Evlenince eşimin vücudumu beğenmemesinden çok korkuyorum. Ne yapabilirim?

Her şeyi çok açık anlatıcam. Ben çok kiloluydum. Ama aşırı derecede yani. 62 kilo verdim 2 sene içinde. şu an ideal kilodayım hatta zayıfım. Dışarıdan bakan bir erkek zayıf bir kız diye düşünüyor. Yüzümü çok beğeniyorlar çekici olduğumu söyleyen çok kişi oldu. Sorun şu vücudum ile yüzüm arasında uçurum var. Kilo verdim ve ciddi bir kilo ve vücudumun her yerinde çatlaklar var, popomdan göğsüme kadar boylu boyunca çatlaklar var. Derin çatlaklardan bahsediyorum. Ve az da olsa sarkmalarım var. Yani yüzüme bakan biri taş gibi birini bekliyor ama asla öyle değilim. Normal bir zayıf kızın vücudu gibi değil benim vücudum. Kollarım sarkık göğüslerim çok sarkık gibi gibi. Bu yüzden çok korkuyorum. Evleneceğim kişiye bu durumu evlenmeden önce anlatmalı mıyım? Anlar mı ya da yine de inanmak istemeyebilir. Evlendikten sonra beni beğenmemesinden çok korkuyorum. Çok güzel bir kızla evlendim gibi düşünüp büyük bir hayal kırıklığı yaşarsa, başka kızlara bakarsa. Ben gerçekten çok korkuyorum. Zaten vücudumla ilgili hiçbir özgüvene sahip değilim. Üstüne bir de böyle bir durum yaşarsam kaldıramam. Yani ben normal kızların karnına bakıp yaa ne kadar güzel bir cildi var bir de benimkine bak diye düşünürken o nasıl beni beğenecek. Ağlamak geliyor içimden

Evlenince eşimin vücudumu beğenmemesinden çok korkuyorum. Ne yapabilirim?