Herkese öncelik ben herzaman yedek te ben onunla nasıl zaman geçiririm diye düşünüp bişeyler yapmaya çalışıyorum o ise canı nezaman isterse ozaman (klasik erkek 1: her şey işine geldiği gibi) arkadaşları Çağırınca direk düşünmeden orada. Ben ( neden bilmiyorum yapmamaya çalışıyorum olmuyor) kendimden çok onu düşünüyorum bişeyi yapcakken hep ona göre yapıyorum ediyorum anlam veremiyorum gitmiceğimi bildiği için bu şekilde davrandığını söyledim değil diyor da yani başkası olmuş olsa ayrılsa hemen işte bırakmıcam diyenler bi hafta sonra gidiyor diyorlar ama aslında gitmek istedikleri için değil mecbur kaldıkları için insan bence değer verdikçe ve karşındakinin umrunda olmayışı nasıl olsa gitmez diye bilinç altına işlendiğinde bu değer vereni yorar yani
Ayyy bi tane de bende vardı manipülatif erkek. Saldım gitti biri var hayatımda her gün benimle, işten çıkıyor bana geliyor arkadaşları çağırırsa benimle gitmek istiyor bir an olsun bırakmak istemiyor ve 7 senelik ilişkiden çıkıp 7 aylık ilişkide şu yaşadığım güzellikler... Uğraşma derim.
senin ilgili olucagını biliyor kendi dile getiriyor sen deger verdigin için böyle yapıyorsun diye biraz geri çekilmelisin bence üzülebilirsin ama eger geri çekilince sahte sekilde degil içten sekilde çabalıyacaksa ilişkin için alırsın karsına konusursun hissettiklerini eger hislerini de seni de dinlemiyor bunları sanki senin aleyhine cevirecek sekilde konusursa davranırsa bitmiş demektir