Kendimi banyoya kitledim ağlıyorum annem duymasın diye lanet olsun yaşamak istemiyorum ki ben 😔?

herkes beni umursamaz sanıyor değilim işte boktan bir hayat lanet olsun kendimi o kadar yalnız çaresiz hissediyorum ki tarifi yok bir çoğunuz bilir hayatımı gençsin güzelsin diyince biri bana içim acıyor neden kaderim güzel değil yüzüm güzel geçmiyor bu yalnızlık bu yara iğleşmiyor iğlesmeyecek hiçbir güç hiç adam bana iyi gelmeyecek babamın olmaması boşanmış olmam o sevgi eksikliği zaten çocukluğumdan geliyor resmen bir bebek gibi ilgiye devgiye ihtiyacım var canım yanıyor KS böyle bir hayat istemezdim ben çok mutsuzum kimse bana iyi gelmiyor sahte gülüşlerimin altında acılarım var geçmiyor bir bıçak gibi saplanıyor toparlanıyorum sadece bağıra bağıra ağlamak istiyorum gerçekten yemin ederim yaşamak istemiyorum böyle bir hayatı istemiyorum 17 yaşında bitmiş benim hayatım ben çocuk kalmışım üzgün bir çocuk 😔

Kendimi banyoya kitledim ağlıyorum annem duymasın diye lanet olsun yaşamak istemiyorum ki ben 😔?