Sevgilim bundan aşırı rahatsız oluyor erkeklerle özel konuşmasına girmemem gerektiğini söylüyor ama girdiğimde bazen oraya manken resmi falan attıkları gördüm. O yüzden o grupta bütün mesajları okuyorum dayanamıyorum. O arkadaşlarını uyardı yine de girmemem için kavga ediyor. Sizce kim haklı bence bizim aramızda özel olamaz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabiki sevgilin hakli. Kizlarla konussa tamamda erkeklerle muhabbbeti okuman falan bu kadar özeline girmen rahatsiz edici. Siz iki ayri bireysiniz ayri arkadaslariniz ayri hayatlariniz var duracagin yeri bil sahibi degilsin
Hayır sahibiyim kes
sen kendininkini verdin mi peki
Evet ama o girmiyor telefonunda açık değil
Anladım. Yani böyle yaptıkça takıntı haline getireceksin tüm zamanını o şekilde kullanacaksın bence yapma. Ayrıca sevgilin varkende diğer erkeklerin mesajlarınıda okumak hiç hoş değil fikrimce her türlü muhabbet dönüyor sevgilin buna nasıl izin veriyor anlamış değilim
Evli bir çocuklu arkadaşı sürekli karı kız fotosu atıyor gruba bakmazdım normalde artık bakıyorum o adama güvenmiyorum eski kız arkadaşını da bu adam ayarlamıştı
Sanki bi güvensizlik seziyorum gibi
Evet güvenmiyorum o adama kadın atıp bana bakmaz falan yazmış sevgiliyiz bide.
Anladım. Yani nediyeyim bilemedim hayırlısı olsun. Ama bu sende takıntı yapacak gibi
Bende takıntı var ondan böyleyim zaten. Kafamda kuruyorum artık onlar geçti. Ama sevgilimden sonra böyle oldum. Bana güven vermedi. Hâlâ da vermiyor
bence sen sevgisinden emin değilsin. Eğer onda şunu görseydin harbi seviyor benden başkası gözü görmüyor deseydin bunları yapmayacağını düşünüyorum
Sevgisinden eminim ama o yapmaz diyemiyorum. Her şey beklenir. Tam güvendim artık tamam dedim pcsinde eskiden kalan kızla videosunu buldum. Yani şifresini almakta ve mesajlara bakmakta haklı görüyorum kendimş. Aşırı dozda kıskançlığım var karşı tarafa zarar verecek kadar. Ayrılmayı denedim ama o istemiyor bende ayrılamadım. Oturup konuşamıyoruz az once denedik bana bağırıyor çağırıyor. İletişimimiz yok ağlıyorum bende
Yani her ilişkide inişli çıkışli dönemler vardır illaki oluyor. Bu süreçte birbirinize güvenmeniz lazım. Bak güven çok önemlidir. Güvensizliğin olduğu yerde huzursuzluk olur. Huzursuzluğun olduğu yerde tartışma olur ve sonrası belli zaten. Aldatan olan her türlü aldatır. Bir yolunu bulur yine aldatır. Sana o hesabı verir başka hesapla yapar. Karşı karşıya oturup eksik yanlarınızı varsa hatalı olan yanlarınızı konuşup böylelikle bu durumu düzeltebilirsiniz ikinizde
Konuşmayı denedik ama benimle anlaşma yapıyor şunda bana karışma bunda yapma diye. Nerde ne konuşmasını da bilmiyor havuza gittik gönlümü almasj için orada havuzun ortasında benle anlaşma yaptı yüzerken bildiğin. Hevesim falan kalmadı bu ilişkide zaten. Sanırım ben ayrılacağım , hiç ayrılmadık bu zamana kadar o benden çok şikayetçi ona zarar veriyorum diye düşünüyorum en iyisi onu unutup uzak durmak sence mantıklı mı
ben bu konuda bir şey demek istemiyorum ayrıl veya ayrılma mantıklı veya mantıksız vs vs. Ama şunu diyebilirim. Eğer sevgilini tamamen tanıyorsan. Şöyle bir düşün. Geleceği düşün. Onsuz yapabilirmiyim. Eğer onunla olmaya devam edersem gelecekte evlendiğimizde böyle böyle olacak. Olur da ayrılırsam beni nasıl bir süreç bekliyor olacak? bu durumu atlatabilecekmiyim üzüntü durumum ne olacak kaldırabilecekmiyim? bu iki şeyi hesap et. Ayrıldıkdan sonraki süreç ve evlendikden sonraki süreç. Sizi nasıl bir hayat bekliyor olacak. Eğer bu sorularının cevabını bulabilirsen o zaman ne yapman gerektiğini daha iyi bilirsin. Onunla bir hayat nasıl olacak? onsuz bir hayat nasıl olacak? iyi düşün ayrıntılarıyla
Haklısın. Ben sadece ilerde güveneceğim birini istiyorum eğer olur da beni aldatırsa ben bu sinirle katil olmaktan korkuyorum. Onsuzluğa bir süre sonra alışırım evlilikte ben kıskanç olan traf olurum yine. Eminim
Çünkü biz çok imkansız durumda başladık ilişkiye. Ben her şeyini biliyorum eski nişanlısına kadar onu aldattığına kadar her şeyi
Ondan dılayı en başında güvenim yoktu ama çokta takmadım benimde hayatımdan birileri geçti o problem etmedi diye. Bir süre beraber yaşadık çoğu zaman ayrı kaldık mesleğini bıraktı bıraktığından beri bana kötü davranıyor.
Sen seni anlayabilen, seni bu şekilde kabul eden, sen kıskandığında hır çıkardığın zaman gel buraya diyip sana sarılan bir insanla beraber olursan senin için her şey daha güzel olur.
Sanırım haklısın çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek hayırlısı olsun
İnşallah