Türk kızları kumral oluyor genelde ve güzeller ama fazla egolular (ve her Türk gibi duygusallar)
Ruslar türk kızlarına nazaran çok daha rahatlar güzel oluyor onların da çoğu ama Türk kızları kadar fedakar olmuyorlar genelde
Güzellik olarak ruslar bitık daha iyi
3
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Knk kumral oluyor demişsin ama İzmir'de yaşamama rağmen doğal kumral fazla yok çoğunluk esmer ayrıyetten kumral olsalar bile cilt güzelliği yüz hatları daha sonra boyda ve gözlerde Rus kızlarıyla yarışamazlar, Petersburg a bizzat gidip gördüğüm için bunları yazdım gerçekler bunlar maalesef , ayrıyetten Rusya’da ortanın bi tık altında güzellikteki markette çalışan bir kızla Türkiye’deki mankenler aynı katagoride diyebilirim egosuz olmalarını filan hiç saymıyorum bile
Ya işte iki ülkenin büyük şehirleri bu kıyasladıklarım, doğal güzel boyu uzun genleri iyi olan kızlar %5 i geçmez yani onlarla da çıkman için David Beckham dan daha yakışıklı olman, paranın olması büsürü şeye sahip olman gerekiyor. şunu gördüm tr de “hadi tipim yok bari dekolte giyineyim de prim kasayım zaten ortalık abza kaynıyor”. o manken gibi kızlarla konuştuğumda ne bi ego ne bi tavırlar vardı dedim ki insanmışız biz ya cidden çekilmez tr deki kızların dertleri, azınlıkta olan iyileri tenzih ederim.
Şimdi bişey derim de ırkçı olmak istemiyorum Azerbaycanlıyım ben Bizim kızlarda da böyle Türk kızları gibi ego yok toplumla ve kültürle alakalı bir şey bu
Kesinlikle toplumla alakalı mesela tr de kendini manken sanan kızları götür Petersburg’a veya Moskova’ya sal iki gün sonra kafayı yerler orada, bunlar insansa biz neyiz diye işte. dm den veya realde abzn Türk erkeklerinin kendilerini prenses zannettirdikleri için bu haldeler.
Bi insanı tanımadan damgalamak iyi bişey olmasa gerek, nerden biliyorsun ful estetik olduğunu? Yurtdışına hiç çıktın mı bilmiyorum fakat yoldan geçen veya markette ki bi kızla aynı tipte bu o zaman ful estetik olmuşlar hepsi
haklısın genetik de olabilir yani mümkün tabi ben genelde güzel olanlara estetikli derim çünkü ben estetik olmadıgım zaman kendimi beğenmiyordum estetik olunca güzel oldum öyle olunca bu tarz bir önyargıya sahip oldum