Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar öncelikle lütfen beni yargılamayın. Ben aylar önceden MEEFF adında bir uygulama kullanıyordum arkadaş edinebilmek için. Kuzenim önermişti bana. Bir tane çocukla Snapchat'tan konuşmaya başladık. Çocukla birbirimize fotoğraflarımızı attık ama sadece yüzümüz görünüyordu. Nudelerimi falan atmadım öyle bir kız değilim. Yani insanız biz konuştuğumuz kişiyi merak ederiz. O yüzden attım fotoğrafımı. Çocuk benim fotoğrafımlarımı ve kendi fotoğraflarını sohbete kaydetti çünkü kenarı gri oldu fotoğraflarımızın. Fazla konuşmadık çocukla. Anlaşamadık iletişimimizi kestik. Daha doğrusu ben fotoğraflarımı silip çocuğu arkadaşlarımdan sildim. Çocuk bana tanıştığımız uygulamadan yazdı, niye beni arkadaşlarından sildin dedi, ben cevap yazıyordum ki çocuk bana fotoğrafların bende dedi ben de ee yani yazdım bana by by yazdı. Uygulamayı sildim, bütün fotoğraflarımı falan sildim, zaten sosyal medya kullanmıyorum. Çocuk beni neredeyse hiç tanımıyor yani kimim neyin nesiyim bilmiyor. Ayriyeten çocuk yabancı galiba, Türk değil ama emin değilim yalan da söylemiş olabilir. Ben bayağı korktum başka fotoğraflarımı Yandex'ten arattım ama kendimle ilgili bir şey görmedim. Çocuk Cehennemin dibine girmiştir artık. Ne ben onu tanıyorum ne o beni tanıyor. Escobarvip diye bir site varmış oraya da baktım ama benimle ilgili bir şey yoktu. Kuzenime anlattım korkma bir şey yapamaz dedi. Seni korkutmaya çalıştı falan dedi. Çocuk beni tehdit falan etmedi bir de aklıma bir şey takıldı çocuk fotoğraflarımı film rulosuna kaydetseydi veya ekran görüntüsünü alsaydı bana bildirim gelmez miydi? Sadece sohbete kaydetti ama ben sildim fotoğraflarımı. Sizce napmaya çalıştı? Bana yardımcı olun ya istemsizce korkuyorum. Kusuruma bakmayın lütfen çok uzun yazdım.
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?