Eşimle 2 sene önce tanıştım. Eşimle tanıştığın ilk günden birinci ayın içinde nişanlandık, (ailem öyle uygun görmüştü rahat gezersiniz tanışırsınız diye) nişandan sonra 2 ay sonrası resmi olarak evlendik (evlende yuva kur napacaksın ondan iyisinimi bulacaksın) Çok hızlı bir ilişki oldu aile baskısı ile evlendim ben evlenmek istememiştim. ben nikahımda siyah giymiştim! Düğün desen aceleye geldi çok berbat ve gönülsüz oldu sanki yangından mal kaçırmış gibi.
Eşim “seni seviyorum” cümlesini hiç kullanmadı. Ona neden hiç sevdiğini söylemiyorsun dediğimde diyorki “sevmek söylemekle olmaz, kalpte içten olur diyor” Düğünümüzden sonra o akşam üstü elin kızı derki “eşin gelsin gelinliğini çıkarsın” dedi. Bende canım gibi eşimi beklemiştim hatta gelinliğimle balkonda oturdum ordan onu izledim beyfendi arkadaşlarıyla içki içmekle meşgüldü. (İnsan bu günleri unutamıyor işte) bir de kızımız var bu arada. Eşim bana karşı çok ilgisiz yani canım aşkım seni seviyorum çümleler kullanmaz içinden gelip bi sariliyimde demez demedi yapmadı da içinden gelipte yokda elimi bile tutmaz, Bir günde beni şaşırtıp yemeğe ya da gezemeye götürmedi. Hep benim demekle oldu.
evlenmeden önceki ilişkimde (ilk aşkım ilk göz ağrım) sevdiğini beli ederdi güller alırdı süprizler yapardı içinden gelip gezdirirdi, maalesef ailemin baskısı yüzünden sevdiğimle evlenemedim. Sevdiğimin işi güçü vardı bırıkım yapmak istemişti bir iki üç sene daha beklemek istedik, ailem bekleyemedi. Tez yüvanı kur dedi.
Bilemiyorum seven kişi sizce nasıl olmalı yani, bir eşten beklentiniz nedir, sizin bana tavsiyeniz nedir? maalesef mutlu değilim çokta yorgunum değeriz ve sevilmediğimi hissetmek yoruyor. Evet karşılıklı olmasada sonuçta bir yola çıkmış oluyorsun ve önümüze bakmak gerekir birtanede evlat olunca kolay kolay yuvanı bozmak istemiyor insan. Eşimle kavgamız oldu ve tehditde eder boşanacaksan kızımı alır giderim diyor. Ben kızımı nasıl bırakayım hangı anne yapar. Maşallah herkes sosyal medyada eşiyle evlilik resmi olsun eşiyle gezme tozma fotoğraflar olsun paylaşıyorlar. Benim eşimle paylaşacak fotoğraf bile yok daha doğrusu içimden bile gelmiyor.
😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer