takalım dedim askerden dönünce de inşallah bir Nisan falan daha sonra işimizi elimize alıp evleniriz çok hayal kurduktemiz kurduk Allah ikimiz içinde inşallah bunları güzeliyle bize sevdiğimiz insanla yaşatırr:)
Soran+1 yılYa sizce neden sildim bile diye hemen cevap verdi ama silmedi numaramı peki
- +1 yıl
Bilerek yapmış çünkü silmiycem silmiyorum dese uzayacaktı. Onlar denilen hiç bir sözü unutmaz sadece silmek istemedi
Soran+1 yılSizde mi 18 yaşındasınız evet bende onu diyecektim kesinlikle bende sizin için dua edicem inşallah kardeşim o kadar samimi geldiniz o kadar iyi geldiniz ki bana kendim gibi geldiniz ya gercekten bende size cok dua edicem umarim her sey guzel olcak Allahın izniyle
Soran+1 yılEvet doğru olabilir
- +1 yıl
Evet 18 yasındayız bizde. İnan sende bana öyle geldin kendimi buldum sende ve ondan bu kadar yazıp üstüne düşmek istedim çünkü olackları kestirebiliyorum. Sana cook teşekkür ederim Allah inşallah bu güzel kalpliliğinin hakkını verir çok mutlu oll birtanem
Soran+1 yılYaa rica ederim gercekten bende sana iyi gelebildiysem ne mutlu bana sende bana cok iyi geldin Allah bizi kalbimize göre insanlarla karşılaştırsın Allah razı olsun canım kardeşim sende çok takma biraz oluruna bırak olacağına varır her şey bende her şeyin ilacının zaman olduğunu düşünüyorum zamanla her şey düzelir umarım Allaha emanet olun kendinize dikkat edin iyi geceler
Soran+1 yılVe sizde musmutlu olun canım benim ne kadar şükürler olsun işte böyle güzel insalarla karşılaşınca çok mutlu oluyorum yaaa
- +1 yıl
Yerimm seni bende coook mutlu oluyorum senin gibi insanlar halden anlayan hele ki karşına çıkınca cook rahat ediosun sende kendine çok iyi bak iyi geceler ne zaman bisi olursa diecegin yaz burdan dönerim hemen:)
- +1 yıl
İnşallah senide söyle kavuştum hersey düzeldi demeni bekliyorum hiç ümidini kesme güzelim Allah içini biliyor rahat ol sen kendine bak şimdilik oluruna birakacaz
Soran+1 yılTamamdır sende yaz bitaneeem
Soran+1 yılAy inşallah o kadar özledim ki bi bilsen sımsıkı sarılmak öpmek koklamak istiyorum ya bunlari söylerken bile nerdeyse ağlıcam söylerken çünkü gercekten yqptığımı hhayal ettim bi an o kadar güzel hisler ki şu an doya doya öpmek isterim sımsıkı sarılayım istiyorum kokusunu çök özledim off bee sende umarım sende yazarsın biz başardık diye
- +1 yıl
Yaaa yapma boylee gecicek hersey zamanla kavuşucaksn doya doya sarilacaksn inşallah Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor merak etmee. Amin canım benim
Soran+1 yılAmin kardesim olsun ya ben aglamayi severim cok iyi geliyor bana rahatliyorum simdi gidimde bi muzik dinliim dertli dertli biraz aglamak geliyo icimden
- +1 yıl
Eee hadi bakalım yapma desem de yapacaksn bari içini boşalt guzelimm:(
Soran+1 yılBi sey dicem ben simdi nilüferden aşknkitabı dinlicemde sende uyumicaksan benim için dinler misin bence çok güzel bi şarkı belki biliyorsundur ve dinliyorsundur zaten
Soran+1 yılAşk kitabö ama ben geceleri sadece nilüferden dinlerim gündüzde nilüfer ve hayko düetinden
- +1 yıl
Tabikii dinlerim nilüfer'in sesine bayılıyorum tam insanı moda sokuyor
Soran+1 yılAynen yaa sağ ol kardeşim
Soran+1 yılBahar naptin bi gelisme var mi
- +1 yıl
Yok bebeğim yaaa hala aynı gidiyoruz
- +1 yıl
Sizin bişiler var mı peki?
Soran+1 yılBizdede yok hâlâ aynı ve konuşmuyoruz
- +1 yıl
Yanından geldimmm şimdi gittim konuştum dio iste ne yaparsan onu alırsın iyi yap iyi al kötü yap kötü alırsın bende dedin peki bide dio annenle tanıştır ama o zor annem bana hep der ama konuşmaya çok kızabilir. Şimdi ne yapicam nasıl sevgimi göstericem
Soran+1 yılE barismissiniz iste konusun her gün
Bulusun birlikte bi yerler gidin birlikte vakit gecirin
Soran+1 yılTanıştırma o zaman ama bunu oldugu gibi boyle anlat tanistiramam de anneni anlat kizar de ilerde tanistirirsin zamani gelince senin adina sevindim valla
Soran+1 yılBizde tık yok bahar yazmiyor
Soran+1 yılBelkide unuttu belki yeni sevgili yapti bilemem
- +1 yıl
Yaa nie unutsun ki ben unuttuğunu sanmıyorum. Hemen beklediğimiz gibi olaylar gelişmiyor ki maalesef benim ümidim var sizin taraftan yazacak gibii
- +1 yıl
Valla annemi ikna edicem zorla da olsa başka çarem yok
Soran+1 yılNeden ümidin var ki
Soran+1 yılYa ikna et tanistir ben mesela kendi annemle tanistirmadim ama ilk o annesiyle tanistirdi annesi beni çok sever benden başkasinı istemedigini ona soyluyor zaten bende annesini cok sevdim o konuda şansliyim çok iyi biri annesi ama kendi annemle tanistirmadim o da ille tanistir demedi zaten annemin huyunu biliyor korkmustur valla annem bi sey der kırılır tanistirmak istemem ki zamani gelince zaten tanistircam ama bende cok isterdim herkese gosteriyim onu ama ısrarcı olmasin ille taniscam diye kendiside seni annesiyle tanistirsin mesela ben demeden o tanistirdi annesi oglum bu kizi nerden buldun nasil buldun bilmiyorum ama sakin birakma demis eve gitmisler babasina anlatmis annesi soyle guzel boyle guzel diye babasida annesine sen begendiysen tamam demis ben babasiylada tanistim o da beni çok sevmis annesi dedi kardeside beni çok sever bende onu yengesi kuzeni hep severler bende onlari severim ama ayriyiz simdi annesiylede konusmuyorum arada annesi arardi o da aramiyor belki isleri vat bilememde arar belki yine bende cekiniyorum aramiyorum hemde oglu yanlis anlamasin diye iyi ki de aramiyorum
Soran+1 yılBen evinede gidip geliyordum tabi 1 saat falan voleybol oynardik evinede ugrardik gelirdik cok duramazdim otobusle 10 dk gidiyorum yakin buraya ama otobus saat basi kalkiyor ordan burdanda bucukta bi de cok izin vermez ailem gitmeme disari anca 1 saat dururdum durdugumuda anlamazdimda guzeldi yinede her seferinde otobuse kadar goturur bekleriz otobusu gelince hemen sariliriz ben binerim giderdim
Soran+1 yılBahar ya instan varsa ordan konuşsak olmaz mi
- +1 yıl
Ayyy benide tanıştırdiii 3. Ayimizda tanıştım valla onlar yaptı bir biz kaldık tanistiramadik. İnşallah sende bende bir tartiştırsakk süper olur ya. Valla anneler bazn sasirio ya harbi nerden buluyor böylelerini fkn die eee tabi buldular fıstık gibi kızı arkandan bırakmazlar bence annesi hala ısrarcı oluyodur yanii. Çünkü benim sevgilim annesidr hala der baharı bırakma bulmuşsun böyle kızı babası da sever teyzesi kuzeni yani aynı şeyler şu an senin anlattıkların
- +1 yıl
Valla canım benim instagram var da canım sevgilim aldı sifreti değişti ama kullandığım fake var diosan onun ismini yazam
Soran+1 yılOlsun aynen zaten buraya kendi hesabini yazmaman daha iyi boş ver sonradan zaten oyle dusunup ya da verme dicektim baskalarida gorur ozelden ver dicektim olur fake ver ben istek atarim
- +1 yıl
Ya orjinali de fake açar verirdim problem değil ya ben seni çok sevdim böyle dertlesmek çok iyi geldi insan hesap da bu canım sen yaz Kskdkskdjjddj
- +1 yıl
Random olan hesabın ismi
Soran+1 yılHee bende bakiyom hesap nerde diye bende seni cok sevdim ve banada cok iyi geldin o yuzden tamamdir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Neden numaramı sil diye mesaj yazıyorsun ki... Gerçekten içinde birşeyler bitmediyse konuş barısmaya calıs.. Ya hep ya hiç... Ortası senı cok yorar...
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar şöyle bi şey oldu bu kaçıncı ayrılmamız bi kaç gün önce sabah işe gitmeden önce mesaj atmış sabahın 6 sında sen belanı mı arıyorsun ne olsun istiyorsun ben sana demedim mi karşıma çıkma diye şöyle böyle ama dur ben sana yapacağımı biliyorum dedi direk sabah 7 de uyandim direk gozumu acar acmaz onun mesajlarini okudum sinirden elim ayağım titredi ne yazdım şaşırdım kaldim gördý daha sonra aradım acmadi sürekli aradım hani ne yapmişım ben diye sonra çocuk musun sen biliyorsun dedi sonra ama dur ben sana yapacagimi biliyorum dedi daha sonra bende dedim nerdesin gelcem konusalim hicbir sekilde soylemiyo ne oldugunu soylemedi isteymis nerde calistigini bulamadim evine gittim anneside dedi gel kızım bende seni aricaktim falan anlatti buna fake hesaptan yazip oynatan biri varmis benim yaptigimi sanmis ama ben yapmadim
Soran+1 yılAnnesinede söyledim ben Instagram kullanmiyorum bile hesabim var ama yuklu degil uygulama ayrica zaten instaya haftalik ne kadar girdiginiz gozukuyor ben hic girmiyorum o sira ailevi sorunlarim vardi zaten bi de bana sevgiliykende demisti bi kere beni senelerdir oynatan biri var diye
Soran+1 yılAnnesi dedim ki boyle boyle bi de bana sana soyle yapcam boyle yapcam diyo dedim annesi dediki babani arayacakmis ben bu kizla sevgiliydim diyecekmis dedi kızım dedi babasida seni cok seviyordu dedi ailesiyle tanistim babasini aricam diyince o da kızdı dedi seninde kız kardeşin var beni biri arasa boyle dese ne yaparsin dedi dedi
Soran+1 yılSizce bana hic bi seg sormadan etmeden benim yaptigimi dusunup boyle seyler yazip beni tehdit etmesi mi cocukca yoksa benim yazdigim mi ben onu cok sevdim bunlari haketmedim ona zarar gelmesini hic dusunmedimde istemedimde babama söylese zaten babam beniide kendinide oldürürdü yapmadigim bi sey icin annesi bana anlatmasaydi bunun vebalini nasil odeyecekti benim babam cok ofkeli birisi ve bu konularda zaten cocuklarini tehdit ediyor hani sevgili konusunda yapmayin diye
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar cahil bir kızsın? O Nası bir şey o adamın yerinde olsam o attığın mesajda bitmiştin benim için.
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin bi şeyleri bilmeden bu yorumu yapman asil cahillik aynı ben yine saygımı bozmadım yaptıkları şeyler karşısında
- +1 yıl
Böyle bir mesajı atan kadından başka yorum beklenmez zaten. Allah kurtarmış o çocuğu senden samimi söylüyorum bak şu 14 yaş sendromunu Aş artık..
Biraz ergence takılmışsınız numarayı sil diyerek. Erkekler kadınlar gibi umursamazlar numara silmeyi vb şeyleri çok kötü bir şey yapmadığınız sürece
011 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda öyle yani bende silmesini istemezdim ama yaptığı şey çok üzdü ve beni böyle bi şey için tekrar rahatsız etmesini istemedim
Soran+1 yılZaten sildim dedi ama silmedi niye böyle dedi
Soran+1 yılAynen ya benimde aklıma geliyorda engellemek valla çok sevdim aptalca sevdim ya kendine engel olamıyorum bana yapilan haksızlıklara rağmen seviyorum deli gibi ama bana yaptiklarinida haketmedim engelleyip geri kaldırmaktan korkuyorum çünkü daha önce hep öyle yaptim
Soran+1 yılEvet daha önce böyle diyenler oldu yani şöyle söyleyimm ben kin tutamiyorum bu sadece ona degil bir yabanciyada en sevdigimede kalbimde kötülük beslemem her şey iyi olsun hayırlısı neyse o olsun isterim pozitif bakarım herkesi iyi sanarım ama zaten biraz yoruldum galiba ya artık gercekten oluruna birakcam belki defalarca ayrildik Allah istemiyor ayiriyor ben hep hayirlisi olsun diye dua ederdim cunku belki ben mutlu olmayacağım onunla bundada vardır bi hayır isyan etmem ama üzülmemej elde değil
Soran+1 yılŞu an ayrıyiyız başka sebeplerden ayrıldık bana anlasamadik tamam gel bitirelim dedim git dedi defalarca git öyle bitti beni aramiyordu sormuyordu 3 gün boyunca hic konusmadi ortada hic bi sey yokken bekledim 3 gun hic yazmadi hep ben yazarimya eger 3 degil 1 hafta beklesem yine yazmazdi ilgisiz davranmaya basladi soyledim neden yazmadin etmedin her güb konusmak zorunda miyiz dedi bende her gun konusmak zorunda degiliz ama 1 gunde 1 arayabilirsin ya da yazabilirsin dedim saat basi dakka basi degil ama yazarsin demi gunun nasil gecti diye ben ona hep sorardim ama sonra boyle deyince birden ofkelendi sinirlendi anlamsizca senin cocukca tavirlarina katlanamiyorum artik falan dedi bi de birbirimize soyle davranalim bak böyle davranalim falan diye guzelce dedim sonra iste ofkelendi nedensizce gel dedim hicbi sekilde anlasamiyoruz bitirelim o kadar kibarca yazmistim ki bana sadece tamam de dedim git dedi defalarca git sonrada engeli basti zaten 1 hafta sonra kaldirdi 1 ay sonra bu olay oldu bende cok kirildim ya sevgisinide nasil hissediyimki artik bilmiyorum ama hemen bitiremeyecegini dusunuyorum seviyordur benide belki yaptigi seyden dolayi cok utaniyor olabilir bana karsi ama ben adim atamam benimde gururum var
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim yinede
+1 yılUnutmuş olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl unutcak sildim diyo silmemiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu o bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılO bilirde silmicem diyebilirdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi