Güncellemeler
+1 yıl
mesela bi eskorta biri yorum yapmış. benimki de yorumun yazım yanlışını düzeltmiş ne alaka ya ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer konuştuğum biri var eski flörtüm. yeniden deneyelim dedi tam net cevap vermedim ama konuşuyoruz yine de. anonim hesabı var twitterda millete boş boş yorumlar yazıyor. boy takıntısı var mesela boyunu yazan kızlara cevap vermiş. niyeti yürümek değil ama ne alaka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
twitter genelde öyle ama, yani birilerine mention atmak, gülmek geçmek gayet normal. yürüme amaçlı değilse takmaya gerek yok
yürüme amaçlı değil daha çok sataşıyor millete dalga falan geçiyor. bilmiyorum ben birazda bahane arıyorum sanırım konuşmak istemiyorum galiba. yeniden denemek istemiyorum. ayrılınca eklediği kızlar falan geliyor aklıma
kullanmayanlara garip geliyor twitter onu anlayabiliyorum ancak evet seninki bahane gibi. zaten bir şeylere kızgın/kırgınsan denememeni tavsiye ederim, sağlıklı ilerlemiyor
Nasıl bitireceğimi de bilmiyorum ama çünkü güzel konuşuyorum ona yansıtmıyroum ama içimde bir şeyler bitmiş, ona böyle şeyler söyleyince saçma geliyor. zaten ayrıldık araya zaman girdi normal böyle olman diyor
benim boyum da uzun bir iki cm fazla söylemiştim görüşünce boyun o kadar var mı gerçekten vs diye on saat tatava yaptı. sanki cüceyim ya 170 boyum var
Niyetini bilemezsin biraz takıl sevgili ol buluş can sıkıntısından twitterde herkes boş boş şeyler yazmıştır
Twitterı kaale almayayım mı yani. ne bileyim ya konuşuyorum ama ayrıyken eklediği kızlar falan aklıma geliyor tiksinmişim resmen :(napıcam bilmiyorum. dün başım ağrıyor yatıcam dedi bana tm dedim sonra Twitter Instagram takıldı adam. ben zaten ona yazmıyorum hep o yazıyor yeniden denemek isteyen de o. ciddi konuşalım diyor ama böyle bi insanla evlenmem. düşünsene sen çocuk bakıyorsun bu twitterda kızlara yorum yapıyor
Haklısın sen en iyisi bir şey yazma bana yaz ejdjkskd
hahaaha ne alaka ya :D
Kim ne alaka
kızlar durduk yerine boyunumu yazıyor abi
Twitter alemi işte boş beleş
sal geç o elemanı. D gül gibi hatunu varken başkalarıyla ne işi var
Canı sıkılıyor, eğleniyor, karışma bence
karışmıyorum zaten de ne bileyim benimle ciddi düşünüyor herkesi takipten çıktı. bu adamla bi gelecek? böyle abuk subuk hareketler sevmiyorum. mesela biri pavyon çalışanının gönderirsin yorum yapmış ama yazım yanlışlı, benimki de düzeltmiş yazım yanlışını fkslfk ya sana neee çok saçma
bu adamda YouTube yorumlarına yanındakiyle yaşlanır aklımdakiyle ölürsün yazacak potansiyel seziyorum
Yani olabilir, ama bu arkadaşta farklı bir kişiliğe sahip. Herkes gibi değil. Bununda bir farkı var işte. Bence fazla sorgulama. Güveniyorsan iş bitmiştir.
güvenemiyorum, ayrıldıktan sonra bir sürü kız eklemişti ondan dolayı soğudum bayağı kendisine de söyledim geçer normal böyle olman vs dddi
dedim ki soğumuşum senden hevesim falan kalmamış açıkca söyledim. keşke hiç cevap vermeseydim bu adamla konuştuğum için çok huzursuzum
Yani bilmiyorum. Hayat senin hayatın eğer kendini huzursuz hissediyorsan ayrıl. Kendinle mutlu ol. Sonuçta huzursuz bir hayat yaşayacağına kendinle mutlu olman daha mantıklı. Ayrıca bir sürü kız eklemişse zaten gözü senden başka herkesi görüyormuş demektir 😂
şu an herkesi çıkardı ama ben tiksindim ondan. birileriyle konuş ayrıl sıkıldım evlilik kafasındayım diyor... şu an güzel konuşuyorum ama içimden gelmiyor nasıl söyleyip ayrılsam bilmiyorum. daha önce kendisi hiç düşünmeden ayrılmıştı benden
Bence en azından sen yapmacık olma. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Zaten sana karşı hisleri olsa direkt evlenme kafasında olmaz. Seninde fikrini sorar, birlikte bu karara varırsınız. Artık ona karşı eskisi gibi hissetmediğini ve bu ilişkinin bu şekilde devam edemeyeceğini söyleyerek ayrılabilirsin.
Birazdan telefon konuşacağız konuşunca bunları söylicem artık eskisi gibi hissetmiyorum diye. ne diyecek bilmiyorum o da bitirir büyük ihtimalle.
Eğer ki, dediğin gibiyse umurunda dahi olmaz. Vurdum duymaz sanırım. Yapacağı ilk şey instadan yine kızları eklemek olur büyük ihtimal.
Eklesin benim bi duygum kalmadı. her kavgamızda ayrılıp ekliyor zaten alışkın olduğum bir durum. o pişman oluyor sonra. defalarca yaptı. bi de ciddi konuşuyor. bu evlenince de aynısını yapar güvenim yok.
Yok yok, daha şimdiden böyle hareketler varsa evlendikten sonra saman altından su yürütür. Şimdiden bol şans. Umarım sen ayrılacağım dedikten sonra bunu gururuna yedirir ve medeni bir insan gibi okey diyebilir.
Ben ayrılacağımın sinyalini verdim, normal konuşuyorduk gece sorun yoktu, ben öyle konu açınca o da benden küçüksün okulun var vs dedi ama 5 sn öncesine kadar benimle muhabbet ediyordu yarınlar yokmuşscasına sjdjakdjla sinir oldum açıkcası sanki o ayrıldı gibi oldu. en son da en iyisi birbirimizi silmek kafandan sil gibi şeyler söyledi ama bana ayrılıp 5 kere geri dönen yalvaran kendisiydi ahjdskfj sanki ben onu unutamıyormuşum gibi davrandı. ay cidden sinir...
bittikten sonra 5 dk sonra tekrar birini ekledi. bu adam böyle birilerini eklemek için benden ayrılıyor sonra ağlayarak geri dönüyor ama bu defa sondu sanırım cünkü ülk defa numaramı sildi
Sanırım arkadaşın psikolojik sorunları da mevcut. Çünkü normal bir insan böyle anormsl tavırlar sergilemez. Numaranı silse dahi illaki bir yere kaydetmiştir. O seni ayrıldığına inandırmak için yaptığı bir numara olabilir. Bundan sonra karşına bu tip insanlar çıkmaz umarım 😂
Sorunlu biri boş ver uğraşma
Malmış..