Kızlar, Abi olarak gördüğünüz adamı severseniz ve onunda sizi sevdiğini öğrenirseniz ne yaparsınız?
Onu kendimden uzaklaştırırım, abi gördüğüm adamı bir şey hissetmem doğru değil
Artık abi olarak görmeyi bırakırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Mesafemi koymaya çalışırım. Utangaç ve çekingem olduğum için de söyleyemezdim zaten.
hangi burçsun
Yay / burçlara inanmam beni yansıtmıyor
biri var aramızda 6 yaş var öyle söyleyeyim,
sözleri abi olarak gördüğünü söylesede
davranışları ve tavrı farklıydı..
yani hoşlandığı ve sevdiği açıkça belliydi herkes anladı zaten bakışlarından tavrından, zaten bende anladığım için karsılık verdim
ama ben hislerimi iyice belli edince o bir parçasıyla beni uzaklastırıp diğer parçasına söz geçirmeye çalıştığını hissettim, bende uzak durdum zaten ama işin sonucunu merak ediyorum
Nasıl karşılık verdin? Eğer gizli tutmayı seçmezsen duymak isterim.
Durum kesinleşene kadar beklemeni öneririm. Bu tür durumlar zordur, belirtmesi daha da zordur. Kesinleşmesini bekle.
işte hediye falan aldım içinden geldiği için, bazı sözler falan paylaştım, oda beni abi olarak gördüğünü falan söyledi
şoka uğradım o gece, yani bu bi sinema filmi olsa dersiniz ki kıza, neden yalan söylüyorsun abi olarak gördüğün insana karşı böyle davranmazsın tüm yaşadıklarımızı bilsen,
zaten bu davranışıyla canım çok yandı ve sana karşı tutulduğumu ve mesafe koymanda haklı olduğunu, uzak duracağımı ve her yerden sileceğimi söyledim,
oda bide engelleseydin bari dedi gerek yok dedim, iyi ozaman görüşürüz dedi, bende görüşmemek üzere dedim okey dedi olay bitti işte
1 1 buçuk hafta sonra bi bahaneyle mesaj attı
bahane diyorum belli çünkü senden bu sebeple uzak durmak isteyen birine mesaj atmazsın yani sonuçta ona karşı hislerimi bitirmek istediğim için sildim onu, onada söyledim bunu,
bende işte bu konuda kardeşimle konuş artık o daha hızlı cevap verir sana dedim tamam dedi
ama tam olarak yaşadığı his ne bir kız olarak aynı durumda kalsaydınız olay ne tam olarak bilginiz var mı sizce?
Kız tam olarak kaç yaşında? Bildiğin dengesiz gibi davranıyor. Ne istediğini de seçemiyor. Böylesine zaten bir şey hissetme, ilişki yaşasanız terk etme riski çok yüksek.
18, ben 23
(pardon 24 bu arada 23 yazmışım)
Yaşına tam uygun bir olgunlukta. Ergen, gerçi bende 18 ama bazılarımız olgun davranırız durumun farkında olarak. Bu kız galiba işin ciddi oluşundan emin değil.
sanırım durum dediğiniz gibi, bir yerde freni patlamış gibi ilerledi, bende sınırımı korumama rağmen tavır ve davranışlarına yenildim kalbime girmesine müsade ettim,
bir noktada bir dakika napıyorum ben dedi geri çekildi duygu-mantık karşaması içinde kaldı gibi,
bende benden 6 yaş küçük birinin kalbime girmesine müsade ettiğim için cezasını yani acısını yaşadım,
neyse sildim zaten işte o gün kendisini yine bana hatırlatma peşinde olunca da bu bahaneyle iletişime geçmesinin önüne geçtim,
bir ortamda bir gün karşılaşırsak muhtemelen yüz falan vermeyeceğim,
hem ona karşı sevgim çok çabuk bitti onu silmemle birlikte sadece anıları kaldı
niye biliyor musunuz, açıkça Yalan söyledi çünkü, beni iğrenç bir durumun içinde bıraktı.
sanki ben kendi kendime gelin güvey olmuşum sanki ben kendi kendime samimiyetin dozunu arttırıp sevgi dolu sözcüklerin içine girmeye başlamışım gibi davranmış olması bile yetti.
bu onu sevebilir miyim, seversem beni ortada bırakır mı? sorusunun cevabı oldu aslında dolayısıyla bir gün şöyle oldu böyle oldu dese bile sanırım güven olmadığında sevgi de olmuyor
O kızdan olmaz, açık söylüyorum. Mesafeyi korumakla doğru yapıyorsun, tatlım. Doğru kişiler bir gün çıkar zaten. Sen sadece iradene sahip çık ondan uzak dur yeter. Yakınlaşmak ister gibime geliyor.
Artık abi olarak görmeyi bırakırım
Abi olarak gördüğün biriden hoşlanmazsın
sözleri abi olarak gördüğünü söylesede
davranışları ve tavrı farklıydı..
yani hoşlandığı ve sevdiği açıkça belli herkes anladı zaten