Daha 1 sene önce aşkla bakan gözler şimdi çok duygusuzdu sizce unutmuş mudur gerçekten?

Öyle sıradan bir aşk değildi bizimkisi. Bugüne kadar çok kişi girdi hayatıma. Onun gibi seven olmadı beni. O lisede aşık oldu bana. 2 sene uğraştı ama ben ön yargılıydım ve çok yanlış tanıdım onu. İstemedim üzdüm, beni sevdiğini okula yaydım çocuğa kötü davrandım daha neler neler. Şimdi çok pişman olsam da ergence saçmalıklar yaptım lisede. Ama lise 3 te onu sevdiğimi anladım. Gözlerine bir baktım anladı hislerimi. Bakışıyor gülüşüyorduk ve sevgili olmak üzereydik. Eski sevgilim okula geldi ve fesa t bir arkadaşım kanka seninki ankaradan geldi dedi çocuğun yanında. Çocuk tabi üzüldü yanlış anladı. Bu olaydan sonra biz bir araya gelemedik. Ama hep uzaktan hasretle baktı bana hep aşıktı. Lise bitti. Unutmuştum onu. 2 sene sonra aynı dershane de karşılaştık. Sevgilisi varmış beni görünce ayrılmış. Beni gördüğü gün sana aşık oldum yeniden diye şarkı paylaştı. Öyle belliyd ki hala sevdiği. Birkaç kez konuştuk. Gülümsüyordu gözlerini kaçırıyordu. Neyse sınav var diye konuşmadım onunla. O da lisede üzdüğüm için cesaret edemedi galiba. Üniversite sınavından sonra açılacaktım. Hedefim dişti kazanamadım tekrar hazırlanmaya başladım. 1 sene içinde unutmaz beni diye düşündüm. İlk 6 ay acı dolu şarkılar paylaştı. Sonra yavaş yavaş toparlanıp normal paylaşımlar yaptı. 1 sene sonunda sınava girip kazandım. Ve onun takıldığı mekana gidip konuşmak istedim. Çok duygusuzdu ve gözlerime bakmıyordu konuşurken. Sevgilin var mı dedim. Var dedi öne eğdi başını. Çekip gittim. Ortak bir arkadaşımız vardı ve ben çocukla konuştuktan 20 gün sonra ayrılmış sevgilisinden öyle dedi ortak arkadaşımız. Sizce ben mi sebep oldum buna? Sizce beni hala seviyor mu?(1haftadır sürekli ben çevrimiçiliğimiz denk geliyor ve ben çıktığım an o da çıkıyor sizce beni stalklıyor mudur? )

Daha 1 sene önce aşkla bakan gözler şimdi çok duygusuzdu sizce unutmuş mudur gerçekten?