Sen başıma gelen en iyi şeysin dediğiniz biri var mı?

Bu evrenin şahit olduğu en güzel aşk hikayesine başlamamızın üzerinden tam bir yıl geçti. Tanıştığımız o günden beri, aşkımızın tadını çıkarmadığımız bir tek gün bile olmadı. Bu duyguları bana hâlâ ilk günkü sıcaklığı ile yaşattığın için sana teşekkür ederim ❤🐨🤗💋

Keşke daha önce karşılaşmış olsaydık, keşke çocukken tanısaydım seni, küsme diye saçını çekmezdim hiç. En sevdiğim oyuncaklarımı önüne sererdim. Sonra bakkala gidip çikolatalar alırdim sana. Saklambaç oynasaydık, bir sana sobelenirdim. Kovalamaca oynarken çok hızlı koşmazdım mesela, yorulma diye yalancıktan düşerdim. Belki sana 'pamuk şekerim' derdim, hatta şimdi bile diyebilirim. Ne bileyim, seninle çocuklaşıyorum sevgilim. Dünya senin kadar güzel geliyor tüm telaşlarıyla. Bir ağacın altında gölgelenmek gibiymiş seni sevmek, yazın sıcağında.

Özdemir asaf'ın dediği gibi ;Ve bazen hayattır sevmek. Birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek..

1 yıl

365 gün

8760 saat

525600 dakika

3153600 saniye

Her gün, her gece, her zaman

Seni seviyorum ❤

Birinci yılımız kutlu olsun sevgilim ❤

İyi ki hayatımdasın, iyi ki karşılaşmışız, iyi ki sen 💋🤗

Her şey seninle güzel ❤🐨

Güncellemeler
+1 yıl
İlk şarkımız umarım daima mutluluk ve huzur getirir ❤Maşallahınızı alırız nazar değmesin 😅😅https://youtu. be/fmM8-eJqM-8
Güncellemeler
+1 yıl