Nişanlım varla yok arasında benimle hic bir anlamda vakit geçirmiyor doğum günümde dahi yanımda olmadı
Fake bir hesaptan ona yazdım dün başka kadın olarak
Ve o o hesaba yazarken bana yazmıyordu o hesaptan hayatım diye defalarca yazdım bir kere ne demek hayatım demedi yarı çıplak fotoğraf attım resmen ve o sen fakesin bana el sallayarak fotoğraf at dedi eski sevgilisi sanarak beni eski defterleri kapattım Şu an ilişkim olmasada senle olacagimimi sanıyorsun dedi
Ben kendimi çok yalnız hissediyorum o kadar bir boşluk icindeyimki anlatamam..
Fake bir hesaptan ona yazdım dün başka kadın olarak
Ve o o hesaba yazarken bana yazmıyordu o hesaptan hayatım diye defalarca yazdım bir kere ne demek hayatım demedi yarı çıplak fotoğraf attım resmen ve o sen fakesin bana el sallayarak fotoğraf at dedi eski sevgilisi sanarak beni eski defterleri kapattım Şu an ilişkim olmasada senle olacagimimi sanıyorsun dedi
Ben kendimi çok yalnız hissediyorum o kadar bir boşluk icindeyimki anlatamam..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Canım size değer veren, sevgisini o değeri hissettiren insanlarla olun.
Bu askerden geldikten sonra böyle oldu bak burada soruda ne yazdıysam onunda yüzüne vurdum mesajda fakat o ortada aslında çok bir problem yokmuscasina galesiz cevaplar verdi ve saatlerdir ortada yok :(
Seni ciddiye almıyor, sana karşı saygısı yok ve sevdiğinden de şüpheliyim. Bu ilişkiye sakin kafayla gözden geçirmen gerek diye düşünüyorum.
🥺çok üzülüyorum ben iliskiyi kendi içimde saldım bile yok gibi aylardır hayatımda doğum günümde bile yoktu gece 4 Eylül benim doğum günüm gece 00 30 da aklına geldi aramada öylece kutladı unutmuştu onemsemedi supriz de yapmadi
Dediğim gibi sen bişeyleri düşün, ölç tart.
Nişanlım diyosun hala, lütfen kendine azcık saygın olsun ya.
😭 napmam gerek
Takip ediyorum seni hemen :( çok teşekkür ederim
Ablacım sen ne anlatıyorsun?
Nasıl yani
deveye diken insanı s... demişler
Ne demek istedin
yolladım sana anlatırım
Eniste kovaliyor masallah
Yol ver şuna
Ama seviyorum bu böyle birisi değildi bak buraya ne sorduysam Şu an aynılarını bugün ona yazdım ama o hiç senin anladigin gibi farkında değil yanlışın 😭
zor bi durumm
Napmam gerek :( bugün erkek arkadasimada yazdım açık açık fakat çok galesiz cevaplar verdi ve saatlerdir ortada yok
Dun doğum günümdü yanımda olmadı bugün araba almaya geldiler merkeze ailesiyle beraber 4 yaşında kardeşiyle
Beni yalnız gorebilirdi bir yarım saatte olsa ve o bana şunu teklif etti ben annemle akraba ziyaretine gdicem sen hazırlan seni alayim kardesimi oyun oynattirmaya birlikte gidelim
Bende istemedim siz halledin işinizi gidin dedim çünkü sürekli ailesi ve kardeşi ile ilgili bir plan var özellikle kardeşi icin
seni degil kardesine bakacak bakıcı arıyor nbu adamdan sana hayır gelmez
Hayatı kendi ailesi ve işinden ibaret benden 50 dakka uzaklikta oturuyor inan 2 aydır adam akıllı gorustugumuzu bilmiyorum
Beni tatile evlenme teklifi için 3 günlüğüne goturucekti onu bile iptal etti
Sürekli ama sürekli kardeşinin ismi yaşar onunla ilgili bir şey oldumu denk geliyoruz merkeze geliyorlar da :(
sen buna yol ver
Vah yavrum vah 🤦♂️
Napmam gerek :( ben ona bugün acikca soyledimde fake hesapla olan yazismalari bana yazmayip ona yazmasini benimle vakit gecrmedfni fakat o ona bile galesiz cevaplar verip saatlerdir ortada yok Şu an
Çok sıkıntılı bilmiyorum işinizi bozmak istemem kendin karar versen daha iyi olur