Geçen Mayıs ayında kız durduk yere whatsapp engelimi kaldırdı hakkımda kapalıydı. Ben de profili açtım bu seferde geri kapattı. Bunu daha önce de yaptı. Ne yapmaya çalışıyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Özleyip kaldırıyodur engeli görmek için.. Sonra bi yerden bi şiyini duyup geri engelliyodur ya da sevgilin falan varsa onu görmüştür. Üzülüp yapmıştır yani
Valla anlamadım madem böyle yapacaktı niye gelmiyor da canım canım tiplerle takılıyor
Gelemiyodur bi şi engel oluyordur muhakkak ama özledigi için başka sebep yok
Geçen okuldayız sınava gireceğim arkadaşıyla karşıma çıktı bön bön bakıyor neyime bakıyorsa dışarı çıktım puflama başladı bir şeyler ters gidiyormuş gibi anlamadım gitti
Yazık yaaa
Abisi biraz sıkıntılı heralde ondan da oldu bilmiyorum puflaması pişmanlıktansa kötü yani
boş ver sevmiyosan oyalama kskdd sebiyo musun
Seviyorum gibi de başıma bela olur gibi abisi asarım keserim mod
Dldldldkdkd sevsen yanında olurdun.. Sevsen göze alırdın demek ki sevmiyosun. Erkekler neden yapıyo bunu ya valla kalp dayanmaz
Ucu b*klu değnek abisine diklendim de mahkemelik oldum
Aynısı başıma geldi desem dkdk ama tek fark var o beni sevmiyodu sjdjd üzücü hikaye bende wp den fptpsuna bakmak için ekliyom inanılmaz özledim gidemiyom duyamıyom insan sevince sesini bile seviyo.. Sevmek cok sacma şey bakma kızı en iyi ben anlarım
2 sene geçmiş olmasına rağmen bana o kadar hakaret etti hala böyle ya abisi yüzünden başımı belaya soktu ya da sinirle yaptı bazı şeyleri
Usıkskdkskd ne tür bi hakaret ben de ettim in aşagı dese inerim kavga etmeye smdmdm kadınlar Deli seviyo bu adamda tattım çok kalbim kırıldı onu sevcem dye öldüm hakaret etmek de bazen bi iletişim çeşidi
Bi şi sorabilir miyim peki
Tabi buyur sor
Çok mu rahatsız ediyo böyle yapması
Ya biraz ediyor tabi de hakarette bir yere kadar ama gönül vazgeçmiyor
Seviyon yani he keşke ben de bira sevilseydim şanslı kadınmış
Kendini sevilmiyorum diye değersiz görme kendine değer vermen lazım ha bir de fazla iyi gözükürsen kullanırlar
Haha yok ya sevenim var da o sevmedi yani bi de tabi sevenşeri de ben sevmedim
Hayırlısı sence bu kızın meselesi kapanıp gider mi başkasını bulsam umarsamam
Benzer bi durum yaşadığım için şöyle söyleyim ben kapatmaya çalışıp birileriyle görüştüm kapanmadı ben de sjsjs yani unutur gibi oluyorum hop bi şi oluyo başa sarıyorum insallah sen gibi farketmiyodur ama ben onu engellemedim numarasını ben siliyorum aklıma geldikçe geri ekliyorum ksksd rehberimde ismi olunca mutluluk hormonu skksd sen birini niye bulamıyosun unutabiliyosan bul birini kapa defteri kız da belli bi süre sonra unutur heralde sonuçta bi şekilde unutup yeniden seviyoz
Orası kesin de heralde şu belalar gitsin başımdan silerim gider lisedeki kızı nasıl sildiysek bunu da sileriz
Yani bu kız başkalarıyla çıksa da kafayı hala takabilir yani
Takma değildir o da sevmedir ahaha belalar ne bu arada merak ettim. Neyini seviyosam bende anlamadım 😂😂 senlik ne var erkekler çok kolay siliyo beni eze eze çizdi 😂 öyle ezdi ki aklıma gelir bazen ağlarım 😂
Ne olacak beni işsiz bırakacakmış dava edip saçma haha bu kadar üzülme bence takıntı nasıl bir şey diyelim okuldan çıktın gidiyorsun karşılaşıyoruz iki dk baktın diye yaygara koparıyor derse girmişim benim için girdi demiş saçmalıyor yani
Bu arada üzülme başkasını bulursun güzelsen hele hiç takma
mevzu çok erkek degil bir erkek smdk mevzu istenmek degil onun istemesi gibi gibi şeyler takıntı degil benimki de bi yürek burkulması. Ben az kalsın biriyle evleniyodum skdkd artık birini sevemem sandım beni tuttular.. Yani biraz vakit alcak ama tekrar sevcem simdilik gidemedim ben. Kız da ben gibi eminim. Muhatap olmak için yapıyo büyük bi ihtimalle ben de aramayı çok istedim bahane bulamıyorum aramaya. Gerci arasam kim bilir kim açar o teli skskdkd yani gencim güzelim severim insallah bee sldld bı arafa insallah kız da sever ne diyim üzücü böyle şeyler
Arama derken aklıma geldi o numaramı aldığı sene yazın gece bir baktım gizli numara arıyordu ben bu numarayı pek sağa sola vermediğim için bayağı çaldı bakmadım ama içim içimi yedi
İçin niye içibi yedi skdkd hiö gizliden aramadım o anlar dmdksksmd o kaçın kurası korkuyorum yamacında dolaşmam
Pardon burdaysan bi şi sorsam merak ettim
Burdayım sor
Ya benzer bi durum senden pay biçicem ondan rahatsız ettim. Bi şarkı dinlerken falan hiç aklına geliyo mu? Ya da aklınaa geliyo mu. Şey yazdın ya hani birini bulsam umursamam diye herhangi biri de yerini doldurur mu bu kızın.. Ya bi de tabi bunu söylemek zorunda degilsin ama merak işte kızın adı neydi
Gelir gelmez olur mu bence başka biri doldurur da işte
Da işte ne ahshs inşallah bulursun ya aksks valla içim acıdı sorunu görünce ajsjs
İsmi niye merak ettin ki haha
Düz merak ya bi şeyden değil dmdm
Kızı bizden mi kıskanıyon kral skdkd bi isim komaz sana dkdkd ama tabi ki sen bilirsin yine gizlisin zaten ondan rahatca soruyorum
Aşk olsun ya smdmd ağzından kerpetenle laf alıyoruz sldl
Hahaha yok ya kalsın
Tamamdır
Sana bir şey soracağım geçen sene fake hesaptan soru soran ve ondan önceki sene gizli numaradan arayan da mı buydu acaba biri gece 1.45 te biri de 1.30 da oldu tesadüf mü sence
Kaç kişinin hakkına girdin jsksksdk bilemeyiz ki şimdi dldldldl belki arayan farklı yazan farklı.. Şey beni eklemek ister miydin sksks yani burdan ekliceksen ismimi verim hıı
Ver hadi bakalım
Here we go again amsmd bulabilcen mi hesabı bakalım @ismimimneönemivar
Buldum hahaha
Ekleyince ekledim diye söyle olur mu kskdkd hatta soruna ben hesabımla yorum yapim beni öyle ekle
Olmuyormuş ya skfdkx
Ekle o zaman ekledin mi
Ekledim sorun yok
Dikkat çekmeye çalışıyor. Ona yazmanı bekliyor
Yazsam terslerdi defalarca sordum niye böyle yapıyorsun diye tersledi
Amacı ne anlamadım. Ama yüz vermeyeyim ayaklarına girmiş. Terslemesi bu yüzden
Kaç sene daha vermeyecek acaba sanki canını istedik
Amaan sal gitsin. Hayat zaten toksik bide ilişkiler toksik olacaksa o ilişki hiç olmasın daha iyi
ara sıra aklına geliyosundur yokluyordur seni
Hahah yoklamaktaki amaç ne yani