Bir erkek neden "seni üzmekten çok korkuyorum" der?

3 senedir arkadaştık. 2 ay önce de birbirimize farklı duygular beslediğimizi fark ettik ve ilişkimiz başladı. Ama ben yaş olarak büyüğüm ve evlilik yaşadım. Arkadaşlıktan dolayı önceki ilişkilerinde ne kadar canının yandığına şahidim. Birbirimizi çok yakından tanıyoruz haliyle. Şimdi aslına bakarsanız her şey yolunda. Birlikte vakit geçirmekten hoşlanıyorum beraberken mutluyuz çok eğleniyoruz. Hem dostluk devam ediyor hem de bir nevi aşkımızı da yaşıyoruz. Karakteri hakkında peşin fikirli olmadan cevap verirseniz sevinirim. Çünkü çıkar ilişkisi olmadığını ben çok iyi biliyorum. Sohbetlerimiz derinleştiğinde ve dugusallaştığı zamanlarda laf hep buna geliyor; seni üzmeyi hiç istemiyorum, seni üzmekten çok korkuyorum diyor. En sonunda bu ne demek dediğimde ise ben çok sevmiş ama çok canı yanmış biriyim artık aşk sevgi benim için yok dedi. Senden çok hoşlanıyorum benim için çok değerlisin bu yüzden üzülmeni istemiyorum dedi. Bu bir uyarı mı peki dedim, hayır dedi ama bağlanıyoruz alışıyoruz birbirimize dedi. Sen benim yaralarımı bilen insansın benim canımı yakmazsın dedim, ve o da "biliyorum, senin saçının teline bile zarar vermem" dedi. Sizce bu nasıl bir psikoloji? Aşk ve sevgi engellenebilecek bişey değil bu yüzden yine sevmekten ve benim onu üzmemden mi korkuyor? Benim duygularımdan mı emin değil? Sorular içinde kaldım yine, empatik yaklaşımlarınız benim için çok değerli

Bir erkek neden "seni üzmekten çok korkuyorum" der?