KS'de ve İnstagramda konuştuğum bir sürü herif var ama hiçbiriyle sevgili olma adımına gelemedim? Karşı cinsle ne konuşulur?

28 yaşındayım. Bu zamana kadar karşı cinsle sadece telefonda sosyal medya aracılığıyla tanışıp flörtleşmenin ötesine geçemedim. Dış görünüş olarak beğenilen biriyim. Profile makyajsız halimi de koyarım. Makyajlı halimi de koyarım. Makyajsız ve makyajlı halim her erkeğin olmasa da bazılarının ilgisini çekiyor. Gerçek hayatta sosyal değilim. Hiç öyle çok arkadaşım olup da her yere gezmedim. Ortamlara girmedim. Hem çevrem yoktu hem ailem sevmezdi hem de ekonomim yetmedi. Sosyal medyadan bir sürü arkadaşım evlendi. Eskiden ön yargılıydım ama artık değilim. Millet böyle tanışıyor.

Sosyal medyadan istek atıyorlar onaylıyorum. Tanışma faslından sonra sevgilin var mı yok mu olayına geliyorlar yok diyorum. Sohbet burada kalıyor. Sonra zamanla ben internette gördüğüm bir paylaşımdan, güncel konulardan siyaset, politika, ülkenin durumu ve onun ne düşündüğü, gelecek planlarım ve onun gelecek planları neler, biraz ailelerden bahsetmeceden sonra böyle devam ediyoruz. Gündelik hayatta karşılaştığım bir sorun hakkında biraz hararetli öfkeli konuştuğum zaman ve deminki konularda konuştuğum zaman ilişki basit bir arkadaşlığa evrilir gibi oluyor. Telefonla konuşmak istiyorlar. Ben evde kendimi rahat hissetmediğim için genelde reddederim. Yazışalım daha iyi derim. Konuyu c1n5elliğe geldi mi m4sturb4sy0na geldi mi biraz sohbet canlanıyor ama ben sonra ben bunları böyle rahat rahat konuşamam diyorum.

Biz bu t4ş4k sahipleriyle sürekli c1n5ellik hakkında mı konuşacağız? Ben internetten konuştuğum adamdan bunları konuşacak kadar etkilenmiyorum. Belli bir sürecin geçmesi lazım. Gündelik hayattan herhangi bir konudan konuşmayacak mıyız? Ben mesela edebiyat mezuyum. edebiyat da konuşurum felsefe de siyaset de tarih de konuşurum. Ama böyle entelektüel seviyesi yüksek konular da gitmiyor.

KS'de ve İnstagramda konuştuğum bir sürü herif var ama hiçbiriyle sevgili olma adımına gelemedim? Karşı cinsle ne konuşulur?