Erkek arkadaşımın bu sözünde art niyet var mıdır sizce?

Arkadaşlar 2-3 yıllık güzel bir birlikteliğimiz var. Onun ailesi beni, benim ailem onu bilir. Yapmadığımız bir şey kalmamıştır... 1 kere bile ayrılmadık. Çoğu zaman beni hep alttan alır 1 kere bile bana sinirlendiğini görmedim. Ailem de onu çok seviyor. Neyse buraya ilişkimi güzelleştirmeye gelmedim. Benim bir arkadaşım var ismi Nuray. Güzel bir kız uzun boylu falan. Bende uzunum ama kız benden daha güzel. Bir gün erkek arkadaşımla onu tanıştırdım 2 saat okey oynadık sadece. Sonra mangal yapalım dedim onlara. Henüz yapmadık ama bir gün erkek arkadaşımla starbucks' da otururken mangalın konusu açıldığında ( hiçbirimiz mangal yapmayı bilmiyoruz. ) çevredeki insanlardan yardım isteriz dedim. O da "Nurayı gören direkt gelir zaten" dedi. Sonra ona bunu sorduğum da beni yanlış anladın. Genelde kızlar yardım isteyince erkekler gelir o anlamda söyledim falan dedi. Ayrıca kişilik olarak da Nuray ona göre birisi değil. Bazı davranışlarini itici bulmuştu mesela. Ama bu cümlede art niyet aramalı miyim?

Erkek arkadaşımın bu sözünde art niyet var mıdır sizce?