ESKİ ERKEK ARKADAŞIMIN AMACI NE OLABİLİR?

2 Senelik ilişkimiz vardı,3 kere aynı şeyi yaptı, kendisi geldi söz verdi, emin misin dedim, yapamıyorum edemiyorum barışalım dedi şartlı kabul ettim. Lakin zorlasada yapamadı, sosyal medya de bir kadın yüzünden ayrıldık o zorladı beni güzelce ayrıldık ama sonu kötü bitti. Kötü şeyler söyledi,2 sene emek vermiştim rüya gibi ilişki yaşamıştık. Güzel çekici kariyer sahibi bir kadınım. İnanın aşkı ilişkiyi benimle tanıdı o derece rüya gibi ilişki yaşattım ama psikolojisinden midir nedir saçma sapan bir kadın için bana bir ton laf saydı beni dinlemeden. Çok şaşırdım ağladım, yıkıldım, engelledi numaramı, bende sildim, instagramdan sildim. Ayrılığın akşamı bir yazı yazdım arkadaşın telefonundan, emeklerimden, onun yanında olduğum zamanlardan ve bana yaptıklarından bahsettim. Hak etmediğimi, vicdanı ile baş başa bıraktığımı ve hayatından tamamen gittiğimi, tek hatamın dürüst olmak sadık bir ilişki beklemek olduğunu ona inanmak olduğunu yazdım ve güzel temenniler diledim ve hoşçakal dedim. Akşamına o kadını hesabından silmiş öğrendim, hesabını da tamamen kapatmış, başka hesap açmış o hesaptan da görmeyim diye engellemiş beni. O kadını da eklememiş inzivaya çekilmiş. Sizce neden böyle bişi yapmış olabilir, eski hesabnıdan da beni engelleyebilir di. Zaten peşinden gitmeeyceğimi biliyor. Neden başka hesap açıp eski hesabını tamamen kapattı sizce? İçim git gide soğuyor bu arada, sadece merak ettim.

ESKİ ERKEK ARKADAŞIMIN AMACI NE OLABİLİR?