kimse bilmiyor tanistigmizi ortamdakiler dahil ama. ismim geçtiğinde kim diye sorar halbuki sevgli olduk..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Unutkandır belki
ne alaka? sen çıktığın kiaiyi hatirlamiyrsn ahahah bilerek mi soruyr
Uyarmayı denedin mi
nasl uyarma anliyamadm?
yani bitti her şey o yoluna gitti ben yoluma ama ortamda işimin geçtiğinde kim diye soruyor halbuki kimse ona dememis taniyrmsn diye sence amacı ne?
Ben hâlâ devam ediyorsunuz diye anladım eğer ortamda öyle yapıyorsa ya seninle anılmak istemiyor ya da kendisini şakamatik sanıyordur
nasl. yani onunla anılacak bir durum yok ortada misal diyorum sen desen işte ben bununla buraya gidiyorum ismini söylesen direk diyo kim bilerek bazen adımı duyunca faltaşı gibi açılıyor gözleri ben gördüğünde donarak bakıyor bana ama ona sorsan diyor ilgimi çekmiyor sence inanirmsn sen buna?
Ya işte seninle birlikte olduğunu milletin bilmesini ya da duymasını istemiyor gibi
İnanılmaz tabiki de
işte öyle zaten yollunu ayırdım bizden olmaz yaş farkı aile felan gerçekten yorucu kendimi iyi hissetmiyorum kötüyüm
Belli ki senden biraz büyüktü bu da işte çevresinde seninle olduğunu belirtmek istememiş
Böyle bir insan için kendini kötü hissetme tamam acını duygunu içinde yaşa ama kendini çabucak toparla
olabilir peki duygularım?
elde. degil ki? unnutmak kolay mı
Kolay değil ki zaten acını yaşamalısın ben ne kadar boş ver unut gitsin yoluna bak desem de bu olmayacak
Acını ve duygularını en kısa sürede yaşayıp atlatmayı denemelisin
haklsn ne desem bilmiyorum kalbim kırıldı
yapamıyorum işte sorun orada hemen kimseyi alamıyorum hayatima
Hemen almamalısın zaten yaşadıklarını göz önüne al kendi hayatına odaklan bu yaşananlar sana artı olarak dönsün
kokularım var yani evlenmemde o derece guvn gitti
Eğer profilindeki yaş doğruysa evliliğe kadar çok uzun yolun var korkularını da yüzleşerek yenmen lazım
olmuyo 20 yaşındayım istediğim insan cikmiyr karşıma isteklerim yüksek degl. gercekten her kızın yaşamak istedikleri sadcee ama bana çok haksızlık yapildi hep sadiktim eğer sadık olmasaydm inan kıymetli olurdum.
O zaman aramayı bırak bu sefer gör bak karşına çıkacak o insan sen ne kadar sevgi ve değer verip bağlanırsan karşındaki seni kadar çok cepte görüyor
Sana ne kadar ilgi ve sevgi veriliyorsa aynı derecede karşındakine vermen lazım
Fazlası seni her zaman cepte gösterir
yok son yazdıginda harf attı dio. yanlisilla. olmus işte demediginj bırakmadı dedi Allah senin belanı versin gitti
benim bela okumam yerien o okuyor komik gerçekten o kadar aptalca ki konusmalari olgun bir insan konuşacağı şeyler degl 15 yaşındaki ergenle muhabbet ediyormuşcasina hissini veriyor
Demek ki böyle bir insanla iyi ki ilişkin bitmiş seni zerre hak etmiyomuş
Yaptığı ve yaşattığı şeyleri bir gün o da yaşayacak o zaman senin ne hissettiğini anlar ama iş işten geçmiş olur
aynen öyle Allah görüyor ya tek siginagim o grckten insan oğlu pislik
Herkesi kendin gibi iyi niyetli senin gibi saf ve temiz sevebileceği düşüncesinden vazgeç kimse sen değil ve olamaz da onun için sana en yakın kişiyi de bulursan zaten o zaman iyi bir ilişkin olur
bulamiyrm yk yni bildiğin
O zaman beklicen kendi hayatına şu an odaklan okuyorsan okuluna çalışıyorsan işine bak
öyle yapıyorum zaten senin instagramin var mı
atarmsn ismini?
Sana buradan istek attım kabul edersen oradan yazayım buradan yazınca siliniyor
Ne alaka engellemissin merak ettim