Eskiden flört diye bir kavram yoktu kişiler eğer birbirinden hoşlanıyorsa gidip direkt olarak çıkma teklif edilirdi
Eskiden flört diye bir kavram yoktu kişiler eğer birbirinden hoşlanıyorsa gidip direkt olarak çıkma teklif edilirdi
Sevgilimle konuşmaya başladıktan 1-2 ay sonra çıkma teklifi etsem cevabın ne olurdu dedi ben de etme demiştim. Aramızda bir şey olursa belli olur zaten gerek yok demiştim. Keşke etseymiş. Bir süre sonra ikimiz de tam olarak sevmeye başladık ama sevgili miyiz değil miyiz emin olamadık. Sonra baktık olacak gibi değil ikimiz de artık sevgiliyiz dimi diye onay aldık 😂 bu anlattıklarım da 6 ay öncesine ait çok uzak bir zaman değil yani. Şimdilerde sevgililiğin adı flört oldu ama sorumluluklar kalktı. Sevgili olunca ayrılmak istiyorsan yüz yüze söyleyemiyorsan bile en azından saygılı bir şekilde ayrılık mesajı yazarsın. Flörtte öyle mi? Adam herhangi bir şeyi beğenmeyince ya engelliyor ya da birdaha sana hiç cevap vermiyor kayıplara karışıyor. Çok vahim bir durum. O yüzden bence eskilerin yaptığı gibi yapmak daha iyi.
Kalmalı. Güzel dönemlerdi. Şimdi laçka ilişkiler var. Konuşacak kişi, seçenek vb gibi yeni kavramlar çıktı. Eskiden birini beğenir, peşinden gider onu kazanana madar mücadele ederdin. Şimdi bu olmadı mı? Başkası var kafasıyla ilişkilere saygı kalmadı.
Cevap
17Cevap
Uzun uzun yıllardır böyle bir şey yok diye biliyorum. Mazide kaldı onlar.
Bu gün küçük oğlum anlattı şoka girdim, kız arkadasi fackbudy olmayı teklif etmiş ona yeni nesil ne yiyor ne içiyor bu kafadalar anlamıyorum.
Çocuğunuz orta okula mi liseye mi gidiyor? Yeni nesil pek kötü haklısınız.
@AslıÖzlemTükengün 12. Sinif
Çıkma teklifi de bana göre değil. Elin herifi geliyor dan diye teklif ediyor. Evet demek için hiçbir sebep yok djdjd
Bu geleneği yaşatmam lazım benim. Bu gece siteden bir pembeliye merdiven fotosu atıp benimle çıkar mısın? Diyeceğim..
Çok kalmadı günümüzde. Seni seviyorum ile başlayıp bir kısa mesaj ile bitiyor sevgiler artık
Bence o da mortingen strasse olmuştur. Hiç denk gelmiyoruz şu sıralar
Sen etmiştin🙄 hadi bir daha et😄
Evet kaldı. Bence öylesi daha iyiydi.
Bence net geri gelmeli. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil yahu. Sen gelinlik bakarken o sana "sen yanlış anamışsın biz sadece konuşuyorduk" diyebiliyor :D
Belki de yanlış anlamıştır 😂
@YarabantlıRakıŞisesi bunu bi tık üstü üç çocuktan sonrası :d
Çocukları da yanlışlıkla yaptım diyebilir kdkkd
arkadaş yanlışlıkla yaşıyor :D
Ne zaman düzelecek bu düzen Hayrinella
@YarabantlıRakıŞisesi valla maymunlar taş devrine ulaşmış bile. düzeni değiştirse değiştirse onlar değiştirir :D
Yav birini beğeniyorum diyelim anlıyorum ki sonu yok. Tak topuk hemen. Darwin sonunda haklı çıkacak diye korkuyorum 😂
Kalmadı kimin eli kimin cebinde belli değil artık bu zamanda. Özür dilerim ama flört sürtmenin diğer adı netlik desen yok ne istediğini bilmiyor say say bitmez o zihniyetlilerden Allah herkesi korusun😁
Bence dünyanın en boş olayı flört olayıdır neydiği belirsiz ayni anda bir suru flortu olan var bence çıkma teklifi daha iyi gibi en azından net ve şeffaf bir şey
kalmadı. bir bakmışsın şıp diye manitan olmuş, bir teklif falan yok ortada. gerçi böyle daha iyi ya biri bana çıkma teklifi etse muhtemelen gülmekten komaya girerdim.
Çıkma teklifi diye bir şey kalmadı.
Şimdi, flört evresinde yeteri kadar samimi oluyorsun zaten.
Daha sonra çıkma teklifine gerek kalmadan sevgili oluyorsun :)
kesinlikle geri gelmeli.
ben oturup muhabbet edeceğiz sanıp basketbol şortuyla gidiyorum kız elbiseyle topuklu ayakkabıyla falan geliyor, meğersem flörtleşiyormuşuz falan filan.
Olsa çok güzel olurdu. İnsan netleşirdi. Geçen anlayamadığımdan sorduğum flört sevgili farkı soruma çeşit çeşit cevap geldi. Kimse ne yaşadığını bilmiyor bence😂😂😂
Keske kalsaydı. En azından neyın ne oldugu bellıydı.
Yok flort mlort abuk subuk hal aldı bu işler.
Öyle bişi yok artık. Flört ederken kız "şimdi biz neyiz" diye sorsa üff bbeni boğuyorsun havaları olur
Benim yaşımdaki bireyler için çıkma teklifi kavramının kaldığını sanmıyorum. İlişki zamanla oluşur. Benimle çıkar mısın teklifini saçma buluyorum.
Kalmadı ben günlük hayatta da duymuyorum ilk kez çocukken Acemi Cadı dizisinde duymuştum :D Ayşegül benimle çıkar mısın diyordu ahjsd
Şimdi daha kötü kimse kimse teklif bile edemiyor
Günümüzde aşk diye bir şey kalmadığı için çıkma teklifi diye bir şey de yok artık
En İyi Cevap