Bu tür kişilerin, bu tavırlarının sonucu hayatında başka bir kişinin olabileceğine mi çıkıyor acaba? Sizin düşünceleriniz neler bu tür davranışları olan kişiler hakkında?

Bu tür kişilerin, bu tavırlarının sonucu hayatında başka bir kişinin olabileceğine mi çıkıyor acaba? Sizin düşünceleriniz neler bu tür davranışları olan kişiler hakkında?

Hayır, bende böyle bir karakterim. Hayatında başkasının olmasıyla alakalı değil ya taktiksel ya da kişinin dengesizliği ile alakalı. Eşime sevgiliyken yan yanayken ölüp biter ertesi günde durduk yere uzaklaşır engellerdim. :Ddd Kaygılı bağlanma türüne sahip olunca böyle oluyor iste kişi.
Demek ki erkeklerin şu meşhur sözü buradan yola çıkıyor '' Biz kadınları hiç anlamıyoruz'' :D ama erkekler işte bunu yanlış anlıyor kadınlar mesela erkekler böyle davrandığında nasıl tepki verir? Bu da merak konusu açıkçası.
Kadın zihni daha kötü adamın hakkında neler neler düşünmez ki :D
Kadınlar hakkında pek yorum yapamayacağım. :D Sürekli değişen duyguları yüzünden bir şey kestirmek mümkün değil :D teşekkür ederim yorumun için :)
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Değişik yapıdadır. Birbirini tutmayan günler dengesizlik gibi algılanır.
Haklısın abi :)
hayatında senden Baska insanları da tanıyor adı üstünde flort bu zamanda flort diyince aynı anda sayısız kişiyle konusup yazısabilirsin bulusabilirsin o da soguk oldugu günler bunu yapıyor bakıyor sarmıyor senin konusman daha iyi sana yazıyor cunku orada devamlı olucagını biliyor.
Ben de böyleyim ama taktik falan yapmıyorum sadece aynı kişiyle uzun süre hoş beş olmak canımı sıkıyor , doğal olarak o insandan da soğuyorum
işine geldiği gibi davranıyor işte boşa düşünce yazar sanırım
Demek ki sohbet sarmamış.
ruhsuz, ezik, egolu olduğundan olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?