Dün arkadaşlarım aradı birlikte kadıköye gidelim Beşiktaş'a geçeriz dedi tamam dedim çıktım akşam 11 gibi geldim bana nerdesin dedi söyledim bana haber niye vermedin dedi ne var bunda dedim benden sonra geliyosun. ve benim haberim yok. Sinir mi ediceksin beni diye çıkıştı sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
E tabii ki iki tarafta birbirine nereye gittiğini nereden geldiğini ya da saat kaçta gelip gittiğini söylemesi gerekiyor, bu aynı şekilde eşiniz için de böyle sizin için de böyle söylemedikten sonra evlilik yapmanın ne anlamı kaldı o zaman herkes kafasına göre hareket etsin.
Ancak bunu bir zorunluluk ya da kölelik olarak görmeyin aile bağlarını vermiş olduğu bir sorumluluktur bu eşiniz her gün arkadaşlarıyla dışarı çıksa ya da eve durmadan geç gelse size haber vermese kafasına göre davransa kabul eder misiniz?
Netice olarak sorunun cevabı evet00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabi insan karısının nerde olduğunu ne yaptığını merak etmezmi bilmek istemezmi aynı şekilde insan kocasının nerde olduğunu ne yaptığını bilmek istemezmi bu çok doğal bişey kim kime soruyosa diğeri cevap vermeli şurdaydım diye bukada basit ha ama soru şekli kötüyse sertse veya sorgu sual gibiyse bu yanlış ama normal bi şekilde nerdeydin ya da merak ettim nerdesin ya falangibi söylenmeli azda ilişkiye bağlı mesela nerelerdeydin denebilir ama kişiden kişiye değişir bazısı iyi karşılamayabilir ya da tam tersi dediğim gibi aranızdaki şeye bağlı bu arada evlenmek çok önemli dinimizde ve bi hadis bile var peygamber efendimiz (asv) evlenmek dinin yarısını tamamlamak diye hadis varhadis ya böyle ya da buna benzer bişey emin olmadığımdan kesin bişey diyemem
03 Yorumla- +1 yıl
Kocana çok iyi bak dinimizde kadının kocasını razı etmesi hakkında google dan araştır bi bak ya da youtube tan kerem önder hocayı ya da hüseyin çevikten bakabilirsin
- +1 yıl
Kadının kocasını razı etmesi gerek aynı şekilde adamında karısını eşini razı etmesi gerek ikisinin birbiri üzerine hakkı var ki bu hak konusu bi baba veya anne çocuğa kötü davransa dövse ya da zulüm etse ve çocuk veya yetişkin o çocukları rabbi için bişey demezse rabbinin rızası için bişey demeyebilir ama hakkını ahirette isterse alabilir isterse affeder demek istediğim haksızlık yapan kim olursa olsun karşısındakide kim olsa genede hakkını alma hakkı vardır dinimizde çocuğun anne ve babanın sözünü dinlemesi o kadar önemliki aslında bunuda araşırmanı tavsiye ederim bu arada konu nerden nereye geldi ama olsun bilgi edinmiş olduk
- +1 yıl
Şöylede yapılabilir mesela kadın ya da adam habersiz çıktı birden arkadaşlar çağırdı şuraya gidicez dediler işte o zaman telefon açıp adamın ya da kadının haber vermesi gerek ben şuraya gidiyom az geç gelirsem merak etmek diye mesela ya da eve gelindiğinde soran kişiye normal şekilde şurdaydım diyecevap vermek ama bence en doğrusu burada telefonla haber vermek
Evli çiftlerin sorumlulukları var ve siz bu sorumlulukları hiçe saymışsınız resmen
Yani adam söylenmekte haklı başınıza bir şey gelse kime gidecek sizi kime soracak hiç düşündünüzmü bunu
Eve gece saat:11, de geldiğinizi söylemişsiniz bu da haliyle onu kızdırmış kim olurda olsun erkek kadın fark etmez o saate gelene herkes çıkışır kızar seni sevip merak etmemiş olsaydı o zaman sevmiyor kocam beni derdin bu seferde00 Yorumla
+1 yılErkekler habersiz çıktığında zaten ‘ aldatmak ‘ için gidiyor , kadınlar aynı şeyi yapmıyor.
O yüzden asla ama asla hesap verme.
Şöyle bir baktım da kendi soyadını kullanıyormuşsun takdir ettim.
Ben evli olmadığım halde , babamın soyadını kullanmıyorum dava açtım annemin soyadını aldım.
Güçlü ve özerk kadınlara ihtiyaç var ülkede.
Fazla hesap sorarsa da boşa gitsin.
Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın niye evlilik yapar onu anlamıyorum zaten.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
94
Cevap
92Cevap
- Aile & Toplum konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette sürekli rapor vermek zorunda değilsin
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce, babanın evindeyken de eve 11de gidebiliyor muydun? Cevabın hayırsa o zaman evet haber vermek zorundasın.
Eğer cevabın evetse şunu diyeceksin "beni babamın evinden akşam ezanından önce evde olan, temizlik robotu olarak almadın. Ben hep böyleydim, sen bunu sevdin bunu aldın. Beğenmiyorsan boşan, biz seninle birlikteyiz. Bunun anlamı benim özel hayatım bitti değil, sadece seninle yaşantimi birleştirdim. Ben hala benim, sen hala sensin, ikimizin de ayrı özel hayatları var."04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce babamun evinde kalmıyordum kendime ait bir evim vardı klasik ezik türk çomar aile yapısına dahip teğipim
- +1 yıl
E o zaman zaten özgür biriymişsin neden kocanı karşına alıp çoktan söylemedin
Soran+1 yılYa o ne zaman nerden geldiğime takılmıyor. Ona söylemelimişim işte arkadallar ile dışardayım gihi
- +1 yıl
Bir söylesen fena olmaz hani akli sende kalmamış olur
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet vermelisin. Bakkala markete giderken değil belki ama gezmeye bir yerlere gidiyorsan haberi olmalı. Gün boyu arkadaşları ile gezecek olsa ve gecikse sana haber vermese muhtemelen sen de aynı tepkiyi verirsin.
Başına bir şey gelse ya da haber alamasa senin en son nereye gittiğini, kimlerle gittiğini bilir orada arar. Biri ile hayatını birleştirmek beraberinde bazı sorumlulukları getirir. Hayatında kimse yokmuş gibi davranamazsın.20 Yorumla
+1 yılBuradan anladığım kadarıyla eşinize haber verseniz bir sorun etmeyecekmiş. Bence tartışmaya girmek yerine bir daha ki sefer eşinize haber verin derim. Böylece tartışma içine girmemiş olursunuz, hem eşinizin içi rahat etmiş olur. Ona da hak verin bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 11 de geliyo olman kasum bisey olsada kari kocasini haber vermek zorundasin. Bi hayati paylasiyosan insan hayat arkadasindan haberdar olmali. Ayni durumu o yapsa sende ayni tepkiyo verirsin. Empati kur. Adamdan izin almamissin izin al dememis sana haber vermeni beklemis bi kotuluk yokki. Unutma hastaliginda sagliginda yaninda o olcak arkadaslarin değil... Bence tartisma konusu yapmayin bunu ama sende bidaha daha dikkstli olcagini soyle. Birbirinizi üzmeyin boyle bisey icin
00 YorumlaKatii kural olarak görmemek gerekiyor. Ama empati yapmakta yarar var. Aynı şekilde eşin habersiz bi şekilde gecenin bi vakti geldiğinde merak ve korku olur ( olmazsa zaten o evlilik olmaz)
Haber vermeyi ataerkil ya da zorunluluk olarak düşünmemek gerekyr. Malum zaman malum dönem maalesef başına bir şey gelse eşinin seni nerde arayacağını bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.🤷🏻♀️00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı bir entrika yapmıyorsan neden haber vermiyorsun ki? Evli olunca güven olayı temellimi oluyor güven tek kullanımlık paraşüt misali her iliskinin temeli kazanılması gereken emek isteyen bise devamlılığı olan !!! Mesaj atıp arasan ölmezsin önceliklerini gözden geçir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil. İkimiz de birinizden sorumlusunuz. Senin ablına bir eşy gelse baban ile annen ilk eşinin yakasına yapırlar. Nasıl bir kocasın sen, eşinin nereye gittiğinden haberim yok mu diye söylenirler. İkiniz de birbirinize haber vermek zorundasınız.
10 Yorumlaİzin almak ile haber vermeyi karıştırıyorsunuz, ilk bunun ayrımı yapılması gerek. Evliysen, eşinin bilmesi hakkı değil mi? Haber etmek zorundasın, merak etmesi, nerede olduğunu bilmesi çok doğal. Evlisiniz çünkü sorumluluk bu iş.
20 YorumlaSiz evlisiniz. cocuk oyuncagi deyil bu is. Esine kadinda erkekte haber vermeli nereye gittigini ya da ne yaptigini.
Eger boyle olmaz ise ortada evlilik kalmaz. Bagimsiz hayat isteyenler evlenmemeli
10 Yorumla
+1 yılKadınları anlamıyorum gerçekten. Sanki kocası zulüm yapıyor.
Nereye gittiğini söyle demiş evlilikte olacak bu @amk. Bir ege fitness sözü der ki , 'ben böyle isteseydim giderim teraneye'
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıldüne kadar babana hesap verirken , ne oldu seni silkeleyen adama hesap vermiyorsun .
sus edebinle otur.
24 Yorumla
Soran+1 yılBabama da hesap vermiyordum çünkü k mesleğim ve kendine ait bir evin vardı
Soran+1 yılSenin gibi doğunun ezik kürdü değiliz yani
- +1 yıl
:)
yahu sitede en son denecek adamı kürt yaptın ...
ayrıca selanik girit göçmeni dogma buyume izmirliyiz.
konusacak laf bulamayınca sacmalayım ama harbı sacmaladın :)
Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Tabiki vermelisin
Yarın nie aldatıyor deme!
Eşin sonuçta baban olsa verme yani haber.
Güzel bir sofra ve yemek vs bir daha dikkatli olacağını diyerek gönlünü alabilirsin
Yemek olmasa başka bir şey planla derim. Eş eştir.00 Yorumla
+1 yılbence evli insanlar attığı her adımı biri birlerine söylemesi lazım neticede evlilik beraberliktir ve beraberliyi hak ede bilmek iç herşeyini paylaşman lazım yoksa bu sadece kağıt üzerinde beraberlik sayılır emellerde deyil
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi ilişkisine göre değişir. Benim eşim benden izinsiz çıktığı gün o evliliğimizin bittiği gün olur. Anladığım kadarıyla kocan da muhafazakar bir adam ama dua et bu durumu tartışmaya sunacak kadar da hala seni seviyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesele gece yarısı eve girmense bunu sorun etmemeli, arada bir kafa dağıtmak gerekiyor ama sorun senin haber vermemen ve eşinin bunu bilmemesi ise bence haklı. En azından nerede olduğunu bilir, başına bir şey gelse haberi olur, ne de olsa evlisiniz.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce de pek doğru değil bu ama evlendikten sonra gerekirse aldığın her nefesten dahi eşinin haberi olacak bana, toplumumuza ve dinimize göre
12 Yorumla- +1 yıl
Beni sinir etmeye mi çalışıyorsun.. ben başkasıyla öpüşen değil kocasıyla opusecek bir kız arıyorum bu Jordan değil ki?
+1 yılİzin almak ve haber vermek çok farklı olaylar. Sen bir bireysin ve kendi düşüncelerin var kimseden izin almak zorunda değilsin lakin o senin eşin ve seni merak etmesi gayet normal, ailemize bile dışarı çıkarken “baba şuraya gidiyorum” deriz. Bu izin değil merak etmesin diye bilgilendirmedir
10 Yorumla
+1 yılGece yarısı eve gelince sinirlenmemesi abes olurdu. Haber etmeden bir yere gidilir mi? Evliliğin de sorumluluğu var. Eşiniz haber vermeden çıksa ve gece 11'de eve gelse siz sakin kalacaksınız sanırım.
10 Yorumla
+1 yılEğer ir birlikteliğiniz varsa İkiniz de birbirinize söylemek zorundasınız o zaman madem bu Sizin hoşunuza gitmiyorsa evlenmeyecektiniz maalesef böyle şeyler var yani olmalı da yani bence
00 YorumlaÇok basit bir konu aslında. Kizmiz olabilir kiskanmis merak etmiş olabilir. Söylersin böyle böyle oldu diye. Arada bir onunla da dışarı çıkın beraber geç gelin eve. Bence yumuşar zamanla
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kadın kocasının haberi olmadan gece 11 e kadar dolasamaz, sen ondan sorumlusun haber vermeliydin
02 Yorumla
Soran+1 yılDolaşır.
- +1 yıl
Bazen özgürlük medeniyeti çok abartiyorsunuz cahil yobaz insanın teki sizlersiniz
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Onun soyadını taşıdığın sürece evet arkadaşın veya abin veya kardeşin değil eşin bu saygısı yoksa evlilikte olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi soyadımı kullanıyorum
+1 yılİzin almak zorunda değilsin ama haber vermek zorundasın. O senin hayat arkadaşın, kimseye söylemesen ona bunun için zorundasın. Aynı şeyi onun yaptığını düşün ne hissedersin?
00 Yorumla
+1 yılObjektif düşünüyorum şu an siz evlenmişsiniz artık ortak bir yaşamınız var birbirinizden haberdar olmanız gerekiyor. Bence haber vermeliydiniz. Haklı eşiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt boşarım. Habersiz gece yarılarına kadar gezmiş kocayı adam yerine koymamış bçr de burada şikayet ediyor. Mülayim adamlara bak kimlerle evlenmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşan sen erkrk boşabmak istediği zsmsn iyi bir nafaka oturudğu ev ve malların yarısını veriyor hadi boşan djendje
- +1 yıl
Yazdıkların boynuz yemekten iyidir. Brn boşadım bir tane nafaka da vermiyorum. Her şeyimi de evlenmeden önce aldım anca havasını aldı ki para pul önemli değil her türlü boşarım
Kusura bakma ama haklı. Evlisiniz, ikinizin de sorumlulukları var. Ayrıca merak etmiştir ülkede neler neler oluyor.
10 YorumlaEvlilik kim kime, dum duma olmaz. Sen haber vermezsen, o haber vermezse sonunda evlilik biter. Olan çocuklara olur. Ama anlattigin kadarıyla sen haksızsın.
00 YorumlaŞu haber verme olayında erkekler bahane arıyorlar diye düşünüyorum. Oğlum bile soruyor biraz gecikince laf ediyor 🥴😌
10 Yorumla
+1 yılİmm evliligin kuralı gibi bir şey. Geçmiş olsun.. simdiden böyle. Ve hep böyle olacak. Kişisel alana asla saygı olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan haklı. Eşlerin birbirine nereye gittiğini haber vermesi gerekiyor. Siz ev arkadaşı değil hayat arkadaşısınız.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılHesap vermek gibi değil de haber vermelisin. Aynı evi paylaşan insanlar birbirlerine merak etmemeleri için haber vermeli
00 Yorumla
+1 yılEn azından haber verilebilir gün içinde hiç konuşmuyor musunuz ki. Aradığında veya mesaj attığında söyleyebilirsin.
00 YorumlaSeni. merak etmiş olabilir başına bir şey geldi mi diye. O çiksa gezse senin bilgin olmasa sen merak etmezmisin onu?
00 YorumlaKocam bana böyle demiş olsaydı bnde derdim.
Kusura bakma senden izn almayi unuttum falan die laf sokardm o ne öyle ya00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılEvet canım söylemek zorundasın eşin sonuçta ne yapıyorsan bilmeli hatta müsadesi yoksa gitmemelisin bile bence adam haklı
00 Yorumla Gittiğimiz her yeri soruyor eşim
Haberi olsun ne olur olmaz başına bir iş gelir takipten ziyade haberdar olması00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNerede ve kiminle olduğunu söylemen gerekir. Açık olmadığında güveni sarsılır, içine kurt düşer, kafasında bişeyler kurar.
00 Yorumla
+1 yılEvet haber vermelisin evlisin adamın en azından senden haberi olsun başına bir iş gelse kim koşacak yanına, şakaya alıyorsunuz galiba evliliği.
00 YorumlaYalan ya. Evli değil bu, "böyle olsaydı siz ne tepki verirdiniz" minvalinde bi soru bu. Bu yaşta gezen tozan kadın evlenmez.
00 YorumlaHer iki taraf haber vermek zorunda bilmeliler lazım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. merak etmemesi için haber vermek lazım evlisiniz sonuçta. kötü bir şey değil bu.
10 YorumlaKocan demi bu eminsin. Ev arkadaşı, yataknarkadasi olan koca değil 🤣
Nikahına var ve hayatı paylaşıyorsunuz mecbursun. O da sana söylemeye mecbur. Mecbursun. Anladın mı? Kafana gire haraket edemezsin evliyken.13 Yorumla
Soran+1 yılYazı yazmayı öğren önce
Soran+1 yılKanka yazım yanlışların gözümü kanattı dikkatimi vermedim. Cevap olarak vallahi ediyorum kafama göre fjwldkd
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki söylemek zorundasın söylemeyeceksen ne diye evlendin bu ne şimdi?
13 Yorumla- +1 yıl
Uzat ağzıni kız, bal surecegim
- +1 yıl
- +1 yıl
Uzattn ni
Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. adı üstünde Kocan. dikkat edersen neden izin almadın değil neden haber vermedin diyor adam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilikte birbirinizden haberdar olmanız gerek sevgililik dönemine benzemez bu
10 Yorumla
+1 yılSöylemek zorundasın aynı evde yaşayanlar söylemek zorunda kalıyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. olm ne gizliyosun ki soylemiyorsun? soyle yani nolcak sanki
10 Yorumla
+1 yılEşin haklı bence ya , haber vermelisin sonuçta dünyanın binbir türlü hâli var
10 Yorumla
+1 yılGecenin köründe eve gireceksen adamı koca yerine koyup haber vereceksin
11 Yorumla- +1 yıl
Lanlı falan konuşma ağzını topla
- Aile & Toplum konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır zorunda değilsiniz ama nerede olduğunuzu bilmek hakkı bence. ya başınıza bir iş gelirse diye düşünmeden edemiyordur adam ona da hak vermelisiniz bence.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHesap vermek zarunda , evlendikten sonra bekar hayati yasayamazsin
01 Yorumla- +1 yıl
Bendr İstanbul d kaliyorum soyleseydin kahve ismarlareim size
Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Bu birbirinize verdiğiniz değeri gösterir. Bu değeri vermicekseniz evlenmeyin !
01 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet bilmeye hakkı var. O aynısını yapsa seninde zoruna giderdi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaber vermen gerekirdi en azından bir mesaj atıp canım arkadaşlarla şuraya gidiyoruz diye
00 Yorumla
+1 yılYani haber vermen gerekirdi gerçekten de senin yaptığın da olmamış eşin çıkışmak da haklı biraz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu öyle şey kafana göre gez takıl evlilik kurumu nedir ki zaten. :))))))
00 Yorumla
+1 yılE bir zahmet. Kafana göre hareket edeceksin madem neden evlendin?
00 Yorumla
+1 yılHakli bence izin almak değilde haber vermelisin merak edebilir o da sana soylemeli bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo neden soyliyecrksin ki elin adamı sonuçta sana neckarisir
00 Yorumla - Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği