Forumdan tanıştığım biri var. Bayadir da muhabbet ediyoruz 1 yıl kadar oldu arada konuşmadığım birkaç ay da oldu ama genel olarak iyi bir sohbetimiz var. Fakat ona karşı çekim hissettiğimi fark etmeye başladım zihnimi dolduruyordu. Onun benim hakkımda ne düşündüğü bilmiyorum. Flört gibi değil sohbetimiz nazik davranıyor ama özellikle benle ilgili soru sormuyor kendim anlatıyorum sohbetin içeriğine göre ben sanki ona göre biraz daha meraklıyım fakat sohbet devami konusunda bende daha istekli duruyor. Ayrıca benden numaramı da istemedi ve en ilginç kısım birbirimizi görmedik, ben gördüm gerçi onu hesabından ama direkt bak bu benim gibi foto paylaşımı olmadı. Ama birçok şeyini de biliyorum biraz garip farkındayım ama o da benim gibi sosyal medyadan gördüyse bilemem de böyle bir iletişimimiz var.
Baktım kafamı dolduruyor bu, benim de çok önemli işlerim var dikkatimi dağıtması engellemek ve beni kafasında bir yere oturması için foruma girmeyeceğimi ve forumda yine sohbet edemezsek kendine iyi bakmasını söyledim. Tabi bunu uzunca açıkladım gerekçesini yoğun olduğumu odaklanmam gerektiğini vs. Mesaj atarsan da bir ay sonra girdiğimde görürüm dedim.
Açıkçası biraz da zor etkilenen biriyim. Şimdi diyeceksiniz karşı karşıya gelmedin saçma durum ama tepkilerini bazı özelliklerini biliyorum kafamda yer etmeye başladı. O benle ilgili ne düşünüyor hiç bilemiyorum sadece sohbet mi ya da kadınlar konusunda çekingen mi bu kısmı anlayamadım. O yüzden boşuna kafamda yer etmesinden de çekindim. Çünkü zor etkilenen ama hemen aklimdan çıkaramayan biriyim de. Biraz sohbete ara vermeyi aklımdan gitsin diye de düşündüm. Fakat birkaç şeyi merak ediyorum sizce bana değer veriyorsa nasıl düşünmüştür. Ya da bu hareketim bir şeyleri değiştirir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslında senin düşüncen ondan uzaklaşmak değil
Konuşmak istiyorsan numaranı ver demek istemişsin
Evet tamamen uzaklaşmak istemiyorum ama numaramı hiç istemedi. Ben kendim de isteyemiyorum. Bu ara çokk önemli işlerim de var. Kafamı meşgul etmesindense uzaklaşmak daha mantıklı geldi. Gerekçemi de uzun uzun açıkladım onu kırmadan ama zihnimi de arındırarak ilerledim gibi oldu
Sen bu şekilde olmaktansa ya ayrılalım ya da yakından birbirimizi tanıyalım diyorsun
Onun öyle anladığını sanmam. Ben his beslemeye başladım çekingen biriyim karşıdaki kişiden asla farklı bir yaklaşım göremeyince en son bana zararı olabilir. Yani birden bana şundan hoşlanıyorum şöyle bir şey oldu derse ne olacak. Bunu yaşadım da biri vardı hoşlandım hatta azcık da olsa belli etmeye çalıştım ama oralı olmadı sohbetimiz devam etti hatta biraz flörtümsüydü en son biraz uzaklaştık ve bir süre sonra başkasıyla çıkmaya başladı bende iletişimi kopardım. Tabi bu ikisi çok başka karakterler ama boşuna his beslemek istemiyorum
Ben erkek olarak öyle anladım
Nasıl böyle bir anlam çıktı peki😃
Uzun zaman girmeyeceğim mesaj atarsan çok sonra görürüm 😄😄 resmen başka iletişim yoluna geçelim diyorsun
Sonra girdiğimde bakarım dedim ve cevabını beklemedim. Mesajı attım o da görüp cevap yazmıştır ama bir ay bakmayacağım en az. Zaten forumdan bildirim gelmiyor benim siteye girmedikçe görmeyeceğimi biliyor. Hatta bu muhabbet de olmuştu bildirim gelmediği için unutabiliyorum o yüzden geç yazdım muhabbeti oldu.
Bence blöf için 1 ay uzun ki gerçekten denk gelmeyedebiliriz. Ben 2 ay sonra mesaj attım diyelim o da siteye 1 yıl sonra girdi mesela o zaman hiç denk gelmeyebilir, sohbet bitmiş olabilir belki de
Zannetmiyorum yakın zamanda yine konuşacaksınız 😄
Bu arada ben tüm sosyal medya hesaplarımı kapattim. Bir sınava hazırlanıyorum bunu da artık foruma girmeyeceğimi derken belirttim yani donelerim kuvvetli. Başka türlü anlamaz bence ama yakın zamanda konuşmaktan kastın 1 ay beklemeyeceğim mi😃
Hayır bir aydan önce konuşacaksın 😄 sonuçta Watsabın var
Numarasını bilmiiyorum ancak sormam rehberime eklemem lazim ki whatssaptan muhabbet edebilirim değil mi? Zaten numarasını vermesi neden vermedi ya da benden istemedi onu da bilmiyorum. Genel bu tarz şeyleri erkekler ister ama bizde 1 yil geçmesine rağmen olmadı
İşte o yüzden sen bu adımı atmışsın numaraları artık alalım diye
Sevgilisi vardır o yüzden görmeni istememiştir
Bu muhabbet geçmişti aramızda üniversite dönemi biriyle çıkmış kötü ayrılmışlar. Bazen aklıma geliyor demişti. Sanmıyorum sevgilisi olduğunu başka planları var gibi işiyle ilgili sıkıntıları vardı. Hatta sevgili neden yapmıyorsun gibi bir sohbet olmuştu ilk sohbet zamanı pek üstünde durmadı ama denedim ama kafamın uyduğu biri yok demişti. Hatta aldatma isyerinden biri eşini aldatıyor o konuda çok eleştirmisti sanmıyorum.
Davranışları biraz onu gösteriyor
Uzun zamandır numaranı istememesi de ilginç
Bence sevgilisi var
Benim numarasını istememi bekliyor olabilir mi? Bence bu düşük bir ihtimal ama sevgilisi olacağını pek sanmıyorum emin değilim elbette ama düşük ihtimal geliyor bana
Sen istesen de numarasını vermeyebilir
burada sorun kimin adım attığı önemli değil
Önemli olan neden hala orada konuşmak istiyor
Sen bu kafayla evde kalırsın. 😄
Muhfemelen 😃
He, tamam.