Ayni yerde calisiyoruz ikimizinde birbirimize karsi ilgisi var kendisi patronum bende uzak duruyorum fakat o kaciyor resmen ama bir yandanda dokunmak istiyor elini elime degdiriyor bilerek normal davransa bende normal olucam fakat oyle yapinca benimde kafami karistiriyor kendini dusunduruyor iliski olsun istemiyorum o yuzden normal yerine gorede uzak duruyorum ama o çok farkli beni izliyor bana anlamli bakiyor bazen gozlerini asiri kaciriyor hic bakmiyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sn arkadasım eger bırısı ıle gönul bagın olmadan yaparsan kullanılan olursun bunu hıcbır zaman unutma eger o kısıyı kendıne baglamak ıstıyor ısen 3 altın kuralı kullan köpek et benden tavsıye
Gonul bagim olsada benim için imkansız biri hatta bu yuzden kac defa işten ayrilmak istedim başka sebep sunarak benimle konustular patronum dahil ve duygularimla harelet edip kalmayi tercih ettim. Ama kac defada goze aldim isten ayrilmayi onun dışinda köpekte edemem neden oyle bir sey yapiyim ki taktiksiz saf guzel duygularla sevmek varken iliski icine taktik oyun felan girmesini dogru bulmuyor ama bu durum dedigim gibi benim için imkasiz o yüzden normal yerinde de uzak duruyorum fakat o kaciyor ve bazen elini elime degdiriyor bilerek sonra izliyor bazen gozunu kaciriyor bazen bana karsi cok kirici oluyor ağlatiyor. Beni bu durum çok kotu yapmaya basladi ne zaman son bulur bu durum artik bitsin istiyorum
sn arkadasım taktık ayrı buyu ayrı herkesın bır taktıgı var davranıssal hareketlerde bır taktıktır anlatabıldım mı senın amacın sacma konusmak konuyu cözmek degıl ıyı gunler
Peki sizce nasil cozulur bari onu soyleyin
3 altın kural.
Saydiklarinizmi
hayır saymadım 3 altın kuralı dene dedım ıyı gunler
O altın kural nedir
msaj at tek tek soru sorayım tek tek anlatayım eksıklıklere göre he sacma ıse engelle yazmasanda sen bılırsın saygı duyarım
anlattıkları tamamen yalanmıs sahıs kadın degıl erkek kadın hesabı acıp hıkayeler ıle kendını tatmın edıyor sahısı sıber suclar emnıyet mudurlugu web sayfasına sıkayet edıyorum onlar lınkten bulur yasal ıslemı baslatır evıne kagıt gelınce etmıs mıyım görursun
he bosuna hesabı sılme evıne kagıt gelınce görursun bosuna sılme lınkten buluyorlar etmeyen sen gıbı olsun
Ço sürmez tabi şartlarda önemli
Kendisi patronum ve haftanin 6 gunu hep yuz yüzeyiz ama cok denk gelmiyoruz yani o kaciyor bildigin kaciyor tamam uzak durursun anlarim ama bu uzak durmak degil kendimi cok kotu hissettiriyor
Evli mi kendisi ya da sen
Evet evli 6 yıllık cocugu yok ama bilmiyordum bende 25 yasindayim oda 34 yasinda benim ona karsi ilgim vardi 1 bucuk yil once onunda bana karsi ilgisi vardi sonra brnim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip bmbaska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
Korkuyodur muhtemelen
Bunlari yapmaya basladiktam sonra dusunmeye basladim neden acaba diye cunku normaldim ona karsi herkese nasilsam oyleydim ona karsi asiri heyecanlaniyordum elim ayagim sesim titriyordu zamanla onlarda gecmisti
Onun kafasını bilemezsin ama ben anlıyorum onu
Sizce ne? Bana karsi 2 hafta once cok kiriciydi hatta kendisine sordum bana karsi tavirlariniz tuhaf diye ida iyce kizdi tuhaf muhaf ne diyiyorsun ben hep boyleydim bilmiyormusun diye bende dedim bana karsi cok sinirli davraniyorsunuz dik dik bakiyorsunuz oda dedi kafanda turetme isine bak yok oyle birsey dedi yemin ederim vardi neyse sonra dayanamadim ağladım ama yaninda degil odasindan ciktim oyle sonra esyalarimi alip cikicaktim isten ayrilicaktim oda kameradan gormus olsa gerek hemen aşağı indi bana izin verdi 1 gün sonra işe döndüm yarını bana karsi daha kibardi 1 haftaligina is icin sehir disina cikti 1 hafta sonra geldi iyiydi bana karsi hatta brni izliyordu gozlerime bakiyordu sonra kacmaya basladi üşenmeden yerinden kalkip ust odasina cikiyor ayak seslerini duyuyorum bh birkac kere ust uste oldu kameradan izliyor beni goruyor odasina gidecegimi oda kaciyor durum bu
Çok iyi anlıyorum onu aslında
Neyini
O kişinin neler hissettiğini nasıl düşündüğünü
Tksit taksitmi soyliyiceksiniz en basindaki sorum bu zaten ne dusunuyor ne hissediyorki boyle yapiyor
Burdan söykeyşnce gereksiz yorumlar geliyo o yüzden çok söyleme taraftarı değilim
Prki
iradeniz kadar