Seninle bir daha aynı yolda yürümem..
Seninle yolda yürüyene tuzakların var..
Bir daha asla dokunmam tenine..
Senin teninden önce duvarların var..
Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum..
Ağlaya ağlaya yosun tuttum..

Seninle bir daha aynı yolda yürümem..
Seninle yolda yürüyene tuzakların var..
Bir daha asla dokunmam tenine..
Senin teninden önce duvarların var..
Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum..
Ağlaya ağlaya yosun tuttum..
Berlin duvarı bile yıkıldı. Yıkılmayacak duvar, vazgeçilmeyecek aşk yoktur. Duvarda kullandığın malzemenin kalitesi de önemli tabi yaşanmışlıklar içindeki anılar insana farklı kararlar aldırabilir. Önemli olan kendini tamamen kapamamak gerek.. Yeni birinde tüm geçmişe format atmakta mümkündür..
Yazarken düşündüren , düşündürürken hayal kurduran olmak gerek. 😂 Rica ederim.
🤠
Baya severim bu şarkıyı. Ben duvarlarını kaldırabilen biri değilim. Duvarlarım olmasa ben çoktan yok olmuştum. Onlar sayesinde darbe almıyorum. Korunaklı kalmayı seviyorum.
Çok denedim ve yıktığım için pişman ettirdiler sonra tekrar daha kuvvetli ve sert duvarlar ördüm kendime
Nasil birisi olduğuna ne hissettirdiğine bağlı
Cevap
21Cevap
hayır yıkmam. ama duvarı yıkacak kadar beni önemseyen biri olursa kendi yıkabilir
Hahaha 😬😂😂😂
Bir kelimeden nasıl onlarca soru çıkartılır görüyorsunuz. 😂 Yetmemiş, şarkı sözlerini yazmış. Fkdk
Biri yüzünden herkese duvar örmemeyi geçte olsa öğrendim.
Nasıl çözüme gidebiliriz? O duvara bön bön bakacaz (şaka tabii ki) duvarı yıkacaz 💥
Kullanılıyorum yeminle bu ne ya? Soru çıkartma arkadaşı oldum resmen! 😠😠
Duvar arkadaşı 😂😂😬😬
duvar ördüysem bir sebebi var kolayca yıkmam o duvarı
ha illa ki bunu aşmaya çalışan da aşsın bir zahmet çabalasın hep ben mi çabalayacağım
Kimse için bir duvar örüp yıkamam. Dokunulmazlık için bir duvar değil, örtü yeterli. Sen kendini saklarsan ne insanların kirli düşünceleri, ne de kirli elleri sana dokunabilir. Kimse için yeniden bir şeyler yapıp yıkamam
Herkesi aynı kefeye koymanın ne kadar saçma olduğunu öğrendim. Birine sınırı çektiysem bu onun için geçerli olması gerekiyor. Eğer bunu bir başkasına yaparsam o kişiye büyük haksızlık etmiş olurum.
Bir duvar örmüşsem o bir kişiye mi münhasır yoksa bir prensip olarak mı örmüşüm ona bakmak gerekir. Kişiye özel bir duvarsa başkası için geçerli değildir. Prensip gereğiyse zaten kişilerle alakalı değildir, o duvarı yıkmam.
Bir duvar örüyorsam ilerde tanıyacağım insanlara karşı değil, buna sebep olan kişiye karşı örerim.
Yaşadıklarım tecrübe olur, ona göre hareket ederim ama duvar örmek gibi saçma sapan işlere kalkışmam. Gerek yok.
birisi duvar ördürecek kadar ben de etkin olamaz. evet çok sevebilirim, ölüp bitebilirim ama bütün acılarım o kişiyle beraber gider ve bir başkasına sıçramaz. sıçratmam.
Tam olarak yıkmam ama ön yargı da beslemem. Sadece temkinli davranmayı huy edinmişim. Aynı yerden birçok kez sarsılma olayını yaşamak istemiyorum genel olarak.
Benim duvar örmeye ihtiyacım yok zaten doğuştan duvarların var.. Kimse için yıkmam ama eğer istersem o duvarların ardına geçmesine izin veririm.. Keyifli akşamlar..
Duvar örmek mi neden öyle bir şey yapayım. Neden kendimi hata yapmış birisi için tüm dünyaya kapatayım. Tamamen saçmalık
Benim hayatımda birkişinin yeri varsa vardır yoksa yoktur o duvarı yık o duvarı yap bu oyunlarla uğraşmam nettir benim hayatım
Bazen çivi çiviyi söker derman olur bazen de daha beter alaşağı olur.
Kimse için çizginden tasmaman lazım bence sonucta bir gün herkes pişman edip gidecek
Etrafımda ki surları başkası için asla yıkmam
Etrafım kalın duvarlarla çevrili. Ne yıkmak istiyorum, ne de yıktırmak. Kalsın öylece.
Duvar ördüğüm kişiye özel başkası o değil
Buna değecek biri ise neden olmasın
Sonra onuda mı yıkıyım olmaz
Değecek biriyse niye olmasın..
Duvar ördüğümü sanmıyorum.
Beni baştan yazabilecek bir insansa evet
Henüz yıkan olmadı
Yıkarım
Egolu kadınlar için hep duvar var zaten.
Duvar niye öreyim? Hadi ördüm niye yıkayım?
sınırım kuralım kımse ıcın degısmez.
Duvar örmem
Kapısı var kapıyı açarım ikimiz kalırız
Duvarı kişiye göre örerim. O duvar o kişiye aittir
O başkası yıksın duvarımı
Sanırım hayır
Pire için yorgan yakmam. Yıkarım
Kimseye duvar ormem
Ömrüm yetmez
Hayır
Yıktım evet
Hayır.