Çok utangaç biriyim karşı cinsle en ufak bir iletişim dahi kurmaya çok çekiniyorum hep begenilmeyeceğimi düşünüyorum. uniye gecicem flortum bile olmadı. Sizce bunu nasıl aşarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlaması zor olsa da yenmenin tek yolu üstüne gitmek. Ufak bir şekilde dene. Hiç tanımadığın biri ile ilk etapta sanaldan konuşmaya çalış mesela. Sonra bunu yavaş yavaş ilerlet. Gerçekten zorlanıyorsan biraz alkol içmeyi dene, belki rahatlamana yardım eder.
041 Yorumla
Soran+1 yılYa çok baglanirsam sanaldan 🙂 bence reelde baslayim
Soran+1 yılAlkol tadı çok kötü nasıl icicem ya
Soran+1 yılHem leş gibi kokarim o zaman
- +1 yıl
Yani şu son yazdığın biraz troll olduğunu düşündürdü. :D Reelde bağlanman daha yüksek bir ihtimal değil mi? Abartmadığın sürece öyle kokutmaz.
Soran+1 yılHayır ya sanaldan daha kafanda kusursuz hayal ediyorsun karşındakini o sana kendini nasıl anlatırsa öyle biliyorsun ama reelde öyle değil gerçekten tanıyorsun. Kusurlarını da görüyorsun
Soran+1 yılNeden troll olayım ki
Soran+1 yılYanlış mı düşünüyorum
- +1 yıl
Leş gibi kokarım demen. :D Sanal daha kolay olur diye demiştim ama yapabilirim diyorsan reelde dene tabii.
Soran+1 yılÖyle ama iğrenç kokuyor kokmuyor mu
Soran+1 yılSigara da öyle ben tahammül edemem
- +1 yıl
Tamam tamam sen normal dene. :D
Soran+1 yılTroll değilim nasıl inandircam
- +1 yıl
İnandırmak zorunda değilsin.
Soran+1 yılİnandırmak istiyom
- +1 yıl
Tamam inandım.
Soran+1 yılBu sefer de ben inanmadım
- +1 yıl
Ben inandırmak istemiyorum. :D
Soran+1 yılOlmadı bu
Soran+1 yılTamam inanmadım ben de o zaman
- +1 yıl
İnanmazsan kırılırım.
Soran+1 yılYemin ederim troll değilim ya
Soran+1 yılHala inanmiyon
Soran+1 yılNe var alkol kokuyor işte
- +1 yıl
İnanmıyorum demedim...
Soran+1 yılBen hissettim
- +1 yıl
Yanlış hissetmişsin, olur öyle.
Soran+1 yılNiye dalga geçiyorsun gibi
- +1 yıl
Geçmiyorum, biraz yapım öyle benim.
Soran+1 yılYapımda emeği geçen herkese teşekkürler
Soran+1 yılEspri yapmak istedim ama olmadı mlsf
- +1 yıl
Buradan anneme, babama ve o geceki romantik akşam yemeğine saygılar, sevgiler. :D
Soran+1 yılRomantik akşam yemeğinde mi olmuşsun sen beni de leylekler getirmiş 😊✌🏻
- +1 yıl
Tabii. Biraz şeker ve iyi olan her şey. Nasıldı o unuttum. :D
Soran+1 yılKeşke anlasaydim
- +1 yıl
Keşke. Powerpuff Girls açılışı.
Soran+1 yılCahillik diz boyu
- +1 yıl
Yok ya. Bence benim bu yaşta hala bunu hatırlıyor olmam daha anormal. :D
Soran+1 yılyaşından başından utan adam!
- +1 yıl
Yoo. Oturup çizgi film izlerim, çok da keyifli. :D
Soran+1 yılPepee de izliyorsundur sen şimdi
- +1 yıl
Yok onu hiç izlemedim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zamanla bu duygunuzu yenebilirsiniz
00 Yorumla Her olaya her boka her muhabbete atla sende normallesirsin.
014 Yorumla
Soran+1 yılYok artık o kadar da değil
Soran+1 yılHer muhabbete atlamama gerek yok biraz sakin kalsam bile yeterli
Soran+1 yılAma benim duruşum bile hanım hanımcık öyle yapsam bana yakışmaz ki yani hanım hanımcık diyolar ben demiyorum
- +1 yıl
Yaa kziim ne olmak istediğine karar ver. İnsanlar ile rahat iletişim mi kurcan. O zmaan edebinle her muhabbete gir konusmaktan çekinme. Ama bunu yaparken dikkate et erkek milleti de yanlış anlar. Ölçümü ve sınırını sen belirle. Yaptıkça alışırsın insanlar ile rahat iletişim kurarsın. İlk olarak tanımadığın hem cinslerin ile muhabbet et otobüs durak v. s. zamanla rahat iletişim kurmaya başlarsın..
Soran+1 yılHemcinslerimle sıkıntı yok tanıdık tanımadık 10 saat konuşurum arkadaş olarak erkeklerle Dr konuşabiliyorum ama bir hoşlanti olunca ruhum bedenimi terk ediyor ruhsuz oluyorum 🙂
Soran+1 yılUtanıyorum işte benden hoşlanan benden hoşlanmayo bırakır diye hoşlanıyorsam da karşımdaki anlar diyr
Soran+1 yılBundan sonra böyle o zmaan
Soran+1 yılHiç yormadim zaten şimdiye kadar o yüzden şimdi zorlaniyom
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılEziksin bi de utangacim diye mi avutuyorsun kendini lol
013 Yorumla
Soran+1 yılEziklik ne alaka benden hoslananlar oluyor ama karşılık veremiyorum eziklik mi oldu bu
- +1 yıl
Senden hoslanan birileri olmasi seni daha az ezik yapmiyor ne yazik ki kelimenin tam anlamiyla her malin bir alicisi var zaten
Soran+1 yılEminim ki senin hiç bir problemin yoktur ❤️
Soran+1 yılBen ezik biri olduğumu düşünmüyorum ama bunu sana açıklamakla daha fazla da uğraşmayacağım.
- +1 yıl
Yoo var bir suru. Ama sunepelik bunlardan biri degil hehe
Soran+1 yılSenin ki Sütaş peynirlik sanırım ❤️
Soran+1 yılBir sürü sorunun varsa onlarla ilgilenebilirsin canım işin çok gibi duruyo ❤️
- +1 yıl
Bunun beni triggerlayacagini mi dusundun? Gurur duydum, gecemi guzellestirdigin icin tesekkurler.
Soran+1 yılHayır bebekim ufak bir tavsiye ❤️ KDKKWKDKWKSKWKSK
- +1 yıl
Ona dememistim ki:( neyse sus karsimda olsan dut yemis bulbul gibi kem kum edeceksin burada bana tavsiye veriyorsun gidiyorum ben hosca kal skrrt skrrt purrrrrr
Soran+1 yılHe Sütaş peynirlikkk
Soran+1 yılHelal olsun ben de seninle gurur duydum bebekk ne yaparsan hakkıyla yapacaksın işte böyle kızların gücü 🤜🏻🤛🏼
Soran+1 yılKarşında olsam seni bir severdim bu arada utangaç olduğum kadar iyi kız döverim
Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı. Bir yerden başlayarak utanç duygunu bastırabilirsin. Bir adım atman lazım ❤
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum ama çok zor 😥
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende utangaçım bu yaşıma kadar hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim
035 Yorumla
Soran+1 yılBen karşılık verebilsem o da yeter 🙂
Soran+1 yılBeğendiğim biri bana yürüyor ona bile karşılık veremiyoum
Soran+1 yılSana çevreden kız bulmiyolar mi bizim çevrede erkeklerin annesi avda hep
Soran+1 yılİşin vs yok mu
Soran+1 yılBu kadar karamsar bakma hayata
Soran+1 yılArtık hoslanirsan birimden adım at kaybedecek bir şeyin olmadığını düşün
- +1 yıl
İşsizim maalesef hayatta hiçbir şeye sahip olamadım işim yok sosyal hayatım yok arkadaş çevrem yok kız arkadaşım olmadı gençliğimi hep böyle geçirdim artık daha da zorlaştı çok içime kapandım zaten çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım böyle kaldım
Soran+1 yılPeki ayıptır sorması nasıl geciniyorsun
Soran+1 yılÖnce kendine bir iş bulman lazım bence
Soran+1 yılBir yerden başla
Soran+1 yılHayata o kadar da geç kalmış sayilmazsin
Soran+1 yılKuzenim de senin gibiydi 36 yaşında evlendi yeniden doğmuş gibi şu an çok aşık. darisi başına
- +1 yıl
Ben hayata geç kaldım kendimi yetersiz zayıf güçsüz hissediyorum 33 yaşındayım ama yetişkin gibi değilim büyük ihtimalle ergenlik döneminde psikososyal gelişimimi tamamlayamadım ve her yönden yetersiz kaldım utangaç çekingen pasif kaldım öz güvenim gelişmedi sosyal becerilerim iletişim becerilerim gelişmedi zaten kişilik olarak da içe dönük biriyim zamanla da iyice içime kapandım gençliğimi hep eve kapalı geçirdim bana bazı şeyler artık imkansız gibi geliyor
Soran+1 yılŞimdi ki çoğu gencin gençliği böyle geçiyor maalesef bence bu kadar umutsuz olmamalisim hayat devam ediyor kimsenin karakteri mükemmel değil herkeidn içinde bir çocuk yatıyor
- +1 yıl
Gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı hiçbir deneyimim yok tecrübem yok hayatım eksik kaldı ergenlik dönemi yetişkinlige geçişteki en önemli evre ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük biriyim hiç açılamadım çok içime kapanık kaldım sosyal olamadım ortamlara giremedim insanlardan kaçmaya çalıştım kendimi izole ettim ergenliğimde de böyleydim ve psikosyal gelişimimi başarıyla tamamlayadım kimlik oluşumu öz güven gelişimi sosyal beceriler iletişim becerileri bunların hiçbirini başarıyla tamamlayamadan yetişkinliğe geldim ve her şey yaşlandıkça daha da kötüye gitti resmen hayattan dışardan kopuk yaşıyorum 1 tane bile arkadaşım yok sosyal hayatım yok senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum hayatın dışında kaldım
Soran+1 yılAbin sen fazla düşünüyor olabilir misin
Soran+1 yılPsikososyal gelişimi sen nerden biliyon mesela
Soran+1 yılTakma bu kadar yani bazı şeylere bodoslama girmek lazım
Soran+1 yılAh vah çekmektense kendine bir iş ara. çevre önce şaşırır sonra onlar da alışır
Soran+1 yıl15 yaşında çocuklar çalışıyor kendine güvenmesen de güveniyor gibi davran
- +1 yıl
Bu durumda beni işe almazlar zaten senelerdir bir sürü işe başvurdum almadılar gençliğim hep işsiz geçti ayrıca utangaç çekingen içe dönük sessiz biri olduğum içinde işe girmekten insan içine girmekten utanıyorum öz güvenim yok benim gibi birini işe almıyorlar psikososyal gelişimi araştırdım hatta kişilik yapımdan kaynaklı maalesef içe dönük bir kişilik yapım var bu insanlara basit gelebilir ama insanın hayatını şekillendiren zaten kişilik yapısıdır
Soran+1 yılBenim de içe dönük yapım var ama aynı zamanda kafa da biriyim bence bunlarik alakası yok benim karakterim çok mu gelişmiş hayır sen acilen bu geç kalmışlık hissinden kurtulmalsiin gerekirse yardım alarak
- +1 yıl
Ben kendi hissettiklerime yaşam deneyimime ve araştırmalarıma dayanarak bunları söylüyorum demekki senin kişilik yapım benim kadar içe dönük değilmiş bir de çocukluk ergenlik ve ilk yetişkinlik dönemi çok önemli ben şimdi orta yetişkinlik dönemindeyim ve gelişimimi tamamlayamadım bu bence ciddi bie şey bunu kimse düşünmüyor araştırmıyor yabancı sitelerde makalelerde bunlarla ilgili bir sürü araştırma var kişilik yapısı çok önemli ve psiksosyal gelişim dönemleri de çok önemi
Soran+1 yılAbi haklı olabilirsin ama bu dönem geçmiş bitmiş artık bundan sonra böylece oturup napıcaksın biraz uğraşman lazım etrafındaki insanların gelişimleri gerçekten tamamlanmış mi sence her şeyi araştırdığını sanabilirsin ama bir uzman tarafından sana bir teşhis konulmadan karaları bağlamişsin olmaz ki böyle hayatta her şeyin bir çözümü vardır belki çok çok iyi olmazsın ama şu andan iyi olursun ya
Soran+1 yılBence sen kendine bulmuşsun bir bahane utangacım diye kendini hiç yormadan hayata devam ediyorsun bunu kırmaya yönelik bir çaba gosterebilirsin ben mesela bazen kendim bile sasiracagim şeyler yaparım en çok kendim sasiririm bu utangaçlıgi kırmaya çalışırım elimden geldiğince ama sen direkt olarak kabullenmissin keşke kabullenmek yerine harekete gecsen ve işe başladığında illa ki çok utanacaksin asagilanacaksin belki ama herkes bu zorlukları yaşıyor ve atlatıyor senin de bizden çok bir farkin yok sen de bu zorlukları yaşayıp atlatmalisin 33 yaşında 60 yaşında gibi konuşuyorsun yaşlanınca demişsin bi de yaşlılık nereden çıktı
- +1 yıl
33 yaşındayım orta yetişkin oldum artık pek genç sayılmam ama ergenliğimi gençliğimi hiç yaşayamadım herkes 15 18 20 li yaşlarda neler yaşıyor neler yapıyor ben o yaşlarda fa aynıydım evdeydim asosyaldim yalnızdım utangaç çekingen içe dönük sessiz olduğum için hep kendimi kapattım içime kapandım evde durdum açılamadım çok pasif öz güvensiz kaldım kendimi aşamadım utangaçlığım hiçbir zaman geçmedi ilkokulda ortaokulda lisede sıramdan kalkmazdım sessizdim kimseyle konuşmazdım arkadaşım yoktu tenefüse çıkamazdım oyunlara da almazlardı beni hep dışlanan biri oldum yani bana hiç basit gelmiyor utangaçlık ve çekingenlik hayatımı mahvetti hala mahvediyor hiçbir şey yaşayamadım en basit hayallerim bile içimde kaldı diğer insanlar gibi olamadım olamıyorum utangaçlık çekingenlik daha da arttı ben gençliğimi istemeyerek eve kapalı geçirdim bende isterdim gençler gibi dışarı çıkmak çalışmak gezmek eğlenmek aşk yaşamak ama olmadı başaramadım
Soran+1 yılSeni ikna etmek çok zor kafana her şeyi yerleştirmişsin yeniliğe kapalisin en doğru senin bildiğini düşünüyorsun bence bir yardım alarak bu durumu yenebilirsin
- +1 yıl
Bende diğer insanlar gibi hayatın içinde olmak çalışmak gezmek eğlenmek sosyalleşmek aşk yaşamak evlenmek isterdim ama olmadı olacağını da sanmıyorum çocukluğumdan beri içime kapanık pasif asosyal yaşıyorum istesemde açılamadım gençliğim böyle geçti gitti artık bana imkansız geliyor böylece yaşlanacağımı düşünüyorum
Soran+1 yılFarkındaysan sürekli kendini tekrar ediyorsun ezbere konuşuyorsun kafanda her şey belirli kalıplara oturmuş ve değişmek istemiyorsun değişimden korkuyorsun değişmek istersen yaşın geç değil kendini buna o kadar iyi inandırmışsın ki. sürekli ah vah çekiyorsun şu an senin benim gençliğim güzel geçmedi ama bunların acısını cikartacagim demen lazım. Çalışanların da gençliği çok mu güzel geçiyor onlar da şikayetçi çalışamayan da şikayetçi önemli olan bundan sonra ki tüm zamanlarını güzel geçirmek
Soran+1 yılHerkes gezmek eğlenmek ister ama bazen buna sorumluluklar engel olur bazen ruh halimiz mesela ben de bu yaz çalışmak istedim ama sırf kız olduğum için çalışmamı istemediler zaten utangaç birinin önüne cinsiyeti engel konuldu buna boyun egebilirdim ama karşı gelip istediklerimin peşinden gitmeyi seçtim aynı şekilde bundan sonra ki zamanda kendini aşmak senin elinde bu hayat senin ve bir tane hayatımız var
- +1 yıl
Beni anlamıyorsun kimse beni anlamıyor ben başaramıyorum adım atamıyorum kişiliğim engel oluyor çünkü hayata çevreye sosyalliğe uyumsuzum kendimi dışarıya hayatın içine ait hissetmiyorum çocukluğumdan beri böyleyim sonradan böyle olmadım zamanla daha da ilerledi ben hep istemsiz bir şekilde utangaç çekingen içime kapanık sessiz asosyal biri oldum hâlâ istemeyerek böyleyim kişiliğim hayatımı böyle şekillendirdi ve kontrol edemiyorum yaşamayı beceremedim hayata tutunamadım iş hayatı sosyal hayat aşk hayatı hepsi bana imkansız geliyor 10 15 18 20 yaşlarında da aynıydım 33 oldum hâlâ aynıyım hiçbir zaman açılamadım hep böyle kaldım ve bu yaştan sonra da bu değişmeyecek ama çocukluk ve ergenlikte bu değişebilirdi çünkü dediğim gibi psikososyal gelişim evreleri önemli ve her bir aşamayı başarıyla tamamlamak bir sonraki aşamaları da başarıyla tamamlama yeteneğini artırıyor
+1 yılilk önce özgüvenini yerine getireceksin. Kendini seveceksin, kabulleneceksin. Sonra yavaş yavaş arkadaşlarının arkadaşlarıyla tanışmaya çalış biraz öyle takılın derim. Bir iki haftaya geçer.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenim çok değişken moduma göre ama hoşlandığım bir erkek olursa 0 a iniyor
Hiç kendini kasma rahat ol. Karşındaki insanın senden farkı yok. Konuşmaya başladıkça kendini aşıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
+1 yılinsanlarla iletişim kurmayı denemedikçe çok zor :/
05 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne gidicrm
- +1 yıl
olabildiğince gitmeye çalış aksi takdirde zamanla daha da zorlanırsın.
Soran+1 yılBakalım 🙂
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun umarım istediğin gibi olur
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılUtanmayi birak yasin oldukça buyumuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun 🙂
+1 yılBende oyleyim zamanla acilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar zamanla
- +1 yıl
Ne kadar hasir nesir olursan insanlarla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSu an yokmu sevdigin falan
02 Yorumla
Soran+1 yılBen şu ana kadar kimseden çok hoşlanmadım görünce beğeniyorum ama sürekli düşündüğüm kimse olmadı henüz
Soran+1 yılZaten yoğun bişey hissedersem birine karşı kaçıyorum hemen ve unutuyorum 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaçlık çok kötü bişey kişilik yapısı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve aile baskısı da olunca 🙂
Cevap sahibi+1 yılİnternetten tanış ancak olur
Soran+1 yılYok ya güvenemem
+1 yılKonisabiliriz istersen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUtanma
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılPisi pisi psikopat
- +1 yıl
Yavas yavas utanmani asacak girisimlerde bulun
Soran+1 yılMesela gülümsemek olabilir di mi
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılaferin hep utangac kalacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece erkeklere karşı 🙂