o kadar plan yapıyoruz birlikte yemek yiyelim diye, lahmacun istiyor. ben orada çatak bıçak kullanırken kendisi rulo yapıp yiyor.

o kadar plan yapıyoruz birlikte yemek yiyelim diye, lahmacun istiyor. ben orada çatak bıçak kullanırken kendisi rulo yapıp yiyor.

Benim bu soruda tek takıldığım nokta senin neden bunu garipsediğin konusu.. Lahmacunu elle rulo yapıp yemek barbarlık göstergesi falan da benim mi haberim yok? Ayrıca ben de aynen bu şekilde yiyorum. Çünkü her yemeğin bir yeme şekli vardır. Etrafa kibar ve nazik görüneceğim diye her yemek çatal bıçakla yenmez. Bu kadar şekilci olmayın..
Bırak canı nasıl istiyorsa o şekilde yesin. Belki öyle lezzet alıyor olabilir. Önemli olan şapırdatmadan ve ağzının yanından yağlar akmadan yemesi..
Lahmacunun hakkı rulo yapıp yemektir. Sen çatal bıçak kullanıyorsan o senin gereksiz kasıntı olmandan kaynaklanıyor. Kızda problem göremedim ben.
Abi lahmacun çatal bıcakla mı yenir? Tabi dürüm yapıp yicek sende takıldığın şeye bak demek seni samimi görmüş ki böyle yemek yiyebiliyor yanında
Cevap
23Cevap
Başka şeyleri de öyle rulo gibi yedigini düşünürsen otomatik olarak havada kabul edersin zaten öyle düşün
😂 Bu çok iyiydi 😂
Süpersin 👍👍
😂😂😂
Lahmacunu yerken çatal bıçak kullanıyorsan tuhaf olan sensin.
Hayır olmaz. kurtul bence
hacı lahmacunu rulo yapmadan nasıl yicek çatal bıçakla mı yicekti gereksiz elit kültürlü olmaya çalışmayın sana uygunsuz geliyosa bırak buraya sormanın bir mantığı yok biz bu kızdan manita olur desek manitami olucan
Lahmacun candır ve carql bıçak nedir Ağa lahmacun tek şekilde yenir oda limon maydanoz domates sarıp yiycen yanında da Bi güzel ayran... evliliğe gider o kadinla
Yani kız guzelse evet. Bir şey demem sonuçta lahmacun. Pizza değilya
"Sevgilimmmm. Ben sana kurban olayım. Bütün kötü sevgililer sana kurban olsun. Seni doğuran anayi... Allah o anayi... o anadan razı olsun seni doğurmuş" da dedi mi kız sana 😂😂🤣
Sen lahmacun nasıl yenir bilmiyosun herhalde. Ben mesela önce bi limon sıkar sonra yeşillik domates vs ne varsa döşerim ve rulo yapıp her ısırıkta mutluluğun nirvanasını yaşarım.
😂😂Benı kebap yemeye götürmüştü ben Karadenizlıyım ne anlarım kebaptan lavaşı kopararak yemiştim sizin tam tersi olmuş 😂😂 bizden oldu sizden de olur 😂😂
olur hemde oyle bi olur ki
dua et seni en luks restoranta gotur diye tutturmadigina yoksa isin icinden cikamazdin
Asla lahmacuna çatal bıçak kullanmam. Bem de rulo şeklinde yerim. Bu kız ağzının tadını biliyor bence (fotodaki kız)
Hele bir de bol soğanlı ise hayatımın kadını, çocuklarımın anası olacak kadındır. Samimiyetini rulo eder yerim onun.
Hahaha lahmacun çatal bıçakla mı yenir? İlk buluşmada lahmacuncuya götürdü isen dürüp yemesine ses etmeyecen🤣
Lahmacun zaten soğan maydanoz limon ve acı turşu ile dürüm yapılıp elle yenir. Çatal bıçakla yiyen kızla da ikinci buluşma olmaz.
Lahmacunu çatal bıçakla nasil yiyeceksin? Ellerini yikadiysan bir şeyleri elle yemek catal kaşıkla yemekten daha az hijyenik değil.
Asıl o kızdan manita olur. Kasmaz, üzmez seni... Paran yokken de sever varken de. Tavuk dönerle karnını doyurur...
Çatalla lahmacun mu yenir be abi onun içine koyacaksın yeşilliği saracaksın soba bacası gibi veya katlayacaksın yiyeceksin elle.
Karşısında Tütiye teyze gibi çatal bıçakla lahmacun yiyorsan, kızda iştah da bırakmazsın 😄
Ciao
Olmaz. Nezaket ve görgü kuralı var her şeyin adabı var. Samimiyet gelişse neyse.
Burada tuhaf olan sensin lahmacun çatal bıçakla mı yenir
Olurrrr olurrr lahmacun öyle yenir aslan parçası 😂 ay canım çekti be
Belki kiz kendince seninle samimiyet kurmak istiyor, gelip burada bozuyosun ayip ehehehu
Öyle kız bulabilirsen ve bir de seks yapıyorsa; öp başına koy. Zira Lahmacun, dışarıda yiyebileceğin en ucuz yemek. Seni şöyle Madoya götürsünde ; lahmacunu mumla ararsın artık..
Hahah süper soru neden gizlisin😂 Olur harbi kızdır
hani samimi dürüst sevgili daha iyi sevgiliydi he? insan önce ne istediyini bilecek
O kızdan manita olur da böyle soru açandan garipseyenden manita olur mu bilemedim
Görüş gelsin diye sorulmuş trol bir soru..
çatal bıçak kullanıyorsan en yakın tarihte psikiyatriye gitmelisin
Nasıl yicekti lahmacunu g0tune falan sokarak mı yemesini bekliyodun?
Tüh yanlış yapmış. Lahmacunu çatal bıçak ile yemesi gerekirdi. Abi şaka mısın sen? Dürüm yapmadan nasıl yiyecek...
Kanka lahmacunu çatal bıçak ile yiyorsan bundan olur mu diye düşünen kişinin karşında ki kız olması lazım
Hacı kız lahmacun yemeyi biliyor.. Öyle yenir zaten. Ne bekliyordun? Çatal bıçak mı kullanacaktı😂.
Takılma bunlara, kişiliğine bak..🤗
Fikrimce her yemeğin bir usulü var. Lahmacun çatal bıçakla yenmez, salatayla rulo yapılıp yenir. 😀
Ne çatal bıçağı ya lahmacun rulo yapılır o kızı hemen al😂
Lahmacunu rulo yapmadan nasıl yediğini açıklar mısın?
İlk buluşmada lahmacun yemeye giderseniz o da rulo yapar canım. Afiyet olsun.
O kızdan manita olurda sana olmaz. Belkide uyumlu değilsiniz.
Has kadındır
Birde ağzı soğan kokmalı
Ayrıca ayran lekesi olmalı
Neden olmasın gayet doğal samimi
Lahmacun çatal bıçak ile mi yenir 😄
pardon da çatal bıçakla mı yeniyo
Lahmacun öyle yenir ama ne yapsın 😅
Lahmacun içinde yeşillik olmadan nasıl yenir ki
Nasıl yemesi gerekiyordu?
Hahaha olur niye olmasın
Hayır, eve eş olur :D
Detayı görünce lahmacundan soğuyorum