"Sana cesaret vermesin çaresiz kalışım
Şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın
Birgün pişman olup beni ararsın
Unutma ben o artık eski ben değilim…"
Bu şarkı sözünden yola çıkarak soruyorum.
Ayrılık sonrası sen artık eski sen değil misin?

"Sana cesaret vermesin çaresiz kalışım
Şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın
Birgün pişman olup beni ararsın
Unutma ben o artık eski ben değilim…"
Bu şarkı sözünden yola çıkarak soruyorum.
Ayrılık sonrası sen artık eski sen değil misin?

Ben hep aynı ben. Ayrıldıktan sonra ayrıldığım insan hakkında konuşmam. Hiç bir şeyi kurcalamam. Birbirimizin hayatına girdiğimiz gibi, efendi efendi çıkmasını bilirim. Çirkefleşmem. Kötü söz söylemem.
Yanii, pişman olacağım şeyler söylememeye dikkat ederim, bir zamanlar sevdiğim insan hakkında kötü söz söyleyemem çünkü kötü olsaydı “seviyor” olmazdım ki.
ayrılık sonrası önce kendimi suçlama ağlama faslı sonra o kişiye saydırma en son ne kaybettiğini görme ve güçlü bi kadın olup ona muhtaç olan kişi yok olur
Ayrılık sonrası hep kendime ders çıkarmışımdır ve eskisi gibi davranmam. Karakter bakımından da yasananılanlar insanı olgunlaştırıyor.
Hayır değilim bir sneakers tüket.. :p
Cevap
7Cevap
Ayrılıktan sonra kimse hemen kendine dönüş sağlayamaz. Sağlıyorsa 3-5 günde karşı cins avına çıkıyorsa ya ağır karaktersizdir ya da zaten sevmemiş demektir. Bir süre yasını tutarsın biten ilişkinin. Kendine gelmen zaman alır.
Değişiyorum tabi ki daha dikkatli ve kararlı oluyorum
İlişki bitince saygımı yitirmem. Yaşanan iyi kötü ne varsa bende kalır. Hırs yapmam, kin gütmem, nefret etmem. İntikam duygum ise yoktur.
Normal yaşantıma devam ederim. Eski sevgilim hakkında saygısızlık yapan olur ise sertçe uyarırım, affetmem. İlişki bitmiş olabilir fakat bir zamanlar en değerlim dediğim kadındı.
İnsan istese de eskisi gibi olamaz ki. Ben de o durumda eskisi gibi olmam. Gülüşlerim eskisi gibi olmaz, hayata eskisi gibi bakmam. Günler benim için çekilmez hale gelir. Ama onun yine bir şekilde mutlu olması adına dua ederim, hep güzel hatırlarım kendisini.
Güçlü biriyim ben.. Ayrılık da hayatın gerçeği.. Bazen bazı şeyler yarım kalabilir ya da bitebilir.. Bunu olduğu gibi kabullenmek lazım.. Keyifli geceler..
Bu versiyonuda güzeldi severim reis :) Aynen o eski kişi olamıyorsunn
https://www.youtube.com/watch?v=YzH9-glqEMo buda iyidir şimdi dinliyorum. :D
Her dinlediğim de gözlerimin dolduğu bir şarkı var onu atayım
https://youtu.be/nV3phJFoghM
Her ilişki yeni bir ders çıkartma olduğu için tabi ki ben artık eski ben olamam. Daha donanımlı bir ananas olurum
🍍🍍🍍🤝🏻
Evet ben artık eski ben değilim.😄
Öyle 😄
Hep aynı benım. Ayrılık sonrası saçmalayan , çirkinleşen , anlamsız hırs yapan kişi degılım.
Ayrıldıysak ayrıldık , 2 güne unuturum
Değişmem ben, hiçbir şey değiştirmez beni sadece daha temkinli yaklaşırım insanlara artık. Kimse kırıp, geçti diye kendimden taviz vermem.
Ayrılık sonrası biraz depresyona girerim ama sonra iyileşirim
Son ayrılığımdan sonra tam olarak eski ben oldum
Bir sure ben ben degilim ama sonra geri kendime geliyorum
Valla küllerinden doğmak deyimini yaşadım resmen. Hafifledim. Gençleştim
Sevgimle ayrılıp barıştıktan sonra eski bne olmuyorum çünki sonuçlarını görüyorum bir dah aynı duruma düşmem
ayrılığı boş ver bu şarkıyı üniversitede cok sevdigim bi arkadaşım sayesinde kesfetmistim. sesi cok güzeldi bunu da cok güzel seslendirirdi. duygulandim okuyunca özledim bir an sağolasın
Ayrıldıktan sonra depresyona girer kızlar misal bugün sevgilimden ayrıldım ama hiç üzülmedim ağlamadım bile o kaybetti ben değil ben duygusuzum galiba
İstesende istemesen de eski yakınlığın olmaz o yüzden eski sen değilsindir..
acıkcası ben daha cok ben oluyorum
Evet eski benden geriye bişey kalmadı artık
Evet ben artık eski ben değilim.
Yo yine eski benim ayrılık beni değiştirmez
Hayır değilim maalesef.
Ben o eski ben değilim
Ben her zaman benim, sadece o kişiye aynı olmam.
Bi muddet sonra bombaaa
yok başka birine dönüşüyorum ben
Değilim olmam da artık çok şey değişti
Değilim bana kattığı şeyler oluyor
Değişiyor insan
Galiba değilim
Değilim..
Değişiyorum evet
değişiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?