Biri bana soyledim lutfen cunku olmuyor ! Biktim ! 25 yasina geldim oyle SAP gibi devam ediyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Normal canım sen evlilik düşünüyorsun adam 2 3 çakar geçerim diyor. Kandira bildiğini kandiriyo sevgili isteyen kıza erkek çok seç beğen al ama günlük
Nasil ciddi birsey yasabilirimki o zman hicbir erkege guvenilmezse
Bekleyerek :D 30 yaşında zor buluyor insanlar iş hayatina atılıyor orada tanıyor nedir ne değildir 32 33 yasinda evleniyor tabi ondan önce gönül eğlendirmelik f*ck budyler iliskiler kızida erkeğine farketmez illa yapiyoliyo
Sanmiyorum erkenden evlenip guzel yuvalari olanlarda var, onlar nasil yapiyor. Bazen keske okumasaydim direkt evlenseydim diyorum yas kucukken daha kolay oluyor
Onlar lise aşkı ile evliyor o gectimi bitti unide...
Burdan begendigine yaz merhaba diyince kötü olmuyorsun merak etme
Burdan olmaz y’a herkes trol 😂😅
Trol olmayanlari rahatca anlaman lazım sen guzelligine guveniyormusun meaelq
Sevgili yap ama ileriyi düşünme evlenmen yani Özgür ol hep
Ben evlenmek icin sevgili istiyorum ergenlik gecti artik
bunu kendine dert sorun edersen her zaman yanlış karar alırsın ve yanlış oynarsın
Gayet gençsin ama çık gez dolaş ortamlara katıl çevre edin illa ki olur
Arkadaşlarının tanıdığı varsa yardım etsinler
Çalışıyor musun bi yerde
1ay once mezun oldum is ariyorum
İşe başladığın zaman yaparsın sevgili
Denendi bile Ama olmadi, yakinlastigim biri vardi instada ekledim kabul etmedi
Olur olur daha dert etme
Hayatını değiştirmenin vakti gelmiş o halde.
Ah bir bilsem neyi yanlis yaptigimi hemen degistiririm
Çok büyük bir ihtimalle çevresel faktörlerden kaynaklı. Yeni insanlar ile tanışma olanağın az olabilir. Çevrendeki insanlar senin için uygun adaylar değillerdir. Bunların haricinde çevreye karşı izleniminde önemli, dışarıdan belki ulaşılamaz, belki soğuk belki de çok dominante bir yapı sergiliyor olabilirsin. İletişime geçtiğin insanlar oluyorsa belki doğru iletişim kurulamıyordur. Bunları söylerken yüzdeyüz senden kaynaklı olduğunu iddia ediyormuşum gibi algı yaratmış olmayayım aynısı diğer insanlar içinde geçerli
Haklisin cevremdeki insanlar bana gore uygun degil, ve biraz icône kapanik biriyim soguk bir alti yaratiyor olabilirim. Fakat ne zaman biraz samimi olsam gulsem felan butun erkekler kolay kiz saniyor sanki hic hoslanmiyorul
Derinlere inildikçe sebepler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor gördüğün üzere. İçine kapanık haldeysen kişisel gelişimin için kendine katkıda bulunabilirsin. Ayrıca samimice davranmak gülmek ve gülümsemek seni kolay bir kadın yapmaz. Bunu böyle düşünecek erkeğin kendisi basittir. Böylece; senin içinde ön yargılarınında var olduğunu anlıyoruz. Bunları aşmadığın sürece iletişim ve ilişki kurma konusunda her zaman bir adım geride kalacak olursun. bu da senin şu an ki halini açıklamış olur.
Ayrıca yorumlarda ki gibi abazan erkekler ile uğraşmak yerine hiç sevgilinin olmaması daha mantıklı 😇
Bir psikolog gibi analiz ettin 😄 sanirim oyle ve kendim uzerinde calismayi denedim degismek icin Ama fazla bir sonuc elde edemedim.
Fikrini paylastigin icin tesekkur ederim 🙂
😅😄 ben teşekkür ederim güzel yorumun için. Son olarak;
Denemek inan yeterli olmuyor, Bir çocuğu büyütür ve hayata hazırlar gibi kendi üzerine titremen gerekir. Sürekli ve istikrarlı olursa eğer inan her şey bambaşka olur. Bir zamanlar emin ol çok kötü bir haldeydim, ben bunu tek başıma başarabildiysem inan sende kolayca başarabilirsin.
Elinden gelirse destek al çekinme. ya da bilgili ve bilinçli insanların dayanakları ile yola çık. her şey gönlünce, güzel olsun 🙏🏻☺️
Ben de aynıyim 27 ben de
Yakinsak seninle tsnisalim iste sen de yillardir bekar ben de
Neden Ama y’a baskalarina bakiyorum o kadar kolay biliyorlarki bendeki sorun ney
Ben de anlamadim gitti ve biraz da ben uzak duruyom yani akisina biraktim olede olunca denk gelmiyor.
Actim gzliligi
İşveli cilveli Güler yüzlü ol ☺️
Bakımlı seksi ol onlar felsin duruşun u soğuk
Çirkin misin ki
Guzellik standartlarina uyuyorm Ama hafif kiloluyum
Sever erkekler hafif kilo
Ama sanirim Bende engel oluyor
Bir sey diyemem canım eminin guzel bir kizsin ama bjr sey var demekki
Bulmam lazim sorun ney 🥲
Arayışı bıraktıgın andan kısa vade içinde olur
Daha gençsin
Cocuklari var yasitlarimin 🥲
Onlar erkenci boş ver takma kafana
Sempatik ve güzel degilsen cıkkk
Ne alaka sadece fizikmi onemli
Bana göre değil tabi ama maalesef hayat öyle dışına bakmadan içini bilemezler güzelim 😉
Nasıl yapılır
Gizli olmayarak korkak olmayarak
Güzelsen evleniriz 😀
sev aranır
Bişey olmaz