Merhaba bi çocukla tanıştık bi kaç kez buluştuk ve dün birbirimizden hoşlandığımızı söyledik daha sonra cips falan yerken telefonuna bakmak istedim wp de bi kız mesajı vardı direk okuma hayır dedi kız napıyosun yazmıştı neyse dedi flörtleşme vardı bi ara dedi bende yanından çekip gittin sonra yolda giderken kıza bidaha seninle konuşmak istemiyorum yazarsan affederim dedim yazıp ss attı yanına tekrar gittim gram konuşmadım sadece oturdum 4-5 tane sigara içti gözleri yaşardı arada saçlarımla oynadı nolur affet dedi senden önce konuşuyodum ztn dedi ve bende bilmiyorum dedim sizce affetmeli miyim
(Bu arada ilk buluşmalarımızda arkadaş gibiydik ondan kızla konuşuyor olabilir)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem 😅
Ya hadi dürüst ol
Bilemem olay tam olarak nedir ne olmuştur çok yarım geldi olay bana başını sonunu bilmeden yorum yapamam ki
bi çocukla tanıştık bi kaç kez buluştuk ve dün buluştuğumuzda birbirimizden hoşlandığımızı söyledik daha sonra cips falan yerken telefonuna bakmak istedim wp de bi kız mesajı vardı direk okuma hayır dedi kız napıyosun yazmıştı neyse dedi flörtleşme vardı bi ara dedi bende yanından çekip gittin sonra yolda giderken kıza bidaha seninle konuşmak istemiyorum yazarsan affederim dedim yazıp ss attı yanına tekrar gittim gram konuşmadım sadece oturdum 4-5 tane sigara içti gözleri yaşardı arada saçlarımla oynadı nolur affet dedi senden önce konuşuyodum ztn dedi ve bende bilmiyorum dedim sizce affetmeli miyim bide dün dudağını falan öptüm affetsem mi
Yukarıdakinin aynısını atmışsın 😂😂
Mesajların hepsini okudun mu
Okuyamadım göstermedi önceden flörtleşme vardı görünce üzülürsün falan dedi
Saf mısın okumadın
Onunla flörtleşip işi ileri götürüp sonra nasıl senden hoşlanabilir kaç kalbi var çok saçma
Vermedii telefonu benim suçum yok ama kıza yazıp bana SS attı bidaha konuşmayalım yazmış dün hiç sarılmadım konuşmadım bile baya üzüldü gibiydi baya değişti böyle sonra Instagram şifresini falan verdi
Bence mesajları görmen önemli ona göre davranırdın göstermiyorsa demekki saklayacak bir şey yapmış ayrıca o mesajı atıp sonra tekrar silebilir
Ama kızda peki tamam yazmış ciddi misin vs demiş
İyi de o konuşmada ne saklıyor
Eskiden flörtleşme vardı görünce üzülürsün diye dedi
Ya işte bir şey saklıyor bence
O mesajları oku ona göre karar ver derim
Silmiş
O işte sıkıntı var benden söylemesi
ya sonuçta eskiden konuşuyormuş çok takmadım konuyuda kapattım dün çok üzüldü yanımda
Eskiden derken seninle konuşurken onunla da konuşuyormuş bilmem farkında mısın
Ve sana mesajları okutmayıp hemen silmiş
Benimle konuşurken arkadaş gibi konuşuyorduk buluştuktsn sonra hoşlanmaya başlamış
Ona da öyle demiştir senden hoşlanıyorum falan diye o yüzden de kız şaşırmış baksana
Bilmiyorum ya off baya ilgi veriyor bugün
Ayrıca yarın da kıza napıyorsun nasılsın yazıp konuşmaya devam edebilir
Neyse bana sorarsan bi yol olmaz bu çocuktan
Tamam zaten kullanıyorum onu başkasıyla konuşmaya başladım
Yuh
Niye kullanıyon bırak o zaman konuşmayı
Eee napim dün yanımda dedim olmaz istemiyorum diye titredi garip oldu gözleri falan yaşardı baya
Nasıl bıraakkim
Değil mi bırakma kullan daha mantıklı
Merak ediyorum sana şu an ilgi gösteriyor o hoşuna gidiyor o yüzden bitirmiyorsun kullanıyorsun
Yani belki ciddi seviyodur ciddiyse devam ederim bunla
Diğeri de ciddiyse hangisini tercih edeceksin
Bilmiyorum da dün öyle üzülmesi falan ne bilim kaybetmek istemiyorum
Bi tane normal insan yok o zaman niye başkasıyla konuşuyorsun
Sen dedin ya bundan olmaz diye ondan başkasına yazim bari
Ben dedikten sonra mı yazdın
Başkasıyla konuşim bari dedim içimden çünkü diyosun bundan olmaz diye madem olmuyo başkasını bulurum
Olmaz ama önce bi bitir
Peki şöyle düşün sevmese dün sence tekrar yanına gittiğimde biraz barışmaya çalıştıktan sonra aman seninle mi uğraşıcam zaten hayatımda başka biri var diyip gidebilirdi çünkü akşam 8 e kadar orada durdu ve 4 saatti gram konuşmadım arada erkeklerle yazıştım kıskansın diye Melis başkasıyla konuşucaksın gidicem yeter dedi mesela düşün sevmese umrunda olmazdı diye düşünüyorum
Aman karışmam yaşa gör ne diyeyim
Ama öyle değil mi
Norm Ender in bi parçası var biliyor musun sözler şerefsssiiiz oldu diye