Sildikleriniz ikinci bir şans isteyince veriyor musunuz?

Var silmek zorunda kaldıklarım da var isteyerek sildiğim insanlar da var. Ben genelde birini hayatımdan çıkardığım zaman tekrar geri alamıyorum. Alıyor gibi görünebilirim ama kalben asla olmuyor. Aşkla bağlı değilsem elbette.
Evet sildiklerim var. O sildiklerim asla bir daha yakınımda dahi olamaz. Bırak ikinci şansı onlarla iletişimde olanlarla dahi iletişimi kesiyorum.
Cevap
22Cevap
Evet çok var
Sildiğim birini bir daha asla hayatıma almam..
Artık olmaz olur mu silinmeyi sonuna kadar hak edenler
Çok kişi var. Pişmanlıkları, eski günlere dönme istekleri de gram umurumda olmuyor, sildiysem bitmiştir.
Var ve veda ettiklerime ne olursa olsun şans veremem.8-10 yıllık arkadaşlarım var konuşmadığım
Sildiysem zaten gerçekten geçerli bir sebebi var ki silmişimdir onun için ne ikinci şansı vermeyi düşünürüm ne izin veririm.
Evet var, vermiyorum. İkinci şansın bendeki tanımı, bir kere ağzıma s*çt*n yetmedi gel bir daha s*ç demektir o yüzden gerek yok.
Kesinlikle görüşmüyorum silinenle selam dahi verip almam aynı ortama ben sonra gelsem bile gitmesi gerektiğini söylerim ve gönderirim
Sildim var ve sildim kişilere bir bir daha şans vermiyorum
Geçmişi tekrar yaşamaya çalışmak güzel değil olmuyor
Artık çok kolay insan siliyorum herkes ikinci şansı hakader ama üçüncüsü asla olmaz
İstemeyerekte olsa... böylesi daha hayirliymis.
Silersem geri dönüşü olmuyor. Evet sildiğim biri var.
Sildiklerim var. Gidip gelmem ama toplum içinde de mecbur kalıyoruz bazen mesafeli olurum.
Çok kişiyi sildim. 2. şansı da vermedim biri haricinde. O da saflık dönemime denk geldi.
Sildiğim insanlar var ve bu durumdan asla pişman değilim bu konuda oldukça katıyım.
Hayatımda ilk defa tam tersini yaptım , yapmasaydım olurmuş. Sildiğinde kalmalı her şey herkes
Genelde hayır. Benim için ikinci şans olmaz. Ama yine de büyük konuşmak istemem.
Kolay kolay silemiyorum, fazla iyi niyetliyim galiba bilmiyorum
Sileli çok oldu, yeni birilerini almayı da düşünmüyorum.
Çok var ve maalesef loto değilim tekrar şans vereyim
Nope bir kere gittiyse gelmez
Çok kişi var.
Herkes 2. Bir şansı hak eder evet ama bir daha o kişiye karşı eskisi gibi samimi hissedemiyorsunuz. Artık yabancı gibi geliyor ister istemez
Herkes 2. bir şansı hak eder ama aynı hatayı bile bile yapmadığı sürece
Elbette var sildiğim insanlar gözümde kayboluyorlar onunla aynı ortamda olsam bile sanki o bir hayaletmişte ben onu görmüyormuşum gibi davranıyorum
Çok sildim. Çok da sand verdim
Ama şimdi tamamen yeni bir sayfa açtım.
Tamamen silmişsem zaten ikinci şansı hak etmiyordur gözümde
ben 10 defa da veririm de kadınlar gitti mi dönmüyorlar işte sorun orada.
Var ya ama onlar silindiklerinin farkına varmıyor genelde 😂
Silmedigim insan yok ki
silersem sans falan yok
Hiçbir zaman ikinci şans vermem
Yok insan kaybetmeyi sevmem.
Sildiğim çok fazla insan var.
O aptallık bir kere yapılır
Evet sildim bugün birini 🙂
Sildiysem tekrar muhatap olmam.
Herkesi sildim kimse yok
Var vermiyorum 😒
sildigim insanlarda muhakkak birsey gormusumdur, ikinci sansta neymis ahdhjefns
Sen ve arkadaşların
Biz ne alaka
https://resimyukle.io/r/bHF6z7bxJq
@pilly_bhebek
Eyvallah. İyi günler
Herşeye neden aramak çok sıkıcı geldi.
Birincisi özelim hakkında konuşmayı sevmem. İkincisi onun hayatında biri varken burada hakkında konuşmak doğru değil. O yüzden iyi günler dilerim.
Artı biz sevgili değildik değil mi onur , ayrılmak için önce sevgili olmak lazım meraklı arkadaşa bu bilgiyi de verelim.
Ne diyorsan doğrudur.
Sildiğim çok kişi var
Çok kardeş çok.
var.
Çok kişi var
varr
Var.
Evet var
Yooo
Sileceklerim var
Bir sürü kişi var
Hayır