Cinsel olarak herhangi bir şey yok gayet iyiyiz ama şüpheleniyorum en başından beri. Asla kendisine soramam. İnstada hep kızlara dikkat çwkmiştim. Erkek takip ettiklerini arkadaşlarını inceledim. Yarıdan çoğu sürekli deldir paylaşan çiçek böcek arasında foto çektiren, bacak kıllarını sıfır almış, popolarının bol olduğu resimler paylaşmış. Sevgilim de ince ses tonlu yaaa lı falan konuşan biri. Ben asla yargılamıyorum. Fakat etrafa acaba mesaj mı vermeye çalışıyor beni kullanarak? Beni hiç ilgilendirmiyor yönelimi, acaba bu şekilde beni mi kullanıyor ya? Bu arada kıskançlığı çok çok az. Yani göğsümü açıp çıksam güzel olmuş diyebilecek biri 🤔
Güncellemeler
+1 yıl
(Sürekli selfie paylaşan yazıyordum yanlış olmuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendisine sor bu hareketler ne? de. Ne saçma fotolar paylaşıyorsun de. Biz nerden bilelim?
Ona asla soramam. Zaten o paylaşmıyor. İnstada takip ettiği erkek arkadaşları bu tarz şeyler paylaşıyor demek istedim.
Sormaktan neden çekiniyorsun?
Bu tarz şeyleri soramam utanıyorum
Sonuçta yargılqmam diyorsun, bak şüphe kötü bir şey. Şüphe bir kere düştümü sonu gelmez, ilişki kalitesizleşir.
Ya seni sevmiyor sadece kullanıyor ya da gerçekten naif birisi
Gay mi o zaman
Yaklaş oynaş biraz verdiği tepkiye göre anlarsın
O anlamda sıkıntı yok öpsem bile hoşuna gidiyor sevişmekte sıkıntımız yok. Ama takip ettiği erkekler bence gay. Arkadaş olamaz diye bi şey yok ama hepsi mi öyle olur ya
Kız arkadaşlarına dikkat et sevgiline karşı rahat takılıyorsalar gay olabilir
Evet bence rahat takılıyorlar gözlemleme şansım da olmadı ki hiç
buyuk ihtimal kırık, nonoş sedigimiz tiplerden :)
Valla o tipe çok uyuyor aslında çok kibar gerçekten. Ama benim hoşuma gitmeyen şey beni mi kullanıyor düşüncesi. Bi de bu takip ettikleri kişileri gerçek hayatta gerçekten tanıdığını düşünüyorum hepsi oturduğu çevreden
o zaman sen yokken vurduruyor olabilir. seni de kirik degilim diye gostermelik ttutuyordur. bi futbolcuds da bu cikmisti simdi adini yazmiyim
Çok kötülük bu ya ben ona ne yaptım berbat bi şey işin kötüsü onu çok seviyorum
o zaman acikca konusucaksin. yanlis dusunuyosak ayip ederiz. o cocuklari ve cinsel tercihini sor ama anlayisli olacagini soyle. hatta kendin biseksmis gibi konus o da guvenip acilir belki
Ben değilim o da bundan yüzde yüz emin. Peki sence neden kıskanmıyordur yani şu derece işte göğüs açık gezsem harika görünüyor kime ne diycek biri.
sevgisinden suphe ederim. abartili kiskanma normal degil ama. bu da normal degil yani
Aynen zaten kıskanmasın sorun değil giyimime falan ama bu kadar da değil ya.
olmaz oyle o zmn bana yolla gogus acik fotonu ona da soyle bakalim ne dicek?
Valla katil olur internete çok takılıyor mesajlaşmalarıma falan karışıyor. Ama mesela duruma göğsüm görünen dekolteli foto falan attığımda kalpler öpücükler koyuyor. Sonuçta instada beni takip edenler de çok. Tuhaf geliyor bu yüzden
ilginc kriterleri olan farkli bir kisilik demekki :)
valla olabilir
Valla mı
senin verdiğin detaylar beni bile kıllandırdı
Peki kıskanmamalı neden olabilir bu yüzden mi
yani belki olabilir sonuçta erkeklere de ilgisi varsa dikkati sadece sende olmuyor daha az kıskanabilir belki bir erkekten de hpşlanıyor tabi ihtimal bunlar çocuk belki normal senaryo üzerine konuşuyoruz
Of ne b. ktan bi durum ya
zor gerçekten
Yine sordun kafandaki soru işaretleri bitmiyecek
Nasıl anlayacağım ona kesinlikle soramam bunu. Bi de kızlarla asla işim olmaz diyen biri. Etrafında da milyon tane kız var ama bakmam diyor
Dedim ya böyle yaşanmaz sevgili bulamam diyorsun bulurusun senin Instagram var mı fake
Var ama hayatta tanımadığı kimseyi ne kabul eder ne yazar baya gizli saklı biri
Fake işlet diyecektim ama öyleyse zor
Aynı ben
Nasıl yani sen de mi kız arkadaş kullanıyorsun bunu örtmek için
Tarzından bahsettim. Kimseyi kullandığım yok
Nasıl peki tarzın? Ben kimseyi suçlamıyorum bu arada beni de hiç ilgilendirmez. Sadece beni mi kullanıyor düşüncesi hoşuma gitmiyor
Biseks ise kullanmıyordur. Gay ise zaten seninle yatmaz. Dimi ama
Kullanıyor olmuyor mu yine de
Yoo
Yaş kaç