İleride sıkıntı çıkar mı evlenmek istiyor
Yaş farkı ideal
Yaş farkı çok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İleride sıkıntı çıkar mı evlenmek istiyor
30 Yaşına gelmiş, işini eline almış bir adam direkt evlenmek ister vakit kaybetmek istemez. Sen ise daha yeni ergenlikten çıkmış çiceği burnunda bir kızsın. Bu yaş farka ve istediklerinizin farklı olmasından ötürü bu ilişki pek ilerlemez. Sen gezmek istersin, dolaşmak istersin, hayatı yaşamak istersin. O çocuk yapmak, aile hayatı kurmak ister.
Evt aile kurmak istiyor ama bnde aklı havada birisi değilim erken anne olmak istiyorum hoşuma gitti evlilik fikri evt daha üniversite hayatı var ama 4 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer bnce biraz bekler beni
Cevap
27Cevap
Hep ayni senaryo gariban olunca kadinlar pedofili irenc vs yargilari dağıtır ama terazinin diğer tarafında maddi gucu yerinde biri olunca seviyorsan olur naralari 🤣
Neyse duruma en uygun goruntu
Şimdi yaş farkı yüzünden soruyorsan, doktor olduğunu belirtmendeki amaç ne?
Yani statü olarak uzman doktor bn öğrenciyim ama okulu dondurdum hukuk kazandım normalde
Şimdilik eğlen ileride karar verirsin bence evlenmek için çok gençsin
Ama evlilik istiyor kesin
:D döşeyip geçiyordur 2-3 sene sonra anlayacaksın hatanı yaşa bakalım
Cinsellik yaşamam daha ayrıca o da yaklaşmadı o anlamda
Ailen ve cevrendekiler sorun yaratmayacaksa bir sorun teşkil etmez
ailemin Haberi yok daha ama bizim alt katta bir kız var ailesi kzıı dövdü 30 yaşında dul bir adamla sevgili olmuş kız bnle aynı yaşta çok kızdı ailem nu naısl kzı deidler bana da tepki gösterirler idye korkuyorum
Bilmem ablama deidm adam doktor annem ister hatta çok sevinr atlar hemen dedi
Orasını sen bilicen benim için ideal yaş 5 tir
Onunla anlaş ilk 5 yıl çocuk yapmazsam olur de ve korun.
Sıkıntı çıkmaz ama evlenmek istediğine bi bence emin ol.
Koca Doktor 18 yaşında birey ne yapsın? Troll soru net
Hayır trol sorusu değil ayrıca arkadaşım 22 yaşında 31 yaşında uzman doktor adamla nişanlandı onlar da mı trol yapıyor
Kanıt olmadan inanmam, Doktorlar Adlarına leke getirmek istemez o aşıdan tuttupta ergenlik çağındaki kızla olamazlar daha inandırıcı troll soru sor sağlık camiasının içindeyim çünkü 😜
31 yaşında uzman doktor da olmaz daha iyi salla bence 😅Uzman Doktorlar en az 35 yaşında olur
24 yaşında tıp fakültesini bitirmiş iki yıl mevcburi hizmet yapmış 26 etti tusa ilk girdiği yıl kazanmış zaten 4 sene asistanlık yapmış şu an uzman doktor 1 seneyi dolduracak sen yalan söylüyorsun asıl sağlıkcı olsan beynin sayısala çalışır yaş hesabı bile yapamıyorsun ayrıca ister inan ister inanma trol soru niye olsun gayet de adam beni seviyor
Yaptığın hesap karısında beynim yandı 😂24'te tıp fakültesi biter ee mecburi de var 2 yil da değil 4, 5 yıl uzmanlık 35'i geçer yaş Ben hastane de çalışıyorum ordski Asistanların çoğu 30,31 yaşında kit mantıksız seni bana öğretme hesap bile yapamıyor Doktor dediğin diş hekimi o zaman
Ben tıbbi sekreterim Doktor değil, ama ordski Asistanlarla arkadaşım çoğu 31, 32 yaşında annem bir daha yalan söylerken düzgün söyle 31 yaşında uzman Doktor olmaz olamaz mümkün değil
Olmayan şey yanmaz beynin yok senin tıbı sekreter olman demek her bolu bileceksin anlamına gelmiyor doktor değilsin zaten ayrıca 3 yıldan başlayıp 5 yıla kadar asistanlık süreleri bölümden bölüme göre değişir sevgilimin ki 4 yıl sürdü 6 senelik okul 18 yaşında ilk kazanırsan 24 yaşında biter kalmazsan eğer derslerden vs daha geç başlayanlar vardır kuzenim tıp kazandı ama 3. senesinde 21 yaşında anca kazandı belki de onun uzmanlığı 35 yaşını bulur senin tanıdığın doktorların çoğu tus sınavında uzun zaman kaybetmişler ya da okulda geç uzman olmuşlar. Senin amacın doktor koca bulmak galiba bu ne çekememezlik ya adam bana bayılıyor evlenmek istiyor trol olduğunu düşün kıskanma bu kdr yazık sana 😜
Ya git hadi ergen varoş, beynin yok fikrin var Doktorlar senin gibi sümüklü ergeni ne yapsın 😂Uzman Doktor en az 35 yaşında olur Diyorum ve gidiyorum Doktor koca hayalin var belli de bu kafayla zor
Cahil olduğunu o kdar çok belli ettin ki artık üzülmeye başladım senin için heee en çok sen biliyorsun uzman doktorların kaç yaşında olduğunu o kdr çok araştırma yapmışsın ki maşallah aklın fikrin tıpcı insanlarda ya sen kıskan çatla adam uzman doktor 31 yaşında ne bu çok bilmiş tavırlar çok şey bildiğini sanan insan hiçbir şey bilmiyordur yani senin gibiler bir bok bilmiyor. ergen dediğin kız doktor koca buldu kendisi de hukukcu olacak istesem evlenir çocuk da yaparım
Hayır bu kdr bilgi öğrenmişsin doktorlarla ilgili kimse sana bakmamış yazık ya
Sen sadece hayali Doktor koca olan Ergensin, ben orada çalışıyorum hiç birine o gözle bakmıyorum doktor kız kankalarim da var ordsn biliyorum uzman Doktor 31 yaşında olamaz ergencm cahilliğini ört bas etmek için saçmalama lütfen bu beyinle değil hukukçu katıp bile olamazsın 😂
Teyze çok sıktın artık ya bıktım senden nedir bu ben her şeyi bilirim havaları bir bok bildiğin yok senin. Kabul et kıskandın evde kaldın galiba ne bu cekememezlik yahu ayrıca adma benim 18 yaşında olamama bu kdr takılmadı sana ne oluyor da taktın bana benim çocuğum bile olur 18 yaş büyük bir yaş küçük dğeil annemi zorla 14 yaşında evlendirmişler 15 yaşında ablamı doğurmuş ayrıca dışarıdan üniversite bitirdi ki babam okumuş etmiş bir adam annemin yaşı küçük olmasına rağmen sorun etmemiş gene okulunu okur dmeiş bneim UZMAN DOKTOR sevgilim sen okulunu oku bn sana destek çıkarım ileride evleniriz acelesi yok diyor. Çok kültürlü çok çalışkan çok saygılı birisi emin ol o benim gibi oturup senle tartışmazdı senin seviyene düşmezdi.
Evlenmeyecek ki şu an sadece evlenme vaadi ile Seni kullanıyor evlenmek nereden çıktı Şaka mısın sen
Yaş farkı çok ama doktorla evlenmek istiyorsan kaçırma
aynen evlenmek istiyo senle bu kızlar niye bu kadar enayi ya :DD
Evr evlilik istiyorum deid en baştan zaten ayrıca teyzemin kocasının akrabası tanıdık insanlar annem tanıyor ailesini
Ya acaip utangaç dışarıda hiçbir kıza açılamaz ayrıca hemşire bir kız peşinde onu beğenmediği için istememiş baya tipe bakıyor bn gerçekten güzelim baya beğendi beni çok bakımlıyım 18 yaşındayım ama 180 boyum var büyğk duruyorum sarışınım o yüzden ekstra büyğk duruyorum tabi saçlarım sarı neyse yani tek sıkıntı adam çol utangaç çocuk gibi valla
canım sana rol kesmeleri öyle. sen sanıyosun ki utangaç bu yüzden hiçbi kıza açılamaz :DD zaten bi doktor bi hemşireye de bakmaz. doktor ya kendisi gibi doktorla ya da diş hekimiyle ciddi düşünür evlenir. hastanede de ne manken gibi doktorlar var hele dermatolojide gözde. dermatoloji doktorlarının zaten cildi bebekten bile pürüzsüz oluyor. pediatri doktorları da fıstık gibi ben çirkin bir tane bile görmedim. bayağı tipe baksa hastanede de tonla bulur ciddi düşüneceği sana sıra gelmez :DD bu yüzden gözünü aç diye uyarıyorum bu adam senle evlenmez canım
Merhaba adım elif yardımcı olur musunuz bana benim seviyem yetmiyor iletişim için
Size istek attım
Yaa bir şey sorucam başka bri şey lütfen
Bn atamıyorum işte seviyem yeterli değil siz atın lütfen
Sizde atamıyorsunuz galiba seviyeniz sizinde yeterli değil galiba
o yaştaki adamın istekleri de farklı olur
Ne gibi açar mısınız
sevişmek isticek ilişki isticek?
Açıkcası kendi yaşıtlarım sapık hep her konuyu cinselliğe getiriyorlar maalesef 1 ay oldu görüşeli baya baya güzle sohbet ediyoruz çok beğeniyorum onu hoşuma gidiyor biraz babam gibi öğüt veriyor sürekli sıkıntı o 😁
tamam bu belki hemen olmayacak ama illaki olacak
Sana ne desek boş zamanla görürsün
Kesin evlenmek istiyordur
Seni yatakta mutlu ediyorsa sıkıntı çıkmaz
Daha cinsellik yaşamadık ama 30 yaşında form düşüklüğü olmaz herhalde
O hiç belli olmaz belki erken boşalma sorunu vardır nereden bileceksin
Ya erken boşalma her erkekte var hepsi 20 sn boşalıyor zaten
Kuzum sen ne şanssız insansın beni 20 saniye de bosaltacak kıza arabamı veriyim 😁
Ya siz istisnaısnız yani her erkek çabuk boşalıyor maalesef ki
Eee böyle birisiyle nasıl evli kalacaksın mutlu olamazsın ki
Amann bn cinselliğe önem vermiyorum yahu eminim 30 yaşına da gelsem aynı kalırım
Otuzlu yaşlar öyle değil en istekli çağların oluyor. Aldatirsin söyliyim
Erkeğin mi en istekli çağı
Evet ve sen bu istekli çağda hemen boşaldigini söylüyorsun
Olm dalgamı geçiyonuz ya dghjh
Adam senin iki katın. Fazla mı ne
Bu saatte trollük yapmak da nasıl işsizlikse
Yaş farkı var ama seviyorsa bırakma.
Bu işler yaşa değil uyuma bakart
zikiyor mu seni?
Yoookkk
Vay canına sayın seyirciler
Gayet normal bi durum
Devam sıkıntı yok
Gayet güzel tatl
çok normal
Tazeyi bulmuş
Kıx arkadaşım 22 yaşında 31 yaşında adamla evlendi ve onlar da bizim gibi adma doktor kız üniversite okuyordu aynı şey çok mutlular
İşini biliyor doktor
Kim işini biliyor
Doktor
benim sevgilim mi işini biliyor
Evet
Ama sıkıntı çıkar
Niye çok kısa cevap veriyorsunuz hiçbir şey anlamıyorum
Özele gel
zengin 😄
Yoo doktorlar hak ettikleri parayı alamıyor bn statü anlamında yazdım buraya aramızda yaş farkı var evt ama o uzman doktor olmuş bn üniversiteye ynei giricem
Keyfini çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?