Fake hesaptan yazıcam onu sevmiyorum ama merak ediyorum ne yaptığını ne kadar dibe battığını ne kadar mahvolduğunu mutsuzluğunu merak ediyorum biliyorum yazma diceksiniz ama bana acılar yaşattı şimdi onun ne kadsr acı çektiğini duymak istiyorum sonra engelliycem, ona yazarsam sevgilimi aldatmış mı olurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen içimiz bizi kandırır; beynimiz bizi kandırır , kalbimiz bizi kandırır.
Sonra her yer kapkara olur ; geceleri ortalık sessizleşince hiç bilmediğimiz bir yerden ince bir sızı gelip inceden o kandırdığımız içimize çöküverir. Unuttun sandığın ve nefret ediyorum diye bağırdığın her şey orada apaçık belirir. Saklayamaz daha fazla kendini ya da diğer kimseleri kandıramazsın.
Seni kanatanın kanamasını dilersin. Kalbine bir çiviyi çaksınlar ve çekiçle her gün vursunlar. O da sen gibi kanasın diye dilersin.
Dilersin dilemesine de. Acaba kanıyor mu? Bilmezsin.
İşte sonra gidip bir bakayım kanıyor mu dersin.
Aslolan ne kanamasını dilemektir. Ne de gidip bakmaktır.
Bırak sarhoşu yıkıldığı yere kadar gitsin….
Silmeye çalış; asla hesabına girip bakma. Yok say; yoklaşacaktır gerçekten. Hatta zamanla nasıl yoklaştı diye şaşırıp kendini tebrik edeceksin.
Ha kanama mı?
Kanayacak ya da kanamayacak.
Ne farkeder ki? boş ver.14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Kitap gibi olmuş, öyle bir yazmışsın duygularını gördüm 👍 accessbars yaptırdın mı?
- +1 yıl
Plasebo etkisi yaratan o tarz komik uygulamaları yaptıracak kadar bilimden uzak olmadığımı söylemiştim.
- +1 yıl
🙂 peki
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre durumları böyle kalıplara sokmak doğru değil özellikle burada çok görüyorum şunu yaptım aldatmış olur muyum bunu yaptım şimdi ben sevgilimi aldattım mı falan diyorlar mesele illaki aldatmak değil yani senin yaptığın şey Evet aldatmak değil çünkü niyetin ve konuşmanın içeriği aldatmakla ilgili değil ancak aldatmak olmaması yaptığın şeyi iyi güzel bir şey haline getirmez veya yaptığın şeyin kötülüğün hafifletmez o yüzden böyle kalıplara sokmayın bence davranışlarınızı
Yazma konusuna da gelecek olursam Bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa geçmişte eski sevgilisinin ne durumda olduğunu zerre kadar umursamaz o yüzden ben şu anki sevgiline çok fazla sevdiğini düşünmüyorum açıkçası bir insan bir insanı seviyorsa dediğim gibi tamamen o kişiye verir benliğini geçmişteki sevgilisi ne yapmış iyi miymiş kötü müymüş bunları zerre kadar umursamaz sana da tavsiyem önüne bak çünkü bir de şöyle düşün o kişiye yazman yani eski sevgiline yazmak sana hiçbir şekilde fayda sağlamayacak aksine o kişi belki sana gıcıklık olsun diye yeni sevgiline ulaşacak ona mesajları atacak sevgilin bana yazdı diyecek sonra şu anki sevgilinle aran bozulacak hiç gerek var mı sence böyle şeylere bence yok00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide o senin merak ettiğin kadar acı çekmiyordur o zaman nolacak peki?
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılNeden buna takılıyorsun ki? Eskileri eskide bırak gitsin, kendi kendine hırs üstüne hırs alırsın sadece, merakla girip zararla çıkarsın. Bırak mahvolduysa mahvolmuştur, mutluysa mutludur, allahından bulsun de geç gitsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBazen geçmişi düşündüğüm zaman iyi ve kötü anılar aklıma geliyor ama çoğunlukla kötü anılar geliyor ben çok üzülmüştüm zaten uzun bir süredir hiç aklıma gelmedi ondan nefrette ediyorum ama gece gece yine anılar aklıma gelince merak ettim sadece
- +1 yıl
Haklısın, sana iyi veya kötü izler bırakıp giden, sana iyi veya kötü davranan bir insanı öyle hızlıca unutamazsın, dediğin gibi nefrette edebilirsin, özleyedebilirsin. Sen şu an nefret ediyorsun, bu bile ona karşı bir histir, aşk sevgi falan değil belki ama sinirlisin bu yüzden mahvolmasını istiyosun. Bak şey, kesinlikle haddime değil sana akıl fikir vermek ama bilmiyorum, bana kalsaydı hiç ama hiç yüzünü bile görme derdim, biraz zaman alır bu tip şeyler. Kin, öfke, nefret bastırılabilir şeyler, bastıramazsan küçük düşersin. Kimse küçülmek istemez, bunu sen de istemezsin. Ona yapabileceğin en kötü şey ona bir daha görünmemek olur. Zaten seni hala seviyorsa yıpranır, kendini yıpratır, hele de yapısında varsa mahveder kendini. O yüzden ona koz verme, koz vermekten kastım aaaa bak hala beni düşünüyor, bir sene de geçse iki sene de geçse hala aklında olacağım düşüncesine kapılabilir, sen de istediğini almayabilirsin. O yüzden hem boş ver, hem de şu an ki ilişkin güzelse ne gerek var ki riske girmeye? Bak ne güzel ilişkin var, çok insana nasip olmuyor bu tip şeyler.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu dediklerini hiçbir zaman aklımdan çıkarmıycam çok doğru söyledin tam hissettiklerimi anlattın ve akıl verdiğin içinde teşekkür ederim
- +1 yıl
Cidden yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) umarım şu an ki ilişkinizde çok çok güzel noktalara gelirsiniz, birbirinizi incitmeyin hiç.
Soran+1 yıl9 ay oldu ve bir gün bile hiç tartışmadık onu cok seviyorum ama benim psikolojim çok bozuk cok fazla düşünüyorum özellikle geceleri, bazen hak etmediğimi düşünüp her şeyi boşveresim geliyor en ufak olayları kafama takıyorum psikologada gitmeyi dusunuyorum içimdekileri birden herkese haykırasım geliyor ama yapmıyorum cunku biliyorum anlamıycaklar ve ben sadece yine kendime kalıcam. Umarım senin içinde her şey çok güzel olur her şey gönlünce olsun 🙏🏻
- +1 yıl
Kendim için ilişki konusunda hiç bir şey düşünemiyorum. Bunca zamandır bir defa sevgilim oldu :) daha da olmadı önceden flört ettiğim bir kaç kişi dışında (bir elin parmağını geçmez). Onlara da baksan 5 gün 10 gün belki sürmüştür, belki sürmemiştir. Yapamadığımı farkettiğimde bıraktım, akışına bırak dediler, 25 yıldır akışına bıraktım zaten :) sadece 1 yılı güzel geçti o kadar. İnancım neredeyse sıfır diyebilirim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yazmak istediğine bağlı bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olursunuz
00 Yorumla Onu aldatmış olmazsın ama ona haksızlık etmiş olursun onuçta şu anda bir ilişki içindesin ve hali hazırda içinde bulunduğun ilişkiye saygı duyman bunu odaklanman gerekiyor. Hem ne yapacaksın ki? Olan olmuş artık eski de geçmiş ne kadar kötü olduğunun ya da ne kadar iyi olduğunu senin için ne önemi var ki böyle bir şey yapman gerçekten de bana hiç mantıklı gelmiyor dediğin gibi sana gerçek anlamda acılar çektirdiyse onu Allah'a havale et ve kendi yoluna devam et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Sen zaten bizler burada yazma desek de yazacaksın. Çünkü içinde birseyler seni kemirmeye başlamış. Bunu durdurmak zor olur ve bence aldatmış da olursun. İlla sevgilin varken başkasıyla sevgili olmak demek değildir aldatmak. şu an o kişiyi zihninde düşünerek bile aldatmış oluyorsun çünkü onu düşünmek , sende ona yazma isteği uyandırıyor. İstediğin kadar ben sevmiyorum de istediğin kadar sadece sürünüyor mu die merak ettim de , unutma ki nefret bile bir duygudur. Bunun adı aşk veya nefret olsun hiç farketmez sen bi duygu besliyor musun besliyorsun. O zaman birtakım duygular beslediğin eski sevgiline yazmak şu an ki sevgiline ihanet etmektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılUnuttum acı çektiğini görmek istiyorum vs bunlar tamamen hikaye aslolan senin hala bu kişiyi seviyor olman çünkü eğer sevmesen önemsemezsin, kendi yoluna bakarsın ama sen ısrarla, ihaneti de göze alıp yazmaya çalışıyorsun ne için sadece merak veya intikam mı alakası yok.
Senin tarzındaki insanların düzgün insan bulmasına üzülüyorum cidden.
20 Yorumla sevmiyorum diyosun ama aklın hala onda? kendi kendini kandırıyosun bide, o çocuğun suçu ne bari ondan ayrıl da öyle yaz ona. tabi aldatmış olursun bide diyosun bunu, yazdıktan sonra güncele barıştık arkadaşlar beni seviyomuş yazarsan şaşırmam. d
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan nefret ediyorum bol gibi giden bi ılıskıydı sevmıyorum o benım pesımden kostu aylarca Şu an bende hala engelli sadece merak edıyorum naptıgını
Soran+1 yılBu sevgı degıl yaptığım şey takıntılık mantıklı dusunsen biraz
Büyü mü yaptınız nereden biliyorsunuz ki onun berbat bir halde olduğunu? Ne kadar acı çeksede size yaşattığı acıyı hafifletmez. Demek ki ondan öğreneceksiniz şeyler varmış. Her zaman kötü bir olaydan sonra yerine daha bir güzel şeyler çıkar. İnanin ve bekleyin. Siz onu düşünmeyi bıraktığınız da zaten evren onun cezasını verecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSevmediğin ve umursamadığın birini nasıl merak edebilirsin ki? Demek ki bir şeyler hala ölmemiş içinde. Ya da çok mu intikamcı ve takıntılı birisin? Yazmaman en doğrusu, yollar ayrılmış hikaye bitmiş. Kapat defteri bak yoluna ilişkini de bozma hayatını da. :)
10 Yorumla
+1 yılEvet aldatmış olursun. Yani bu soruyu buraya sormak yerine kendini sevgilinin yerine koysan cevabı bulurdun zaten.
20 YorumlaOlmazsın da ne gerek var ki.
İntikam başkasının hayatının mahfetmek mahf olduğunu görmek değildir ki
Kendi hayatını yaşamaktır.
Merak etme hadi ordan et. Gerek yok yani.
Yinede sen bilirsin kanka.
Peki ya çok güzel bir hayatı varsa çok mutluysa bunu duysan üzülürsün gerek yok00 Yorumla
+1 yılSevgilinin yerine koy kendini. Eski sevgilisine yazan bir sevgili ile birlikte. Bunu öğrendiği an cevabını bile dinlemeden ayrılacaktır. Nasıl mı öğrenir? O eski ayrıldığın sevgilin bir şekil yeni sevgiline ulaşıp bak bu karı seni boynuzluyor der. Sonuç? Biri kahroldu mu geberdi mi diye kompleks tatmin edecekken evdeki bir çuval incirden olmak. Sahiden bunları düşünemiyor musunuz? Göya kızlar hep derin düşünüyor ya hani. Nerede o derin düşünceler?
00 Yorumla
+1 yılolm asiri saçma ya bi kere buradan şunu çıkarıyorum ben, sen önceki sevgilini yani eski sevgilini Şu an ki sevgilinden daha çok sevmişsin onu umursamasan görmezden gelsen ve sevgiline odaklansan eski sevgilinin canı zaten cok yanacak, zamanında senin canını çok yakmış olabilir ama geçmişte kaldı fake hesaptan uğraşmana değecek bir insan olduğunu düşünüyorsan tamam uğraş ama çocukluktan başka bir şey değil bence boşuna yazıcaksın sonra o senin hesabın olduğunu anlayacak "yine de bana yazıyor çünkü beni unutamadı" triplerine girecek aman sal ya beyinsizi g. tünü kaldırmaya değer mi sence
00 Yorumla
+1 yılŞimdi tam tersını düşün…
Sevgilim eski sevgilisiyle yazışti.. intikam için ya da herneyse farketmez.. sırf profiline bakmiş olabılır.. sence.. seni aldatmiş olur mu 🫢
Kendını nasıl hissedersın?
Ne düşünürsün?03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok düşünmeye çalıştımki bunu keşke kendimi onun yerine koysam ama koyamıyorum empati yapamıyorum
Soran+1 yılOnu unutamamış mı diye kafayı yerdim heralde
- +1 yıl
Şimdi.. ona yazmak nekadar mantıklı düşün..
Ayrılmışsın demekkı yolunda gitmeyenler varmiş.. yeni ilişkin var.. boş ver öncesını..
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin bu yazdıkların sadece bahane. Sevmiyorsan umursamazsın ne hali varsa görür. Hala aklında olması bile bir ihanettir. İnsanlara bunu yaşatmayın.
30 YorumlaEsas mahvolmuş, mutsuz, bitik olan sensin. Eski sevgilini unutamadan çivi çiviyi söker mantığıyla yenisini bulmuşsun. Aklından çıkaramamışsın onu. Ve en çok da mutlu olmasından korkuyorsun. Yeni sevgiline acıdım en çok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilin neden acı çektiğini söylesin ki her şey yolunda sanane der en fazla. Biriyle konuşurken eskisinde kafanız kalıcaksa niye yeni biriyle çıkıyorsunuz cidden en sinir olduğum konu
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAklın hala eski sevgilinde yeni manita yapmışsın. Geçmişi geçmişte bırakmayı öğren derim. Eski sevgiline yazdığın an şu anki sevgiline bir saygısızlık yapmış olacaksın. Aldatma olup olmadığı bakılan açıya bağlı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlursun ksskksks Bazı şeyleri aşman gerek bazı insanları da bazı hikayeler olduğu kadardır. Hissettiğin şeyi anlıyorum ama anladığım ve deneyimlediğim kadarıyla öyle insanlar mutsuz olmaz. Şu an mutluysan ilişkine tutun ve eskisi sil.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim 😕
Önüne gelene yaz cimere falanda yaz yuru be deliolan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılYolumu ayırdığım kız arkadaş ya da normal arkadaş bir daha asla merak etmedim ve hep kendime şunu dedim onu merak edecek kadar umursamıyorum artık
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılNeden anı yaşamak varken geriye bakıyosun? Öğrendiğinde ne olucak, ne katıcak mesela sana? Sevgilinle mutlu olmaya bak. Geçmişe takılı kalmak seni üzmekten başka bir şeye yaramaz
00 Yorumlane içip ne çekip bu kafaları yaşıyorsunuz olum ya şlkakfmödlşfmds
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence gerek yok eskisine yaşattığı şeylerden dolayı yine de seviyorsun kendini kandırma. Benim için eski kişinin ne halde olduğu umrumda değil.
00 Yorumla Yeni biseylere başladıysan eski defterleri çoktan kapatıp yakmış olman lazımdı. Hoş bir davranış değil.
00 YorumlaBence sen babana yazar gibi yaz ama dayına at biraz aldatmış gibi olursun o kadar da olur zaten 🤔 mK
00 Yorumla
+1 yılonu merak etmen zaten içten içe unutamadığını gösterir yani bu soruya kendini sevgilinin yerine koyup öyle bak öyle cevapla
00 YorumlaYazacaksın zaten bu merağın sonu hayra alamet değil neden soruyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin fikirlerinizi merak ediyorum ve yazmaktan beni geri cevirenler var
Yazdığında aldatmış olmazsın. Ama hala unutamamışsın gibime geliyor, yoksa neden merak edesin ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ondan nefret ediyorum sadece ne yaptığını merak ediyorum neden bilmiyorum
+1 yılhayır olmazsın ama neden boyle bir seye gerek duyuyorsun sal hayatındna cıkmıks gitmis surunsun amaan
00 Yorumla
+1 yılyazan merak eden sen olduğuna göre mahvolanda sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır mahvolan ben değilim
- +1 yıl
ya onu düşündüğüne göre sensin
+1 yılBu kadar kin ve nefretin varsa demekki halen seviyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Birde sana şiiiiştt gelsene dese koşacaksın ve yine kalbin kırılacak. Yenisini bırak daha bir ilişkiye hazır değilsin.
+1 yılKonudan konuya değişir flört etmek için yazarsan aldatmış olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birini unutmadan öbürü ile neden sevgili olursunuz anlamam..
00 Yorumla
+1 yılDibe falan batmadı, senle ilişkisi bittikten sonra gayet mutlu bir hayat sürüyor emin ol.
00 YorumlaNiyetin Bahsettiğin gibiyse ve öyle kalacaksa olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir insansınız ve yazıklar olsun be birden fazla insanı sokabiliyorsunuz ya
00 Yorumla
+1 yılBence olmaz hesabı kapatmak gibi bir şey olur, sert bi şekilde yazabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki olur insan orasını burasını vererek sadece aldatmaz başka anlamları da var
00 Yorumla
+1 yılBosversene biten bitmiş neden merak ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılGönlü ve sevgisi bol insan. Allah yolunu açık etsin paşam
00 YorumlaYok canım ne alakası var, ne aldatması üçünüz takılırsınız işte 🤦🏻♂️🧠
00 YorumlaEğer onu merak ediyorsan ve o seni bugüne kadar ulaşmamışsa dibe batan o değil maalesef sensin
00 Yorumla
+1 yılTabiki olursun böyle saçma şey mi var? Düşünsene sevgilin aynısını yapıyor. Bi insanın sana karşı güvenini yok ediyorsun ya
22 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten hak etmiyorum sevgiyi kendimede güvenmiyorum 9 aydır sevgiliyiz onla evlenmek istiyorum ama eski sevgilimle 4 yıldır toxic bi ilişki vardı fake hesap actım onunla cogu kez konusuyordum sevgılımle tanıstıktan sonra onu engelledim ve bir daha hiç yazmadım ama şimdi merak ettim sadece ne yapıyor acaba falan diye
- +1 yıl
Çoğu kişi merak eder olabiliyor. Merak edip fotoğraf veya hikayesine bak bırak ama yazmak çok farklı bir şey. Bu sefer seni seven insanı da kaybetme duygun olur. Ve de her zaman içinde kötü his olur sevgilim ögrenir mi bir şey olur mu diye
sırf bu durumda takıldığın düşünce aldatmak mı? Ne olursa olsun aklında Bi şekilde yer edinirken biriyle beraber olmak ne kadar dogru unutamıyorsan hayatındaki insanın gunahına da girme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende merak ediyorsan hala seviyorsun. Ben hiç merak etmem mesela.
00 Yorumla
+1 yılYeni biriyleysen bunu hiç düşünmemen gerek demek ki hala aklında eski sevgilin var lütfen yeni biriyle olcaksanız geçmiş ilişkilerinizi unutun ve şimdikine odaklanın
00 Yorumladuygu beslemediğin birisini neden merak edersin ki üstelik hayatında bi başkası varken tamamen bahane kendini kandırıyorsun aynı şeyin sana yapıldığını düşün hiç hoşuna gitmez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini ele vermedin ve ileriye gitmedin sürece sorun yok
00 Yorumla
+1 yılKendini kandırmışsın. Gerçekten sevmiyor olsaydın ne halde olduğu umurunda olmazdı aklında hâlâ o varsa şu anki sevgilinden ayrıl en azından
10 YorumlaO fake hesaptan yazan bir kişiye bütün hayat hikayesini anlatıcak mı sence
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle birlikfe olmadsn önce ben o açtığım fake hesapla zaten konusuyordum hep onla aylarca 9 ay önce engelledim sevgilimle tanışınca
Soran+1 yılBana cok kotu seyler yaşattı gercekten içimde sevgi kalmadı ama onla 4 yıl boyunca ayrıl barış toxic bi ilişkim oldu 9 ay boyunca hiç merak etmedim ama bugun bi merak ettim nedense neler yapıyo falan bana yaşattıklarını o da yaşasın istiyorum
Soran+1 yılHayır mutlu olmıycam sadece merakımı gidermis olucam ama yazmamam gerekıyor zaten bu dusuncede geceleri aklıma gelıyor bılıyorum sevgılıme boyle bi ihanet yapmam zaten ama sevgilim olsa bile benımde hayatım cok iğrenç ve zor.. yine de o olmasa daha zor olurdu cekilmez olurdu o yuzden ona karşı boyle yapmak beni çok uzuyor, eximin ne yaşadıgı umrumda olmamalı ve ben önüme bakmalıyım ama işte o kadar şey yaşadıktan sonra bazen anılar geliyor aklıma iyi ve kötü anılar ve insan merak ediyor
+1 yılO kişiyi hala seviyorsun kusura bakma ama bahane arama, bence şu an ki ilişkini bitirmeyi düşünebilirsin aklından diğeri çıkmamış canım üzgünüm
00 Yorumlatabiki aldatmis olursun su anda bile aldatıyorsun bence eski sevgilin aklindaysa onu unutamamissin demektir bence is uzamadan bitir.
00 Yorumla
+1 yılŞaka mısınız siz ya
30 Yorumla
+1 yılHanımefendiliğimi bozmadan nasıl küfür edebilriim
12 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim sadece
- +1 yıl
Onu hala unutamamissin. Git sevgilinden ayrıl ve onun duygularıyla oynama. Yazık çocuğa.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılolursun. şu an bile bunu düşünerek yelteniyorsun.
20 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap arkadaş ama vicdanlı ol.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu yaparsam vicdansızlık mı yapmış olurum
- +1 yıl
Bak sevgilim var diyorum ama gidip elin erkeğine yazıyorsun şimdi o çocukta seni aldatsa ya hoşuna gider mi
Soran+1 yılBu aldatma değilki
Soran+1 yılOnunla cinsel içerikli mesajlaşmıycam veya ona olmayan aşkımı haykırmıycam? Sadece ne yaptığını sorucam
- +1 yıl
Nasıl aldatma değil arkadaş aklın hala başkasında kalmış senin Alper mi mehmet mi seç adam akıllı birini yolunu onla devam et arkadaş.
+1 yılZorla. Başına bela ariyorsun
10 Yorumla
+1 yılYaz gitsin bolczk
00 Yorumla
+1 yılYooookkkk beeeee en fazla boynuzlarını sayar
00 Yorumla
+1 yılMia khalifa Tr versiyon sen misin?
08 Yorumla- +1 yıl
Hayatında biri varken bunu yapamaz
- +1 yıl
O zaman mia khalifa yorumumdan uzaklaş dostum 💁🏻♂️
- +1 yıl
O kadar zevksiz değilim tatlım
Soran+1 yılİnsanın bi yazma amacı var? Ben onu severek falan yazmıyorum
- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim var ama eski sevgilime yazmak istiyorum. Yazsam aldatmış mı olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler