Bana güzel davranan, beni gerçekten seven ve bana gerçek davranan insanlar heyecanlandırır. Zamanla gerçek sandığım şeyler üstü tozlu yalanlar olarak ortaya çıkarsa soğurum. Eski heyecanım kalmaz. Lütfen kimseye yalan söylemeyin...
Esmer olsun ama gerçek esmer olsun soyununca vücudunu beyaz görmeyeyim ama çok koyu esmer de olmasın buğday olacakmışta esmer oluvermiş gibi bir görüntü istiyorum Siyah saçlı olsun saçlarını şu an tarif edemiyorum Şu an zihnimde canlanan görüntüden Gözlerini bakışlarını beğeneyim gözleri öyle bir kahverengi olsun ki ela mı yeşil mi kahve mi ayırt edilmesin Hafif sakalları olsun o da aklımdaki görüntü gibi Yeşil renk yakışsın çünkü en sevdiğim renk Siyah giyince de seksi olsun Boy 1.94 iyidir Vücudu fit olsun aşırı kas istemiyorum ama kas istiyorum Güçlü olsun Zeki olsun Mühendis olmasın mümkünse meslektaş olmak istemiyorum ama bu bu işlerden de anlasın Kariyer sahibi olsun ama işkolik olmasın Doğayı sevsin korusun Hayatı biraz sorgulayarak yasasın ot gibi yaşamasın iki çift laf edebilelim Çaykolik olmasın çayı abartılı sevenlerden soğuyorum Sigara kullanmasın Merhametli ve anlayışlı olsun Çözüm odaklı olsun ama sadece dinlenilmek istediğim de de dinlesin Korumacı olsun kıskanç olmasın Terbiyeli olsun küfür etmesin Dindar olmasın dinsizliği de savunmasın çünkü kafasını bu konulara yormasın şu an aklıma gelenler bu kadar ama belki böyle biri gelse yine heyecanlanmam hala biraz eksiklikler var bunlar sadece geçmiş ilişkilerimden yaptıgım beğendiğim beğenmediğim çıkarımlar
Sen dost dediğin kişiye yan gözle bakan yapıda birisin galiba ki böyle anladın. Bizde böyle yanlışlar olmaz. Senin gibi yanlış düşünce ile konuşacak bir şeyim olmaz. Haydi sana iyi günler
Bakişlari beni etkiler net haha bana olan bakişlari gülüşü merhameti ses tonu konuşmasi hayati olan bakişi sorumluluk sahibi alan bu hayattan korkmayan davranişlari konuşmalari etkiler bazi Kizlar sert erkeklerden hoşlanir ne biliyim sert olsun Adam gibi olsun diye benim icin öyle değil sevgi dolu güler yüzlü beni yormayan anlayiş gösteren biri olsun isterim herşeyde kafaya takmayan gecmisi sorgulamayan biri olsun fedakarlik gösteren uğraşan eden cabalayan biri istiyorum daha cok varda siğmaz hahaha
Bir kadının beni heyecanlandırması için birçok özelliği barındırması gerekiyor. Güzel ve bakımlı olacak, konuşması ve sohbeti ile zekasını göstermeyi bilecek, oturması kalkması ile aldığı aile terbiyesini sergileyecek, içki ve sigara kullanmayacak, toplum içinde statü sahibi bir mesleği ve entelektüel bir duruşu olacak.. Sen yazmadan ben yazayım kanka biliyorum imkansızı istediğimi.. 😅😂
Gerçekten Allah sevgisi olan ve eşini de Alllahın bir lütfu olarak görecek olan biraz da güzel ve sevimli ve klasik Türk kızları gibi olmayan yani eşine özel ayrı bir sevgisi ve hatta itaati olan bir karşı cins bir de beni geçmişimle kabul edebilecek annesinde kalan kızımı da sanki kendi doğurmuş kadar çok sevecek bir karşı cins Ayrıca fazla bir düğün masrafı vesaire istemeyecek bir kız... Bulsam hemen alırım hemen nikahı basarım 🤣🤣
Diğer kişilerden gözüme farklı gelmesi lazım. Şu an açıkçası hayatımda birini düşünmüyorum, belki bu fikrimi değiştirecek biri karşıma çıkar mı? Onu da pek zannetmiyorum. Hayatımda birinin olmasını istesem gerçekten benim için en önemli kriter kafa dengi olması. Gerçekten çoğu kişi bunu önemsemiyor gibi geliyor bana ama ilişkinin belli bir sürecinden sonra bu çok ön plana çıkıyor. O yüzden ben bu kritere her zaman öncelik veririm.
Hiç bir kimse, sorun karşı kişinin mükemmel olup ve ya olmaması değil ki.. Bir anda heyecanla dersin evet işte bu! Sonra aklına yeni bir etiket soru olur? Bu insan beni ne kadar mutlu ve ya güven sağlayabilir... Okadar çok güven ve mutluluk yansitan insan tarafından hayatı mahvedilen erkek veya kadın var ki Mesele mükemmel bir güven hissettirmesi ve ya hissettirmemesi😌
Buradakilere açık vermem o yüzden detay metay yok öyle dümdükk 😄
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Benim gibi. Gerçekten kendim gibi birini görsem heyecanlanırım. Aşk ya da sevgi bağlamında değil sadece. Böyle birini gördüğümde kendimi dışarıdan izliyormuş gibi hissedeceğim çünkü. Hatalarımı, kötü huylarımı izlemiş ve sonuçlarını öğrenmiş olacağım. Sevgi anlamındaysa cevap veremem çünkü cevabını bende arıyorum
şu an da bilmiyorum yani karşıma kim çıksa yanlış bir karar alıp üzmektense kendi halime bırakılmak istediğim için kimse heyecan veremez diye düşünüyorum.
Benim için bunun tarifi yok. Adı geçtiği an kalbimin yerinden çıkmak için can attığı biri var. Onun da sebebini hala çözebilmiş değilim. Büyü yaptığını düşünüyorum bana. 😅
Çok Güzel bir soru sormuşsun dostum ellerine sağlık. benim gibi düşünen, bilgili, bana bişey katabilecek, teşhir ürünü gibi davranmayan biri beni heyecanlandırır gözümde saygıdeğer biridir
Ortak ilgi alanlarına sahip olduğumuz, görsel olarak gözüme hoş gelen, düşünce yapımız uyan, özellikle hayvanlara karşı merhameti yüksek olan, zekasına saygı duyabileceğim biri.